Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wipe Inc. Guild - Twisting Nether


tantun

Öne çıkan mesajlar

Loot whorelardan ve drama queenlerden sıkılarak kurdugumuz guildimiz, 4 ay gibi bir surede guzel bir progress elde etti.

Ama amacımız hiç bir zaman semi-hardcore progress olmadı ve olmayacak, arkadaşlık ve hoşgörü bizim için daha önemli. Tabi ki aynı hatayı 5 kere yapan raider istemiyoruz ama raidlerimiz her zaman çok eğlenceli ve stressden uzak geçiyor. Bunun bir oyun olduğunu, akşam işten eve gelince herkesin rahatlamak için login olduğunu , her bir karakteri yönetenlerin de insan olduğunu biliyoruz.

Malesef 25man yapan pek fazla Türk guildi kalmadı ama biz 25mani çok seviyoruz.

Raider olmak istiyorsanız 530 ilvl istiyoruz ki oyunun şu seviyesinde çok makul bir deger. Şu an ihtiyacimiz olan class specler sitemizde yaziyor. Sadece raid için değil, seviyeli ve olgun bir ortamda rated bg, arena, mount&achievment runlar, pet battle vs yani oyunda olan herseyi yapmak icin de guildimize katılabilirsiniz.

Daha fazla bilgi ve basvuru icin sitemiz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Madcat said:

530 ilvl'ım olsa da gelsem :D

social mı gelsem acaba var mı böyle tot runlarınıza low geared arkadaşları alıp yetiştirme planlarınız :D


Zaten raid yapmak isteyen kendini bir sekilde gearliyor, bizim boostlamamıza gerek kalmıyor. Ama sosyal ve aktif bir guildiz, social bir çok oyuncumuzla beraber 2 tane 25man flex döndü cuma cumartesi. Ordan bir ton item geldi 4 boss olmasına rağmen.

Timeless Isle var, %20nerfli ToT var, ilvl sorun olmuyor ama bir tek legendary sıkıntı. Legendary cloaku olmayana kız vermiyorlar malesef.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

Biz 4 yakın arkadaşız.. ben , eşim , 2 yakın arkadaşım.. öyle çok hardcore filan değiliz fakat arada raid yapmak istiyoruz. prot warrior - resto druid - mage - shadow pri yiz. item lvl lar 500 ün biraz üstü :) işe yararmıyız?


Şu an kadromuz tamam gibi onun için progress de yer bulmanız zor olur ama flex raid bize yeter derseniz tabi ki buyrun, geçen hafta 3 25man flex grubu kuruldu, bir kaç hafta sonra da 10man alt runlar başlar.

İşe yaramak ne demek ya ? :) Eğlenmek için toplandık, eğlenmek için oynuyoruz. Altınızda çıkan ateşten, void zonedan çıkabiliyorsanız bize yetiyor :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

ah be oyunda zart diye ilk mesajdan sonra cool bir edayla beni ignore etmeseydin öyle girer 2 makara muhabbet yapardık hacı... burda konuşmak güzel arkadaşlık dostluk çiçek böcek , orda "cool um ben yeahh"


o kadar çok trollleyen oluyor ki, gerçek hayatta da zaten trollerle uğraşıyorum. Oyunda ve guildde trolle ihtiyacimiz yok sağol ama sanırım sen ignore yerine küfür tercih ediyordun ? Ignore listemde 3 5 kişidir sadece, şanlısın yani
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Vay arkadaş uğraşsan trollenmeyecek insanlar bu kadar lezzetsiz bir çipetpetle trollendi ilginç.

Hayatınızda hiç world first video falan seyretmediniz mi gençler, onlara gelen whisper spam onları etkilemiyorsa, sizi de etkilemez, o yüzden eğer olay Subzero nun dediği gibi geliştiyse (2 satır), büyük ayıp edilmiştir. Carry on.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

he he öyle aynen... SoO ' dasın diye addonun filan vardır belki diye "boss check" yazdım.. senin bana cevabın "ignore check" ve ignoreladın.. valla ne küfür etmişim ne trollemişim belli değil hocam..


Ya o sen miydin ? :) Abi ben paticikten subzero desene... Valla kusura bakma senden once 2 trolle ugrasmistim (ki onlari da ignorelamadim :P ), seni de onlardan birinin alti hala benle ugrasiyor sandim.

Adamlar social olarak guilde gelmek istiyorlar, ama başımızı ağrıtacak tipleri almıyoruz, üç beş soru sorunca da hemen delleniyorlar, sonra da trollüyorlar. Dedigim gibi kusura bakma ama on my defense, keşke ben paticikten subzero deseydin yeterdi...

Edit : Nickin de Hassikome be arkadaş, troll sanmayım da ne yapayım >.<
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...