Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cok mutsuzum lan

chrome

Öne çıkan mesajlar

odemelerin hicbirini hicbir firma yapmiyor. Essek yukuyle alacagim birikti sagdan soldan. Yaz bitti. Havalar soguyacak artik. Kiz arkadasimdan da ayrildim. Pic threadlerim kapatiliyor. Tum arkadaslarim ya askere gitti ya evlendi balayinda ya da sabah 8 aksam 7 calistiklari icin az gorusuyoruz. Cok mutsuzum be paticik.
Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:

niye ödemiyo bineler?

hata bende aslında. işi teslim edince parasını almam gerekirken aman işleri acil görülsün ertesi gün ödeyeceklermiş zaten diye işleri teslim ettim herkese. bekliyorum şimdi de. koca gün evden çıkmadım lan mutsuzluktan. çok berbat birşeymiş bu.
Sosyal ağlarda paylaş

dünya lideri, büyük ustamız sağolsun dolar 2, euro 2.65 olunca işler sıkıntıda. ödeme alabilen kimse yok, için rahat olsun bence. bi de merkez bankası başkanı çıkıp 'rahat olun yıl sonunda 1.90a indiriyoruz süpriz yapcaz' diye tüy dikti ya, şu an herkes yıl sonunu bekliyor kalan satınalmaları yapmak için.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

ben daha cok mutsuzum, o yuzden kitliyorum konulari.

seni aldırıcam evinden şükrü. evinden zencilere aldırıcam seni!

@roket: abi inan benim alacağım 40 45k piyasaların etkilenmesinden etkilenecek bir meblağ değil. hayır faturasını kestiğim iş, vergisini, kdvsini ödedim cebimden halen alabilmiş değilim. kalkıpta tersleşsen hep iş yaptığın firmalar bu defa ticaretin bozulacak. dürrük gibi kaldım. herşey ard arda geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

@roket: abi inan benim alacağım 40 45k piyasaların etkilenmesinden etkilenecek bir meblağ değil. hayır faturasını kestiğim iş, vergisini, kdvsini ödedim cebimden halen alabilmiş değilim. kalkıpta tersleşsen hep iş yaptığın firmalar bu defa ticaretin bozulacak. dürrük gibi kaldım. herşey ard arda geldi.

sıkıntı olmuş valla, umarım çözülür bi an önce. az bi para değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...