tantun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Loot whorelardan ve drama queenlerden sıkılarak kurdugumuz guildimiz, 4 ay gibi bir surede guzel bir progress elde etti. Ama amacımız hiç bir zaman semi-hardcore progress olmadı ve olmayacak, arkadaşlık ve hoşgörü bizim için daha önemli. Tabi ki aynı hatayı 5 kere yapan raider istemiyoruz ama raidlerimiz her zaman çok eğlenceli ve stressden uzak geçiyor. Bunun bir oyun olduğunu, akşam işten eve gelince herkesin rahatlamak için login olduğunu , her bir karakteri yönetenlerin de insan olduğunu biliyoruz. Malesef 25man yapan pek fazla Türk guildi kalmadı ama biz 25mani çok seviyoruz. Raider olmak istiyorsanız 530 ilvl istiyoruz ki oyunun şu seviyesinde çok makul bir deger. Şu an ihtiyacimiz olan class specler sitemizde yaziyor. Sadece raid için değil, seviyeli ve olgun bir ortamda rated bg, arena, mount&achievment runlar, pet battle vs yani oyunda olan herseyi yapmak icin de guildimize katılabilirsiniz. Daha fazla bilgi ve basvuru icin sitemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Yeni level kasanlari kabul etmiyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Ayfon said: Yeni level kasanlari kabul etmiyor musunuz? Belirli bir olgunluk seviyesine sahip(a.k.a gchatte, tradde küfür etmeyen, emoluk yapmayan, puglarda item ninjalamayan) herkesi social/friendly olarak kabul ediyoruz tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 530 ilvl'ım olsa da gelsem :D social mı gelsem acaba var mı böyle tot runlarınıza low geared arkadaşları alıp yetiştirme planlarınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Madcat said: 530 ilvl'ım olsa da gelsem :D social mı gelsem acaba var mı böyle tot runlarınıza low geared arkadaşları alıp yetiştirme planlarınız :D Zaten raid yapmak isteyen kendini bir sekilde gearliyor, bizim boostlamamıza gerek kalmıyor. Ama sosyal ve aktif bir guildiz, social bir çok oyuncumuzla beraber 2 tane 25man flex döndü cuma cumartesi. Ordan bir ton item geldi 4 boss olmasına rağmen. Timeless Isle var, %20nerfli ToT var, ilvl sorun olmuyor ama bir tek legendary sıkıntı. Legendary cloaku olmayana kız vermiyorlar malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Biz 4 yakın arkadaşız.. ben , eşim , 2 yakın arkadaşım.. öyle çok hardcore filan değiliz fakat arada raid yapmak istiyoruz. prot warrior - resto druid - mage - shadow pri yiz. item lvl lar 500 ün biraz üstü :) işe yararmıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 @suBzer0 http://forum.paticik.com/read.php?43,7035971 şu daha size göre gibi, önceki content 7/13 kesen adamlara hardcore oyuncu değilsen uyum sağlamak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 suBzer0 said: Biz 4 yakın arkadaşız.. ben , eşim , 2 yakın arkadaşım.. öyle çok hardcore filan değiliz fakat arada raid yapmak istiyoruz. prot warrior - resto druid - mage - shadow pri yiz. item lvl lar 500 ün biraz üstü :) işe yararmıyız? Şu an kadromuz tamam gibi onun için progress de yer bulmanız zor olur ama flex raid bize yeter derseniz tabi ki buyrun, geçen hafta 3 25man flex grubu kuruldu, bir kaç hafta sonra da 10man alt runlar başlar. İşe yaramak ne demek ya ? :) Eğlenmek için toplandık, eğlenmek için oynuyoruz. Altınızda çıkan ateşten, void zonedan çıkabiliyorsanız bize yetiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 ah be oyunda zart diye ilk mesajdan sonra cool bir edayla beni ignore etmeseydin öyle girer 2 makara muhabbet yapardık hacı... burda konuşmak güzel arkadaşlık dostluk çiçek böcek , orda "cool um ben yeahh" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 suBzer0 said: ah be oyunda zart diye ilk mesajdan sonra cool bir edayla beni ignore etmeseydin öyle girer 2 makara muhabbet yapardık hacı... burda konuşmak güzel arkadaşlık dostluk çiçek böcek , orda "cool um ben yeahh" o kadar çok trollleyen oluyor ki, gerçek hayatta da zaten trollerle uğraşıyorum. Oyunda ve guildde trolle ihtiyacimiz yok sağol ama sanırım sen ignore yerine küfür tercih ediyordun ? Ignore listemde 3 5 kişidir sadece, şanlısın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 he he öyle aynen... SoO ' dasın diye addonun filan vardır belki diye "boss check" yazdım.. senin bana cevabın "ignore check" ve ignoreladın.. valla ne küfür etmişim ne trollemişim belli değil hocam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 off kavgada söylenmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Ağır terbiyesizmiş bunlar. Böyle düşünceli adama bunu yapanların Guildlerine girilmez. Alalım bu arkadaşları burdan şöyle kenara doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Raid yapan adama sadece "status" yazılır, netekim DBM blokluyor bunu ve sana o an kimden wipe yediğini anlatıyor güzelce. Böylece spam olmamış oluyor. Negzel değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Peki bunu bilmiyor olması bir insanı ignorelama sebebidir. Nasıl bilmez ya! Öküz işte. Dur bunun karakterini bulayım armıriden de ben de ignorlayayım. Bana da boss check filan yazar edepsizce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 wipe inc değil method sanki progres durumu sır kalmalı fdsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Boss checkte ne var ki ya sacma davranmissiniz, ustune bi de burda gelip ayip etmissiniz. Hatadan geri donmek iyi bisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 quixef said: Raid yapan adama sadece "status" yazılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Raid yapan adama bişi yazmak... oha ya... Yıl 2013 hala bunu yapanlar var... resmen hayvanlık... ya tam o sırada heal atıyoduysa... Aman allahım düşünmesi bile korkunç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Vay arkadaş uğraşsan trollenmeyecek insanlar bu kadar lezzetsiz bir çipetpetle trollendi ilginç. Hayatınızda hiç world first video falan seyretmediniz mi gençler, onlara gelen whisper spam onları etkilemiyorsa, sizi de etkilemez, o yüzden eğer olay Subzero nun dediği gibi geliştiyse (2 satır), büyük ayıp edilmiştir. Carry on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 konuyu kitleyip adamı banlasalar yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Bence whisp komple kaldırılsın gizli bişi kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 suBzer0 said: he he öyle aynen... SoO ' dasın diye addonun filan vardır belki diye "boss check" yazdım.. senin bana cevabın "ignore check" ve ignoreladın.. valla ne küfür etmişim ne trollemişim belli değil hocam.. Ya o sen miydin ? :) Abi ben paticikten subzero desene... Valla kusura bakma senden once 2 trolle ugrasmistim (ki onlari da ignorelamadim :P ), seni de onlardan birinin alti hala benle ugrasiyor sandim. Adamlar social olarak guilde gelmek istiyorlar, ama başımızı ağrıtacak tipleri almıyoruz, üç beş soru sorunca da hemen delleniyorlar, sonra da trollüyorlar. Dedigim gibi kusura bakma ama on my defense, keşke ben paticikten subzero deseydin yeterdi... Edit : Nickin de Hassikome be arkadaş, troll sanmayım da ne yapayım >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Heroic progressimizde yer almak isteyen resto shaman, holydin ve shadow priest arkadaşları bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar