Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Kanuni said: oh steve :( Bir samsungcu agliyor, gozleri yasli... :P Ayfon hakyol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Sunuma laf bre.. Ayfon 4.5 inch ustu anca.. ben apple urunlerini severim bu arada. No problem ando ios. Hangisi o an ilgimi cektiyse odur olay. Niye takilalim tek seye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Takil bana hayatini yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 1 den iphone 4 e kadar kullandim zaten :) Sonra yoldan ciktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 tanıtımını yapmışlar beyler note 3 ile saat senkon çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Note 2 den buna geçiş için hiçbir mantıklı gerekçe göremiyorum.kalem olsa sony z1 bundan daha mantikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Note 2 den sonra 5 inch ustune gecmez kullanan. Doyduk yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 S3'ü satıp bunu alayım diyodum ama note 2'den çokta farklı değilmiş... LG G2'ye doğru yol alıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Ne farkı bekleniyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 yekeyeke said: S3'ü satıp bunu alayım diyodum ama note 2'den çokta farklı değilmiş... LG G2'ye doğru yol alıyorum... s4 al. Cok daha iyi hepsinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 G2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 abi dün benchmarklarda baktığım üzere note 2 hala canavar gibi alet, xperia zden daha çok puan alıyor custom romlarla, tek eksisi 720 ekran herhalde oda ne kadar gerekli bilmiyorum, ama alet kaba büyük ve ucuz hissi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Dokunmatiği kötüdür kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ekran hassasiyetinde sorun yillar oncesinde kaldi artik.. hepsi iyiler artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 note 2 iyi tabii.. ne sikintisi var ki. buyukluk harici tas gibi alet. buyuklugunude artik note 1 note 2 derken daraldigim icin dert ettim. birde nexus serisinden istiyorum telefon ya da meizu mx3, xiaomi mi3 gibi urunler veya iphone cikarirsa buyuk ekran bir sey.. samsung ve android sisteminden sikildim acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Ios 7 ile muhtesem bir donuse hazir misin kanuni. Fenerin 3-0 dan 3-4 aldigi gs maci gibi.. Kizgin kumlardan serin sulara dalmak gibi.. Yagmur sonrasi toprak kokusu gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Beynimi yikadin allaan cezasi her konuda, androidden sogudum senin yüzünden fdgshf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Feneri biraktim ama 4.3 ustu ekranda atlarim vagona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Kanuni said: note 2 iyi tabii.. ne sikintisi var ki. buyukluk harici tas gibi alet. buyuklugunude artik note 1 note 2 derken daraldigim icin dert ettim. birde nexus serisinden istiyorum telefon ya da meizu mx3, xiaomi mi3 gibi urunler veya iphone cikarirsa buyuk ekran bir sey.. samsung ve android sisteminden sikildim acikcasi. moto x olabilir aslında, ama gelmez herhalde türkiyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 evet biraz daha kullanici odakli sey lazim. daral geldi hardware de hardware ama getirisi sifir. hic bir getirisini gormedim o gucun o islemcinin vs. motorolanin androidini kullaniyordum milestone mu ne onda neyse note 2 de de o.. hardware guclendikce onu somuren isletim sistemi gelisiyor bi nane getirmiyor. benim kullanim alanlarimda bu dediklerim. net, mail, facebook, maps, g+, bi kac oyun, tel, sms, whatsapp, notes, camera... bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 bu nasıl çirkin bir tasarımdır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 ya dün iphone 5'i kurcaladım, abi dokunmatik konusunda apple apayrı bir yerde. ne samsung ne sony. son 3 aydır sony xperia s'i rootlu kullanmama rağmen sinir geldi mesela. bu kadar bok attıktan sonra iphone stabilliği özleniyormuş=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Ben bile note frontlines infantry siyim, bunaldim resmen. Korkarim ki iphone un siradaki mpdeline gecis yapacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 aferin yola gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 owned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar