Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy Note 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sunuma laf bre..

Ayfon 4.5 inch ustu anca.. ben apple urunlerini severim bu arada. No problem ando ios. Hangisi o an ilgimi cektiyse odur olay. Niye takilalim tek seye.
Mesaj tarihi:
yekeyeke said:

S3'ü satıp bunu alayım diyodum ama note 2'den çokta farklı değilmiş... LG G2'ye doğru yol alıyorum...

s4 al. Cok daha iyi hepsinden
Mesaj tarihi:
abi dün benchmarklarda baktığım üzere note 2 hala canavar gibi alet, xperia zden daha çok puan alıyor custom romlarla, tek eksisi 720 ekran herhalde oda ne kadar gerekli bilmiyorum, ama alet kaba büyük ve ucuz hissi var.
Mesaj tarihi:
note 2 iyi tabii.. ne sikintisi var ki. buyukluk harici tas gibi alet. buyuklugunude artik note 1 note 2 derken daraldigim icin dert ettim.

birde nexus serisinden istiyorum telefon ya da meizu mx3, xiaomi mi3 gibi urunler veya iphone cikarirsa buyuk ekran bir sey..

samsung ve android sisteminden sikildim acikcasi.
Mesaj tarihi:
Ios 7 ile muhtesem bir donuse hazir misin kanuni.

Fenerin 3-0 dan 3-4 aldigi gs maci gibi..

Kizgin kumlardan serin sulara dalmak gibi..

Yagmur sonrasi toprak kokusu gibi..
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

note 2 iyi tabii.. ne sikintisi var ki. buyukluk harici tas gibi alet. buyuklugunude artik note 1 note 2 derken daraldigim icin dert ettim.

birde nexus serisinden istiyorum telefon ya da meizu mx3, xiaomi mi3 gibi urunler veya iphone cikarirsa buyuk ekran bir sey..

samsung ve android sisteminden sikildim acikcasi.

moto x olabilir aslında, ama gelmez herhalde türkiyeye
Mesaj tarihi:
evet biraz daha kullanici odakli sey lazim. daral geldi hardware de hardware ama getirisi sifir. hic bir getirisini gormedim o gucun o islemcinin vs.

motorolanin androidini kullaniyordum milestone mu ne onda neyse note 2 de de o.. hardware guclendikce onu somuren isletim sistemi gelisiyor bi nane getirmiyor.

benim kullanim alanlarimda bu dediklerim. net, mail, facebook, maps, g+, bi kac oyun, tel, sms, whatsapp, notes, camera... bu kadar.
Mesaj tarihi:
ya dün iphone 5'i kurcaladım, abi dokunmatik konusunda apple apayrı bir yerde. ne samsung ne sony.

son 3 aydır sony xperia s'i rootlu kullanmama rağmen sinir geldi mesela.

bu kadar bok attıktan sonra iphone stabilliği özleniyormuş=)
  • Yeni Oluştur...