roket adam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 geezus said: roket, adam cloud olmasin demis, sen telefonunu baskasina mi veriyosun diyosun. o cloudlar yagmur olsun ustune yagsin her yerde senkronize olmayan bir hayat düşünemiyorum artık ya. herifler bağladı resmen kendilerine. o yüzden outlook da kullanmıyorum ben hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 online olarak tut? blog tarzında? edit: hem bu şekilde multimedyayı oldukça aktif kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 tamam canım. sen yorma kafanı böyle şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 sdf lan umur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 :// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 ahahah benimle aynı düşünen insanlar olduğunu tahmin etmiyordum bir program yazmak istemiştim zamanında,insanlar hakkında görüşlerimin bulunacağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Flassh said: ben son 1 yılda 1 kişiyle anca tanıştım lan herif tanıstıklarını tutamıyor aklında vay anasını Abi o kadar mı a sosyalsin üzüldüm resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 senko - 25 yasinda - networkcu - islamin 5 sartini sayamadi - allahsiz. bu sekilde mi istion? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Senko - 25 yasinda - networkcu - arkadaslari ona anstayn diyor Beyle sfddsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 fenn said: Flassh said: ben son 1 yılda 1 kişiyle anca tanıştım lan herif tanıstıklarını tutamıyor aklında vay anasını Abi o kadar mı a sosyalsin üzüldüm resmen. insanlar için üzül benle tanışma fırsatını kaçırıyorlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 he aklıma geldi bende böyle bi text dosyası var ya. işe yarayabilecek kontaklar. yanında ağır fişlemeler. ali can çakoz - 054444444 - emniyet müdürlüğü kaçakçılıkla mücadele daire başkanı. bulunsun. dsfdfdfdfdsfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar