aquila Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 ben gerizekaliyim gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 olur mu abi öyle şey. ben gerizekalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Vingthor said: Ali ugurz ne abi bilmiyorumm abi ama bana gerizekalı demiş =((( döver misin lütfen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Xaenin said: ugurz ile taşşak geçilmesi gerekirken yine topiğin amacı kaydı, benim policym belli çöpte, gereksizliklerden kaçınarak başka bir insanla dalga geçmeye devam edebiliriz. Problem yok. abi aynen puahuhauha ugurz ne adamsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 her topikte kimle tasak gecilecegine TWler karar versin. akil TWler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 sana girelim mi müsait misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Jaegerjaquez said: Vingthor said: Ali ugurz ne abi bilmiyorumm abi ama bana gerizekalı demiş =((( döver misin lütfen :( O laf senin kaslarindan sekmistir pis herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Bu koyuldu mu? http://www.youtube.com/watch?v=wVoNRgw_C90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 koyuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 ben o topiği silmiştim lan asdfds bu hale geldiğini farketseydim silmezdim ahuhfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Fistan benimle kavga eder misin? Benimle de ilgilenin azicik ya. Cok yalniz hissettim kendimi su bikac sayfayi okuyunca. Lütfen ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 quotelamak istemedim, ciddiye aldığımızı sanar manar. adam arada bi beddua etmiş, bikaç tane daha One falan lazım buraya diye, banını talep ediyorum, anneme küfretse daha iyiydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 kavga hak edenle edilir mantık çerçevesinde kalırsan saçmasapan şeyler yapmazsan kim niye kavga etsin seninle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 snn be slk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ahmedinejad said: Adam hem suçlu hem güçlü lan http://forum.paticik.com/read.php?7,7138687,7159071#msg-7158520Ne dedi ki burda? Görükmeyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar