Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cok mutsuzum lan

chrome

Öne çıkan mesajlar

Fistan said:

bizde seninle dalga geçince mutluyuz
sanane

tamam moruk dalga geçin zaten tatlı tatlı takılın bunda sorun yok zaten arkadaşlar samimiyetten bir birleriyle dalga geçer bu doğal ama çok alakasız adamlar abartı aşağılama ve hakaret boyutunda kendisini kaybedince benimde kendimi kaybedesim geliyor . özelllikle birileri u.......u konusunda hakkımda asılsız iddaalarda bulununca cidden dövesim geliyor ne yalan söyleyim. böyle gidip yanına "lan bebe hayatında ne gördünde konuşuyorsun böyle beni biliyormuş gibi" ağızlarına çakasım gelmiyor değil ;D
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi gün geçicem karşınıza canlı canlı sonra 1 saat sohbet edip üstüne u....u testine girip temiz çıkınca hepinizin aklı çıkacak.

http://www.youtube.com/watch?v=pTMRYbhPbZE

Beyin diye birşey var hani terbiye edip sıfır etken madde ile süper çalışması sağlanabiliyor falan .
Sosyal ağlarda paylaş

Noyancim. Benim harbiden gunlerdir canim sikkin kankam. Tartisma okuyunca da geriliyorum. Ne yazmislar bu kadar diye baktim yine ayni sey.. Yapmayin abi. Hani community feelin di. Sevgilimden ayrilmisim islerim boka sarmis arkadaslar hep arazi topige bi geldim millet birbirini bacak omza almis yine. Yapmayin abi..
Sosyal ağlarda paylaş

tamam ben bu topikten uzuyorum ama başka bir topikte insanlar aynı saçmalıklara devam edicek ama sorun değil. ben onlar anlayana kadar tanklamaya devam edicem saçmalıklarına ;D çünkü öyle ya da böyle güzel zaman gerçirmek için buradayım.

Sana da bolcana huzur ve sabır diliyorum. konuşmak istediğin birşey olursa da benimle istediğin zaman konuşabilirsin. Sıkıntı ve problemleri güzel hislere çevirmek benim özel yeteneğim.

burada şimdi senin topiğinde kimseyle tartışmayacağım. rahatlama bak ;)
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

ben o saydıklarının üstüne bi de hastayım emenikkeüe. konuşacak halim yok. faranjit kere kökün kurusun emi boğaz

mesela bu mesajdan daha hastayım şu an. ayrıca hastaneye gitme hatasına düştüm ve bi dünya test istediler, sıradan bi grip teşhisini bile yüzlerce liralık testlerle koyabilen hastanelere ayrıca teşekkür ediyorum. özet olarak şu mesajdan daha hasta ve daha fakirim. ne yapayım, osurayım mı. ne yapayım. göstericileri çekin.
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

odemelerin hicbirini hicbir firma yapmiyor. Essek yukuyle alacagim birikti sagdan soldan.

Şu sıkıntı bende de var mk. Naapcaz ki bunu. Adam 45 bin lira bakiye yapmış halaaa yeni iş yaptırma peşinde ödemicem de demiyor "yapalım canım bu hafta yapalım inşallah" larla aylar geçiyor 1. 2. 3. aylarda projeler çizilmiş şantiyeleri bitmiş ulan 9. aydayız be el insaf. Bir de koskoca holding, paraları olmasa neyse de nası bi piyasadır arkadaş yani "iş yaptıralım parasını nasıl olsa vermeyiz" diye bir mantık var galiba. Diğer işler desen aynı b..n laciverti. Bıktım her gün dilenci gibi para istemekten. Avukata versen ayrı dert. off ne patladım be ehehueh
Sosyal ağlarda paylaş

Rasmon said:

ben de şu an mutsuzum ya. ofisten çıkamadım hala dandik bi smirnoff mojioyla jager karıştırdım bulantı başladı.

işim var biraz daha ama yetişemiycem yarın sabah erkenden de havaalanına gidicem. doğal gaz kesilmiş soğuk suyla duş yapıyorum.

uçak kaçtı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...