axedice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Bu arada taktik güzelmiş. 10 gün beleşe eğitim ver, sonra gerçek aydınlanma özel kurslarımızda diyip 500 kaat al. Kiliseye/camiye getirip cennetten arsa satma kafası (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 evet genelde tayt giyiliyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ne 500 kaaatı be! hadi pati abazalığı tamam da konuya şu şekil işeme kafası ne iş ? dayanağın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 boşver anlamayan adamın mental karmaşasına kaptırma kendini . söyleyebileceğin güzel birşey varsa söyle , yoksa zaten aciz olanı daha da gücendirme coco <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 bu esnada şakalar bir yana eğer o tarihe kadar yurtdışına çıkmamış olursam ya da hapse girmez isem gelirim. bence kesin yurt dışında olurum ama bakalım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Dayanağım düz mantık. Kimse onlarca (yüzlerce) insanın otel parasını ulvi amaçlar için çekmez, vardır illa ki bi çakallık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 adamlar öyle Vipassana ki çıkarıp neyin varsa veriyosun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 başımdan geçen bi olayı anlatıyım. bizim odanın balkonu bayanların öğle gezintisi yaptığı ve dinlendiği yere bakıyordu. şezlonglara uzanmış bayanların tam görüş alanındaydı balkonunumuz. yasak olmasa bile böyle durumlarda dönüp bayanlarla kesişmek huyum değildir. balkonda otururken güneşlenen bir bayanın bana baktığını hissettim. hemen o an ayağa kalktım. serçe parmağımla kulağımı karıştırmaya başladım. sonra kulağımdan çıkarıp önce serçe parmağımın ucuna sonrada bayana baktım. güldü bayan manyak der gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 AHAHAHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 hakliyim said: bu esnada şakalar bir yana eğer o tarihe kadar yurtdışına çıkmamış olursam ya da hapse girmez isem gelirim. bence kesin yurt dışında olurum ama bakalım . söz veriyorum kendine en güzel hediyeyi vermiş olduğunu farkedeceksin, umarım gerçekleştirebilirsin... bu arada, şunu yazmamam gerek belki ama sankaralarım çoğalmış durumda ve geçen kurs dönüşü yazdığında da farketmiştim ve belirteceğim - SALOMON'un hikayesi tadında-; vazgeçtim Mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 hayatım kendime çok güzel hediyeler vermekle geçiyor ya. enerjimi dengelemek adına son 15 gündür doğadaydım sürekli dağlar , akarsular , deniz kenarları ve ormanlar falan. ama bahsi geçen kursu merak ettim malum öğrenmeye dair sonsuz aşkım dinmek bilmiyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 nereye sictin abi 15 gun dogada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 4 haftadır su üstündeyim bende... ve öyle istedim, çağırıdım ki rüzgarlara - geçen kursa katılamadım çünkü bazı sebeplerden ötürü - takip eden sabah duyurusu geldi :) neyse, hoşgelsin diyelim :* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ahaha ya ben kasimi, kasimpasa diye okuyomusum, kasimpasa vipassana meditasyon filan, tovbe movbe yarabbulalebulbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 axedice said: Dayanağım düz mantık. Kimse onlarca (yüzlerce) insanın otel parasını ulvi amaçlar için çekmez, vardır illa ki bi çakallık. yok abi gerçekten parayla alakası yok. ben vermedim mesela yoktu param. 50-100 veren oldu. baya zenginler vardı onlarda sonradan özel olarak halletmişlerdir. giderleri felanda anlattılar. bağış olmuş demekki hemen yenisi düzenlenebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 aquila said: nereye sictin abi 15 gun dogada? doğada sıçma teknikleri var böyle minik bir çukur açıp sonra üstünü kapatıyorsun falan. basics... Şükrü bana sıçmayı anlattırıyorsun asfggh ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 aquila said: ahaha ya ben kasimi, kasimpasa diye okuyomusum, kasimpasa vipassana meditasyon filan, tovbe movbe yarabbulalebulbul. bi git üre işte, illaha sonuc eldesine gerek yok! rahatla, forum da rahatlasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ne var abi, en dogalimiz bunlar. taharet zor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 rahatlik rahatsiz ediyo beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 sen amerikada tahareti halledebiliyorsan burada da hallediliyor sorun yok ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 sen de haklisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 normallik desen anlıcam da, rahatlık nasıl rahatsız edebilir ki seni? sonuçta rahatlık işte; herşeyin var olabileceği bi durum! yoksa feodel misin? tanrım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 yok, atim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 iyi sürülebilirmişsin ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar