Reumer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 evet backupları ile birlikte hl2 accountu satıyorum aradaşlar..bir arkadaşımın yurtdışından box getirmesi dolayısıyla satmaya karar verdim..eğer çok istenirse box ıda satabilirim farketmez.fiyatı siz belirleyin ama aldığımdan daha ucuza satıcam merak etmeyin..yeterki çıksın elimden birisi http://forum.paticik.com/view.php?id=100778 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 iki yere neden açtın?[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ya pazar alanına açılması gerek ilk oraya açtım zaten ama burada da HL2 ile alakalı ve oyun olduğu için link vermek istedim.yanlış birşey yaptıysam özür dilerim ve silebilirsiniz thread i ama yanlış olabilceğini düşünmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 *cık* *cık* *cık*[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 cık cık cık? yalan söyleme gibi bi ihtiyacım yok. yanlış olduğunu düşünmedim ve hala düşünmüyorumda.. özür dileyende kabahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 hergün böyle oyunlar çıkmıyor orjinal hl istiyorsanız bu silver versiyonu kaçmayacak bir fırsat.arayan kişi için gerekli bir konu cık cık cık gibi gereksiz mesajlar atmayın.[signature][hline]shinsetsu desu.. Gamers [Bu mesaj Apache tarafından 11 Aralık 2004 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 alıcı bulundu zaten[signature][hline]-Affetmek, seni incitenlere vereceğin bir armağan değil, kendine vereceğin bir armağandır. Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ama ama.... ben de istiyoruum açık arttırma yapalım :P[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 iyi fiyat veren biri çıkarsa bende satacağım steam accountumu... (bronz)[signature][hline]-Michael Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Reumer, 11 Aralık 2004 21:14 tarihinde demiş ki: yanlış olduğunu düşünmedim ve hala düşünmüyorumda..Bolumler bosuna var zaten, acmak lazim istedigimiz yere.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 forza baggio :D[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 john icq versene... alıcıyım :)[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... bnm bu msgı özelden atmam gerekiodu ya prdn özür dilerim :( neyse john özelden cevap verirsen sevinirim... [Bu mesaj n0body tarafından 12 Aralık 2004 00:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar