forgiver Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Abi bunlar sanat eseri ya Tek başına görünce güzel filan diyorsun da Yanında bizim yağız esmer gençlikten bir numune olunca kontrast fulleniyor resmen Neyse elemanın biri şansa bak rüya gibi yorumlar yapıyordı kaldırdığı kız için 50 yıl filan anlatır artık Sonuç gen havuzumuz bozuk
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 agzini acmadigi surece hollandalilarin da gideri var evet.
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Forgiver yeto degil miydi ben mi yanlis hatirliyorum? Ne bu rus mus
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 forgiver said: ... Yanında bizim yağız esmer gençlikten bir numune olunca kontrast fulleniyor resmen ... ahahaha
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 türkiyenin kızları bence çok güzel ya. geçen çekildim fotoyu resimdeki herkes türk.
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ortam çok iyi asfdsgsdfhsf u....cu kokuyor mmmph
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 italyan kızlarında güzellik namına bi numara yok diye düşünüyorum. gerisi tabii ki god tier.
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bigün sende gel Black öyle takılır eder eğleniriz beraber
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Fistan said: fakir ortamı tam sdfsd fistan başarız sequo wannabe tavırlarının hastasıyım ama cidden bir gün iş yerinde şu 1.7 liraya sigortasız çalıştırdığın arkadaşlarımdan belgesel videosu çekip koyucam paticiğe bi daha böyle başarısız maddi durum şakaları yapamayacaksın paticik ortamında
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 geliyim geliyim, zannedersem hayatımdaki tek eksiğim buydu
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 rastalı kezban da hiç çekilmez ha
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 BlaCk said: geliyim geliyim, zannedersem hayatımdaki tek eksiğim buydu gel tabi , dans var , müzik var, güzellikler ve sohbet var , sevgi var , doğa var , meditasyon var .. daha ne istiyorsun Black ?
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 rastalara bakamadım zaten sene 2013 ve hala rasta yaptıranlar varmış lan
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Tuor_annare said: rastalı kezban da hiç çekilmez ha oo herkes başladı yine içindeki çirkinlikleri dökmeye ;D
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Kafaya balmumu sürünce arasında örümcek yuva yapıyomuş adamın kafatasından içeri girip beynini yiyip öldürüyomuş
downwhereiam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 hakliyim said: BlaCk said: geliyim geliyim, zannedersem hayatımdaki tek eksiğim buydu gel tabi , dans var , müzik var, güzellikler ve sohbet var , sevgi var , doğa var , meditasyon var .. daha ne istiyorsun Black ?Gardeş sizin bir klübünüz , derneğiniz falan var mı öyle gelelim
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 aslında noyanın bu kızlı otlu kotlu ortamlarına girip yemin ediyorum 2 haftadır noyanla takılıyorum hayat daha güzelmiş videosu çekmek lazım.
Öne çıkan mesajlar