Lithran Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 4 günlüğüne çok yakın arkadaşımın misafiri olarak ,aydın sökeye gideceğiz karı koca olarak .Ben böyle yöresel tadmadığım şeylere bayılırım.Arkadaş salyangoz bira kombinini çakacak gidince,altımda araç var böyle değişik atraksiyonlara gidip gelebilirim yemek,doğa,deniz gibi. Tavsiye varsa bu vasıflara sığan yüreğimi sıvazlayacak birşeyler söyleyin yapmadan gelmiyeyim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ahahha pardon ya ama bonzinin nicki sebebiyle cddiye alamıyorum yazıcam da ayy geçer şimdi, pardon yeniden yaaa ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 sinirim boşaldı sanırım, hala gülüyorums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 tatile mi gidiyon la ipne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 aydın ve kuşadası. title ipne burdan çıkaracağımız gizli mesaj kuşum aydın'la görüşecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 en acımasız title bu oldu ya. söyle de kaldırsınlar hacıt valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 hayır yeterince cezasını çektin zaten. kalkabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 :) çine köftesi de yedirsin iyi bir yerde arkadaşınız magnesia antik kent zevk verecektir ve zeus mağrasında da mutlaka yüzün iyi tatiller ahahahha, hala gülüyorum no hard feeling please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 çine köftesini ağızdan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 çöpşiş yersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Bu title ile yaşamayı öğreniyorum biliyorum yakamı bırakmıcak kendim kaşındım .Sizde üstüme gelmeyin şimdi evli barklı normal cinsel eğilimleri olan bir adamım beni bunalıma sokup rapor aldırmayın ehe Şu köfteyide not ettim ,mağara işide süper oldu şimdi nasıl gidilir nerdedir inceliyorum . Yanlız mağarada iyimiş sanırım yüzme bilmeyenler beline bağladıkları petleri orda bırakmış dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 üzüldüm şu son fotoya neyse gidin bir mıntıka temizliği yapın hem, kendinizi daha da iyi hissedersiniz :) şakam yok samimiyim. ardından sizden şöyle bir foto bekliyoreee ben http://www.tatilgezisi.com/resimler/Destinations/502/big/Zeus_Magarasi_005.jpg ya da şöyle http://www.3dmekanlar.com/tn-tr/aydin-zeus-magarasi-2-pic.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 milliparkta deniz, degirmen veya ruhi beyde kahvaltı, doganbeyde balık, ortaklar tarafında yada sökede çöpşiş. aydın taraflarında tandır.vakit varsa şirince de yakın şarap fln işte gezersiniz. kuşadasında gece eğlence leş baya. iyon şehirleri var efes, milet, didim ilgiliysen eğer güzeldir. aklıma bunlar geldi sökeliyim aklına bişey gelirse sor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Hah milli park olayıda tamam ,bir yerde balık rakı yapıcaz dedi yerini söylemedi ayaklar denizde misali cosur cosur .Tek tek not alıyorum bunları saolasın ellerin dert görmesin . not:Bu kankamı ne zaman arasam ,napıyosun diyorum çöp şiş yiyorum diyor oğlum diyorum bune her zaman çöp şiş demekki orda olağan bir yemekmiş sdffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Cop sis ortaklarda meshurdur, yol uzerinde denk gelirsiniz. Efes sirince meryemana semalarina gidin. Sirincede ogle yemegi yiyin. Denizden muhtemelen pek keyif alamayacaksin ne hikmetse son bikac gundur acayip ruzgarli normalde eylul ekim denizin en sakin en guzel zamani olurdu oysa. Ben bile 1 haftadir girmiyorum denize. Hic bisi yapamiyorsaniz adaland e gidin herturlu eglenceli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Teşekkür ederim şu an yola çıkıyorum .Cumartesi içinde Adaland gidelim dedik ,göbeğimizle tüm hanzoluğumuzla kayacaz bakalım.Şarap konusunada eğilicem bagajı doldurayım şöyle üzüm suyuyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 değirmende kahvaltıya gidin illa ki. deniz için akbük-sahte cennet, ortaklarda çöp-şiş için de kalyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 hehe sahte cennet denmiş insan bi garip oluyo ben orda büyüdüm aq. bak orda sahte cennet değilde, sağa doğru gidicen ufak ufak siteler var, çamkent sitesini bulucan. haftasonu olmıcak şekilde ayarlıcan, gidicen giricen sahile. on numero. nese çöpşiş iyi denmiş, iyidir ama artık ortaklarda pek yok herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Aha Söke benim toprak. İzmir yönünden gideceğini varsayarak yemek önerileri; - Söke Sultan Baba'da çöp şiş, Ortaklar artık eskide kaldı, otobanın yapılması ile hepsi Söke'de şube açtılar - Germencik var hemen yan ilçesi Söke'nin Efe Tandır'da Zeytinyağlı dana kavurma - Kuşadası Yılancı Burnu'na gelmeden Sarı Yusuf'ta rakı-balık, iskelede yer varsa mutlaka iskelede oturun - Davutlar Halkpazarı'nda gözleme+karadut lor peyniri kombosu - Aydın'da pek birşey yok, oraya kadar gitmişken Çine yönünde devam edin Kasap Mehmet Zengin'in yerinde köfte+çöp şiş+piyaz - Mevsim durumunu bilmiyorum ama bol bol incir al Onun dışında Kuşadası 90'larda kaldı, yerli turist pek tercih etmiyor. Sökeli ve İzmirlilerin yazlıkçı mekanı+İrlanda&Belçika kolonisi barındırıyor, gece hayatı mekanları çok keyifli değildir. Merkezde deniz pek bilmiyorum artık, Davutlarda Nazilli Sitesinden giriyorum sadece de Kadınlar Plajı filan bir gör. Dilek Yarımadası'na git. Merkezde bir Irish Pub'da İrlandalılarla rugby maçı izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Amma cok Aydinli varmis. Bende tekim saniyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler ,Mümkün oldugunca denilen yerlere gittim.Kuşadasına daha öncede gitmiştim ama otelde kaldıgım için fazla dolanamamıştım şimdi baya bir turladım saolun. Zeus mağarasına gittim . Bu koyları komple 3 gün gezdim davutlar içmeler karasu Eşrefin yeri diye sökede sıralı ,çöp şişçiden çöp şişimi yedim .Pazarında gezindim zeytinyağı ve incir kurusu aldım bol bol.Kuşadası marinada kurulu barların bulunduğu mühitte takıldım.Çarşaflı diye bir yemek yedim.Tabiki olmaz olmazı kahvaltı:) Kısacası söke kuşadası davutlar tarafı güzel olurda göçersem o taraflarda kalmak isterim efemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Buda bonus yaban domuzları köpek gibi geziyor ortalıkda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 bu domuzlara karpuz kabuğu atıyorduk sonra her yere şarıl şarıl işiyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 İlk defa yakından görünce oha oldum tabiki, ama baktım bunlar bizim kuçulardan daha sempatik verdim bende karpuz kabuğunu http://www.youtube.com/watch?v=UX2s1GDHiAI&feature=youtu.be 4 5 metredeb sonra döt yemedi yaklaşmaya ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Bunlar iyice evcillesmis artik. Sen biraz daha kirsala inde o zaman gor. Sirket aracinin kaposini yamultu havanin oglu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar