DoruK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ya 80 tane kime yetçek hadi patriot füzesi olsa neyse nukleer bomba nedir ki[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Patriot tarzı füzelerimiz zaten var[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) [Bu mesaj screamer tarafından 09 Aralık 2004 20:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Onun için abd gelip bize patriot kurdu di mi?[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 yok yok ben anlamadım arada patriot alıyoruz hollandadan şurdan burdan ödünç 4-5 tane ama neden nükleer bomba almışlar misket bombası olsa daha iyiydi yani vurdumu bir-iki eve hasar verir bunlar zararsız şeyler keşke emanete başka birşey alsaydık[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: zamo, 09 Aralık 2004 21:02 tarihinde demiş ki: Onun için abd gelip bize patriot kurdu di mi? Onu kurmaların tek sebebi aha sizi koruyoruz msj ı vermek yoksa Eşek kadar Roketsan ile yüzlerce güdüm uzmanımız var bu adamların eli armut toplamıyor çoğu Ar - Ge de güdüm ve simulasyon üzerine projeleri var ve bunlar işleniyor[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) [Bu mesaj screamer tarafından 09 Aralık 2004 21:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Bir kaç sene sonra Amerika, Türkiyede nükleer silah olduğunu iddia edip, silah denetleyici ekip yolladıktan sonra işgal etme girişiminde bulunursa hiç şaşmam.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Yasal olarak yapamaz çünkü zaten bildiğim kadarıyla Türkiye nin atom bombası yapması yasak zaten saldırcak olsa bu saatten sonra bir sebep vermeden de saldırabilir[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 saldırsın da görsün gününü :hrr: :horace:[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 saldırsa biz onlara atarız kendi bombalarını :lol:[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Aliko the Warrior.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Patriot Türkiyede az sayıda var. Ama düzenli bir hava savunması yapmak için sayıca çok lazım bu bir. Ayrıca Patriot'un asıl olayı, Scud tarzı cruise füzelerine karşı savunmaya da yaraması. Yoksa Türkiyenin elinde uçaksavar tipi füzeler oldukça çeşitli sayıda mevcut. Mesela köprülerin oralarda niye askeri alanlar var sizce? Nuke-Hercules füzeleri var çünkü köprü savunması için, yasak alana kuşkulu bir şey girdi mi salıyorlar, bunlar da "güleryüüüüüz Cobraaaaaa" diye o kuşkulu şahıs ve nesnelerle tanışmaya gidiyor.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. [Bu mesaj Deli_Haci tarafından 09 Aralık 2004 22:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 elmalarla armutları karıstırmayalaım ırakın cumhurıyet muhafızları ıle TSK yı aynı kefeye koymıyalım amerıka elındekı tum gucu seferber etse turkıyeye gıremez atom bombalarını saymassak tabı ole bısey de yapamaz ayrıca ehehe sımdı sıze basıt bır ornek verelım ABD donanamsının cdıakrma yapabılmesı ıcın senın karasularına gırmesı lazım gırebılmek ıcın ya akdenız ayda egeden gelıcek eee turk donanmasının yuzde 80 ı burda bulunuyor yanı dunyanın 3. en guclu denızaltı uretebılen donanması + karadakı havalalnlarında gelebılıcek ucakalra akrsı da onlem almaları lazım saddamın ne donanması vardı nede ucakları askerı super guc den bahsetmıyorum bıle dıyelımkı cok agır zaıyat verıp cıkarmayı yaptı anadolu daglık bır bolge ve turk ordusu gerılla savasında kendının 3 katı bır orduyu rahatlıkla alabılıcek deneyımde ve gucte yanı adamın ıcerı degıl ılerlemesı sıradagları asması bıle kolay olmaz kı burda dunyanın 1. numaralı kara ordusundan bahsedıyoruz eve yanlıs duymadınız turkıye dunyadakı en ıyı kara kuvvetlerıne sahıp ulkenızın gucunu bılmeden seneryo yazmaya kalkmayın ABD genel seferberlık ılan etse turkıyeye gırıcek gucu yok cunkı kıtalar arası bır devlet + senın ordun guclu olmasa bıle turkıye gıbı kotu sohretı olmıyan bır ulkeye savas ılan etmesı hem amerıkan kamuoyunda buyuk bır dalgalanmaya neden olur hemde dunyadakı dost dusman butun ulkeler ABD ye cephe alır tabı boyle bır saldırı ıle bozulan NATO gıbı guclu bır ıttıfakı saymıyorum bıle ABD bu bozar demeyın NATO uyesı bır ulkeye acık acık saldırması kendı ıdam fermanını ımzalaması demektır ozellıklede amerıkan dusmanlıgının gıttıkce buyudugu tarafsız dunya kamuoyunda ABD yı yer bıtırırler daha vıetnamdan cıkamamıs bır ulke gelıp askerı oalrak kendısınden sonrakı 1 numaralı guce saldırıcak tabı tabı tabı dıyorum :)[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 [img]http://www.photofruit.net/peanut/peanut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 amerika hede hödö yapmasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 hmm bende hep merak etmişimdir acaba ikiz kuleye olduğu gibi boğazdaki köprülere uçak girse nolur diye demekki senin dediğin sistemle geri püskürtülceklermiş :)[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Aliko the Warrior.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 yaa alahalla bi deli olarak kuyuya taş attım çıkaramadınız bea. valla ben burada geyik yapıyorum nükleer füze neymiş ki işe yarar mı niyetine siz burada tartışma başlattınız yani tabii ki amerika bize hiçbirşey yapamaz savaş olarak. yıkarsa içimizden yıkar. fakat bunlar ayrı konu tartışma açılmasına gerek yok hem adamlar daha irana saldıracak bize ne oluyor :lol:[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Amerikada cok nukleer baslik var,ister yataga at ister iraka[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Valla sizi bilmem, ama bendeki bu şansla ben seneye ya Kabilde, ya Irakta ya da İran cephesinde görevdeyim, malum askerlik sağolsun. O bakımdan İrana hemen girmese daha iyi. Vatan sağolsun diyerekten gideceğiz, bakalım başımıza ne işler gelecek... Aslında torpil koydurup Suriyedeki Ceyber kalesindeki 6 Türk askerinden biri mi olmaya gitsem :)[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 vallaha geçmiş olsun ne diyim aman suriyeye gitmek gibi bir hata yapma persler boldur korurlar seni :)[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 vallaha geçmiş olsun ne diyim aman suriyeye gitmek gibi bir hata yapma persler boldur korurlar seni :)[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 öff dom sırf işkencesin valla :) o ne resim öyle mesaj okuyamıyoz adam gibi :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 dom u alan yonetıcısıne sıkayet edelım :P[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Türkiye'de Atom bombası yok, "ismini veremeyeceğim ünlü bir yetkili" tanıdıktan biliyorum (ordu ve mitte görevli, eski mgk da var diyeyim), "Atom bombası yok, almıyoruz da, çünkü işlevsel bir şey değil, hiçbir caydırıcılığı yok, çünkü kullanamazsın. Savaşta da olsan savaştığın ülkeye atıp o arada çevredeki tüm kıtalara "size de radyasyon verdik ama kusra bakmazsınız" diyemezsin. Bir Çernobil patladı, ingiltereden hissedildi düşün. Onun yerine işlevsel silahlara ağırlık veriyor Türkiye " dedi kendisi...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 olsaydı da güzel olurdu aslında. terminator 3'teki gibi yapardık. yollardık her yere bi atom, sona "abi cıh girmiş ana bilgisayara, kusura kalmayın." derdik. onlar da bize atom atardı. atomlaşırdık. edik: -da bağlacı ayırmamışım. iğrenç.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 09 Aralık 2004 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 sahsen boyle bır ust duzey yetkılının atom bombalarının varlıgını senle dogru bıcımde konusacagını dusunuyorsan hata yapıyorsun bunlar gızlı kalması gereken bılgılerdır ve turkıyede atom bombası olması halk acısından hıc hoş bişey degıl ama var gıt genelkurmay baskanına sor varmı dıye sana evet evladım hatta surda surda saklıyoruzmu dıcek yoksa yok ole bısey yalan habermı dıcek[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Ya, yalan söyleyecek biri değil, ayrıca da gayet mantıklı. Atom bombasını napacan, boşuna masraf, asla kullanamazsın da... Onun yerine yaptığımız gibi al napalmi, yükle f-16 lara, fıstık gibi savunma işte, yasak masak hikaye, tepe tepe kullanıyoruz, az mı terörist yaktık o napalmlerle g.doğuda... Ayrıca atom bombası kullanılacak silah olmadığından tek amacı "bizde var bakın" deyip göz boyamaktır. Eh saklayacaklarsa o işlevini de yitiriyo, ne diye alınsın o zaman?[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. [Bu mesaj Rewendor tarafından 10 Aralık 2004 00:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar