Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sony Xperia Z1

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Rotweiler said:

Abi çok memnunum kameradan. Özellikle shutter hızı ve kaydetme hızı gayet yerinde.
GEce çekim yapayım dedim, perdeye felan tuttum kapkaranlık odada, çok iyi çekti flaş ile.
Dur birazdan örnek bi foto atayım.

dış camı çiziliyor yazmışlar, doğru mudur?
Sosyal ağlarda paylaş

Abi tavsiye ediyorum alacaklara. DÜnden beri yükleniyorum alete.
17 saat 15 dakikadır unplugged, 3G açık. Whatsapp twitter felan paso açlışıyor. Bide paso kurcalıyorum. Şuan %73 lol. Yine beni üzmedi SONY.

Arka cam gayet cilalı bir cam. Çok kaygan. Ben cebimde taşıyıp azami dikkat gösteriyorum ama çizilmedi 3 gündür. Hiçbişey yok.
Kılıf şart ama, çünkü daha küçüğüne el alışınca, ister istemez düşürecek gibi oluyosun.
Alüminyum gövdeye de bayıldım! Telfon dün şarjdayken şöyle 45 santimden yere düştü, lol jk dedi geçti telefonun kasası asuhasıuh
Sosyal ağlarda paylaş

Rotweiler said:

17 saat 15 dakikadır unplugged, 3G açık. Whatsapp twitter felan paso açlışıyor. Bide paso kurcalıyorum. Şuan %73 lol. Yine beni üzmedi SONY.

Arka cam gayet cilalı bir cam. Çok kaygan. Ben cebimde taşıyıp azami dikkat gösteriyorum ama çizilmedi 3 gündür. Hiçbişey yok.
Kılıf şart ama, çünkü daha küçüğüne el alışınca, ister istemez düşürecek gibi oluyosun.
Alüminyum gövdeye de bayıldım! Telfon dün şarjdayken şöyle 45 santimden yere düştü, lol jk dedi geçti telefonun kasası asuhasıuh

Fena kışkırtıyorsun abi. Alsammı ne yapsam şimdi bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi vallahi yalanım yok. Bugün de aynı, hatta daha çok kurcaladım ve 18 saattir unplugged ve %47 şuan.
Ayrıca bi avmde iki dakka kurcalayarak anlayamazsınız.
Dragonfire said:

Rotweiler said:

Fena kışkırtıyorsun abi. Alsammı ne yapsam şimdi bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

18 saattir kullanıyorum fena da kullanmadım gün içerisinde %39 şarjı kaldı hiçbir modu da aktif etmedim gün ieçrisinde bolca müzik dinledim arada browser (çoğu wifi üzerinden) kullandım vs. hızı ve batarya performansı açısından baya iyi dizaynını seveni de var sevmeyenide o kişilerin seçimi
Sosyal ağlarda paylaş

İlk izlenimlerim ;

-Telefon iphone 5'ten sonra dizayn olarak inanılmaz büyük ve anti-ergonomik geldi açıkcası. Tek elle kullanım özellikle benim gibi elleriniz çok büyük değilse imkansız.
- Ekran ile ilgili genel incelemerdeki gibi yetersiz/kalitesiz/görüş açsısına göre netlik kaybediyor tarzı bir sıkıntım olmadı. Bana göre problemsiz ve yeterli.
- Batarya bomba gibi 2 gün rahat rahat yetiyor. Hatta abanmayıp stamina mode olaylarına falan da girerseniz 3 gün görür.
- Kamera performansı 7/10 fena değil, ne müthiş ne kötü bence.
- Isınadığını biraz fazla hissediyorsunuz unibody ve metal olan çerçevenin etkisi olabilir.
- Ses seviyesi ortalama çok güçlü değil, kulaklık sesi iphone ve ipod'a göre vasat.
- 9gb civarında bi kullanıcı storage'iniz var. 16gb bence bi SD kart almadan komik.
* Kullandıkça katkı sağlayacak eklemeler yapmaya çalışırım.
Bana göre iphone'u bıraktırabilecek tek artısı batarya ömrü.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
Laorx said:

Rotweiler said:

Abi çok memnunum kameradan. Özellikle shutter hızı ve kaydetme hızı gayet yerinde.
GEce çekim yapayım dedim, perdeye felan tuttum kapkaranlık odada, çok iyi çekti flaş ile.
Dur birazdan örnek bi foto atayım.

dış camı çiziliyor yazmışlar, doğru mudur?

bende Z var evet ciziliyor dikkat etmezsen. ben iki cizik attim. simdi daha dikkatliyim. gerci beni pek bozmuyor. sörf ve watsap benim icin. tabi birde su alti videolari.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...