roket adam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 geezus said: roket, adam cloud olmasin demis, sen telefonunu baskasina mi veriyosun diyosun. o cloudlar yagmur olsun ustune yagsin her yerde senkronize olmayan bir hayat düşünemiyorum artık ya. herifler bağladı resmen kendilerine. o yüzden outlook da kullanmıyorum ben hiç.
umuur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 online olarak tut? blog tarzında? edit: hem bu şekilde multimedyayı oldukça aktif kullanabilirsin.
chrome Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 tamam canım. sen yorma kafanı böyle şeylere.
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 ahahah benimle aynı düşünen insanlar olduğunu tahmin etmiyordum bir program yazmak istemiştim zamanında,insanlar hakkında görüşlerimin bulunacağı
fenn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Flassh said: ben son 1 yılda 1 kişiyle anca tanıştım lan herif tanıstıklarını tutamıyor aklında vay anasını Abi o kadar mı a sosyalsin üzüldüm resmen.
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 senko - 25 yasinda - networkcu - islamin 5 sartini sayamadi - allahsiz. bu sekilde mi istion?
chrome Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Senko - 25 yasinda - networkcu - arkadaslari ona anstayn diyor Beyle sfddsfds
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 fenn said: Flassh said: ben son 1 yılda 1 kişiyle anca tanıştım lan herif tanıstıklarını tutamıyor aklında vay anasını Abi o kadar mı a sosyalsin üzüldüm resmen. insanlar için üzül benle tanışma fırsatını kaçırıyorlar :(
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 he aklıma geldi bende böyle bi text dosyası var ya. işe yarayabilecek kontaklar. yanında ağır fişlemeler. ali can çakoz - 054444444 - emniyet müdürlüğü kaçakçılıkla mücadele daire başkanı. bulunsun. dsfdfdfdfdsfsfs
Öne çıkan mesajlar