roket adam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 gazeteci `hayri cem`e geçen gün seferberlik görev emri gelmiş, jipini getir, bakacağız, kaydedeceğiz, gerekirse çağıracağız demişler özetle. capslerimiz aşağıda: http://i.imgur.com/q1ZUHIg.png http://i.imgur.com/nbJa85u.png twitter'ın web arayüzü şu anda çöktüğü için siz göremiyorsunuz fakat twitter kendine gelince şu linklerden ulaşabilirsiniz asıl kaynağa: https://twitter.com/hayricem/status/375350942209548288 https://twitter.com/hayricem/status/375358526807228416 bu rutin bir uygulama diyenler var, suriye'yle savaş çıkacak yandık diyenler var, bilenler söylesin, bu rutin bir uygulama mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 rutin olanı iş makineleri, kamyonlar için falan değil mi, milletin hususi aracına olur mu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 kanunda var, seferberlik halinde her türlü arazi taşıtını alaibliyorlar, suv ler dahilmi bilmiyorum suv arazi taşıtı görünümümnde şehir araçları mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 kanunda alabiliyor yazıyor tamam o ayrı, rutin olarak yukarıdaki gibi bir tebligat yapılıyor mu her arazi aracı sahibine? yoksa bu son gelişmelere odaklı bir şey mi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 iyide o kağıtta hiç öyle rutin ... kontrol edicez filan gibi şeyler yazmiyor direkt seferberlik için lazım diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Bugünde askerliğini komando olarak yapmışlara seferberlik kağıtları gelmeye başlamış diye duydum, ne kadar doğru bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Yok artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 NolaxThensbane said: Bugünde askerliğini komando olarak yapmışlara seferberlik kağıtları gelmeye başlamış diye duydum, ne kadar doğru bilmiyorum. bu doğru aynı şeyi arkadaş söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Komando yapan hicbir arkadasima gelmedi benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Teyt edilmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 zaten bütün türkiye'ye birden gelmesi mümkün görünmüyor, bölge bölge falan çağırırlar herhalde denetime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 http://www.sonarhaber.com/dunya/obamadan-flas-aciklama-h6126.html Obama'dan flaş açıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ahahaah biri twitter'da şöyle demiş: Vergisini masrafını 80 kuruşluk mazotu 5 tlnin üzerinde millete çakana bizden sadece vites var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 benim corsayı almazlar dimi lan sfsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 BabacumMostors said: kanunda var, seferberlik halinde her türlü arazi taşıtını alaibliyorlar, suv ler dahilmi bilmiyorum suv arazi taşıtı görünümümnde şehir araçları mıydı? suv değil, 4x4 olduğu zaman alırlar. suv karı arabası, ateşinden ruj da çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 suv degil, 4x4 ne demek ya? 4x4 drivetrain ozelligi, suv ise turk milletinin jip dedigi seyin her boyuna verilen genel isim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 her suvde off road özelliği olmaz. Benim bildiğim 5 çeşit suv var. Hepsinde off road özelliği yok. 4x4 olması gerekiyor, seferberlik halinde almaları için. avmye gidilip bir iki bir şey alınıp kahve içilmeyecek o arabayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Savasta bir sey olursa kasko karsiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 wikiye bakilip suv ne demek ogrenildigine gore amacima ulastim. gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 uff slk -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 chrome said: Savasta bir sey olursa kasko karsiliyor mu? kasko sözleşmelerinin çoğunda terör olayları ve savaş hali yok. istanbulun belalı bölgelerinde yaşadığımız için önceden özellikle kontrol etmiştim, ekstra ücret istiyorlar örneğin terörü de dahil etmek istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 savaş durumunda falan askere gittiğinde mezun ediceklerse beni giderim lan ben. belki gitmem bilemedim. RAB!A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 daha önce hülya avşar'ın falan cipi alınmamış mıydı yanlış hatırlamıyorsam seferberlik diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 MALIM MÜLKÜM YOK AMA FEDA EDECEK BİR CANIM VAR VATANA! Nerden ilişki kesiyoruz okulla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Red said: daha önce hülya avşar'ın falan cipi alınmamış mıydı yanlış hatırlamıyorsam seferberlik diye. Onlar HUMMER'lar için geçerliydi. O aracın TR'de satılması yasaklandı askeri bir Jeep olduğu için. Ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar