Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aşk acısı çekenlere:(((((((((((((((

Gwindon

Öne çıkan mesajlar

Aquila +1 iki yıl bakıp da hicbisey yapmamıssan sucu baskasında deil kendinde ara. Risk alın biraz risk...

Genc patiler icin risk gunleri yapalım boyle masa basında risk oynarız hepimiz hem egleniriz hem de genc patiler risk almayı ogrenirler ask topicleri azalır iyi olur =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok hayir bir kimya gecti ustumden de hala etkisindeyim.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

Aşk acayip birşey ya , bir anda karşı cinse çok büyük bir ilgi duyuyorsun , ismini duyunca heyecanlanıyorsun falan ama sonra birden soğuyorsun ondan hatta daha önce görmediğin iğrenç yönlerini falan görüyorsun valla ben anlamadım bu aşk şeysini[signature][hline]Image is everything, so play with it.

Ne mutlu Türküm diyene !!

M. Kemal ATATÜRK

[Bu mesaj magecy tarafından 12 Aralık 2004 00:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 12 Aralık 2004 00:18 tarihinde demiş ki:
unutmayin kizlarda kakalarini yapiyo...

yok abi benim dediğimin bunla bir alakası yok mesala bencilce tavırlarını görüyorsun ve iğreniyorsun daha öncede yapmıştı oysaki ..[signature][hline]Image is everything, so play with it.

Ne mutlu Türküm diyene !!

M. Kemal ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

said:
magecy, 12 Aralık 2004 00:19 tarihinde demiş ki:
said:
aquila, 12 Aralık 2004 00:18 tarihinde demiş ki:
unutmayin kizlarda kakalarini yapiyo...

yok abi benim dediğimin bunla bir alakası yok mesala bencilce tavırlarını görüyorsun ve iğreniyorsun daha öncede yapmıştı oysaki ..

Evet ya benim de başıma geldi. Cidden iğrendim yani... Bide çok konuşan bi kesim var onlar da beter. Böyle susmuyolar artık dinleyemeyecek duruma geliyosun beynin almıyo. Onlarda illallah getirtiyo.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 12 Aralık 2004 00:24 tarihinde demiş ki:

Sus bakiim sen
Yarama tuz basma :)

said:
McFrenzy, 12 Aralık 2004 00:25 tarihinde demiş ki:

Bide çok konuşan bi kesim var onlar da beter. Böyle susmuyolar artık dinleyemeyecek duruma geliyosun beynin almıyo. Onlarda illallah getirtiyo.

hmmmm kafama taş indi sankii :P
Sosyal ağlarda paylaş

2 yil once oyle cok konusan bi kiz arkadasim vardi,yarabbim yok bole bi azap,telefonda cektigim aciyi bi allah bilir,3 saat konusutugunu bilirim,hadi gectim fatura matura onemli degil.3 saat insan nasil konusur,bi de kessin diye yanitta vermiyorum 'he he' diyorum hala devam ediyo O_O[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta)
Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta)
Mae 4x Elven Hunter(Warsong-US version)

Sosyal ağlarda paylaş

Hahah o smiley nedir oyle =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...