serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 -Crawler- said: Bu resimdeki kutuyu ilk defa görüyorum. Demek ki varmış böyle bir şey. Peki, bununla ilgili tarifeleri nerede görüyoruz? http://www.ttnet.com.tr/bireysel/internet/ttnetfibernet/Sayfalar/TTNET-Fibernet.aspx Lan bildiğin reklam yapıyo gibi hissettim kendimi hemi de ttnin asdadsf Ya 20mbps fiber net verip adama 4gb kota mı veriyorsunuz ya ahahah. Yani böyle bir seçeneğin sunulması bile komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 serjuhan said: http://www.ttnet.com.tr/bireysel/internet/ttnetfibernet/Sayfalar/TTNET-Fibernet.aspx Lan bildiğin reklam yapıyo gibi hissettim kendimi hemi de ttnin asdadsf Upload neden 1mbit veriyorlar peki? Öyle görünüyor ki teknik olarak daha yüksek upload vermek mümkün bu ama neden 1mbit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Valla onu hiç bilmiyorum yani bi stratejik amacı vardır da cidden mantıklı açıklama gelmiyor aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 serjuhan said: Abi işte şuan dsl hizmeti alıyor sanırım ve fiber gelmiş acaba geçsem mi bu hani SOLdaki gibi mi diyor benim anladığım. Şu an kullandığı hizmetin fiber olup olmadığını sorgulamıyor. Senko'nun dediği gibi apartmanın içinde şuna benzer kutu varsa kessin fibernettir. ahaha ozlemisim lan tip11'leri tey tey nerde eski dslam'ci senko :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Bu arada tarifelere bakarken adil kotanın 50gb'den 75gb'e yükseldiğini gördüm. Saol ttnet 25gb çok işimizi gördü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Donanımda şöyle denmiş, link vermiyor cp yapıyorum;Başlangıçta TTNET yukarıdaki şemada FTTN ve FTTC olarak gösterilen modelleri de fiber internet adıyla pazarlıyordu. Daha sonra BTK verilen hizmetin "fiber internet" olarak adlandırılabilmesi için bina içerisinde kabin olması şartını getirmiş. Bu nedenle TTNET, FTTN ve FTTC modellerini "hipernet" adıyla pazarlamaya başladı. Dikkat ederseniz, TTNET'in fibernet ve hipernet tarifeleri ve kampanyaları tamamen aynı. Sistem aynı, cihazlar aynı. Sadece isimleri farklı. Fibernet ile hipernetin gerçekten farklı olduğu durumlar evlere fiber kablo veya cat6 ile dağıtım yapılan modeller, ki daha önce söylediğim gibi bu uygulama çok az yerde mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 -Crawler- said: Tamam bende aynı şeyi dedim. Bu saha dolabına kadar fiber geliyor, oradan bakır kablo ile evimize geliyor. Dworgian tarifesinin 16mbit olduğunu, ama 13 hız aldığını söylemiş. Aradaki o 3mbit'lik kayıp aradaki bakır kablo yüzünden. Ama bu saha dolabından apartmana, eve fiber çekme gibi bir dava var mı onu bilmiyorum... Şu an bende adsl var zaten doğal bakır kablo yani :D ben eve kadar fiber gelmiyorsa da geçsem mi diye düşünüyorum şu an. yarın sorucam ama şu ftth olayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 serjuhan said: Abi işte şuan dsl hizmeti alıyor sanırım ve fiber gelmiş acaba geçsem mi bu hani SOLdaki gibi mi diyor benim anladığım. Şu an kullandığı hizmetin fiber olup olmadığını sorgulamıyor. Senko'nun dediği gibi apartmanın içinde şuna benzer kutu varsa kessin fibernettir. o zaman apt içine de bir bakayım yarın gündüz gözüyle. şimdi hırt gibi gezmeyeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Abi GPON pasif sistemlerle oluyor ve dolaba ihtiyacı yok zaten. Ama esasında bu ne zamanın resmi bilmiyorum ama şu an tam olarak böyle değil olay. Abi sen en iyisi tarifenin fibernet olacağına ve evine gelen internetin telefon hattı haricinde bir şekilde olmasına göre değerlendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Aynen. Benim için önemli olan bakır kablonun olabildiği kadar az dahil olması olaya. Zira binalar 16 yıllık. İç tesisat dökülüyordur şu an. Ama şu 2mbit ve 1mbit upload da ayrı gereksiz. Tabii belediyenin superonline a kazı izni vermemesi sebebiyle binaya SOL un bildiğimiz fiberinin gelememesi ayrı yazık. Aslın da kazı olmayan yerde de anten ile getiriyorlar ama binadakiler anteni baz istasyonu sandı onu da istemediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 süper onlayn çok leş bi firma. bedavaya getirseler kullanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 neye göre? adsl için konuşuyorsan teknik servisi işe yaramaz çünkü "hatları ttnet ten kiralıyoruz saha ekibimiz yok" diyorlar gg oluyor direk. ama fiber netleri gayet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Ya hocam TT en süpernet fibernet ultranet tarifesinde bile yalın internet parası istiyor mu istiyor, bunun da anlamı o işin içine bir yerlerde bakır kablo ve telefon hattı giriyor demek. İyi forumlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Fibernette yalın internet geyiği yok. Çünkü telefon hattı ile alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 serjuhan said: Abi işte şuan dsl hizmeti alıyor sanırım ve fiber gelmiş acaba geçsem mi bu hani SOLdaki gibi mi diyor benim anladığım. Şu an kullandığı hizmetin fiber olup olmadığını sorgulamıyor. Senko'nun dediği gibi apartmanın içinde şuna benzer kutu varsa kessin fibernettir. 3 aydır kablo öyle sarılı idi dün bu kutunun aynısını bizim apartmana da getirmişler ama daha ana hattı kutuya bağlamamışlar. Geçsem mi ben de bilmiyorum. Eğer şu an kullanan varsa ve memnunsa geçeyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Arkadaşlar bende neti eve bağlayalı 2 hafta olmuştur.Hiper net 75 ciga kota 20 mgb hız veriyor. tivibu bilmemne de içinde 55 lira. 3 lü kampanya denilen bi olay. Hattı bağlarken bizim mahallenin elektrikcisini cagırdım yalın net gibi apartmanın tel. kutusundan benim odaya hat cektirdim.TTnetten adamlar geldi baktılar.Hat sağlam deyip gittiler ( Hat eger uygun degilse 20mgb hız falan vermiyosa bağlamıyolar ). Şu an bi problem yok çok şükür gayet iyi. Dl hızı 2.7 k yı gördüm bir ara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Bu arada apartmana kutu koyup normal telefon hattından da yapılabiliyor. Onda da hız sorunu olmuyor eğer apartmanın ankastresi iyi ise. En kötü ihtimal elektrikçi çağırıp kablonuzu yeniden çektirin sorunsuz DSL hizmeti üzerinden de yüksek hızlar alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 serjuhan said: Bu arada apartmana kutu koyup normal telefon hattından da yapılabiliyor. Onda da hız sorunu olmuyor eğer apartmanın ankastresi iyi ise. En kötü ihtimal elektrikçi çağırıp kablonuzu yeniden çektirin sorunsuz DSL hizmeti üzerinden de yüksek hızlar alırsınız. aynen şvaynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 TTNET'i aradım fibere geçiş müdürlükten oluyormuş. Telefondan yapılamıyormuş bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Aradim sordum, FTTB dediler. O zaman gercekten fiber var mis gibi diyebiliyorum yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Bir tek bunu mu sordun abi? Hani eve gelen kabloyu sormadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Abi cikan kiz a FTT ne diye sordum (n mi c mi b mi h mi diye) BSOD un kiyisindan dondu kiz. Eve cat mi gelio ya kim cevap verir fikrim yok Ttnet bayisi fttb bile diyemedi. Anca 4440375 den ogrendim onu. O da o kadar. Olmadi yine arar teknik destegi ister bir daha sorarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Sen bana ÖM'den adres atsana abi baktırayım ben baktırabilirsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Tmm gerekirse sana atayim mesaj. Sagol :) zaten bu ayin parasini kesti sol, ay basi anca gecerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Hehe okeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar