beslenir ki bu
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
cok mutsuzum lan
ben o saydıklarının üstüne bi de hastayım emenikkeüe. konuşacak halim yok. faranjit kere kökün kurusun emi boğaz
valla bana geldiler şuan yerimde duramıyorum
ayrıl gitsin.
ben daha cok mutsuzum, o yuzden kitliyorum konulari.
dünya lideri, büyük ustamız sağolsun dolar 2, euro 2.65 olunca işler sıkıntıda. ödeme alabilen kimse yok, için rahat olsun bence. bi de merkez bankası başkanı çıkıp 'rahat olun yıl sonunda 1.90a indiriyoruz süpriz yapcaz' diye tüy dikti ya, şu an herkes yıl sonunu bekliyor kalan satınalmaları yapmak için.
ben daha cok mutsuzum, o yuzden kitliyorum konulari.
seni aldırıcam evinden şükrü. evinden zencilere aldırıcam seni!
@roket: abi inan benim alacağım 40 45k piyasaların etkilenmesinden etkilenecek bir meblağ değil. hayır faturasını kestiğim iş, vergisini, kdvsini ödedim cebimden halen alabilmiş değilim. kalkıpta tersleşsen hep iş yaptığın firmalar bu defa ticaretin bozulacak. dürrük gibi kaldım. herşey ard arda geldi.
neden öyle yazmışım ki? pardon ya.
önemli değil =)
benim de kulağıma çok su kaçtı
@roket: abi inan benim alacağım 40 45k piyasaların etkilenmesinden etkilenecek bir meblağ değil. hayır faturasını kestiğim iş, vergisini, kdvsini ödedim cebimden halen alabilmiş değilim. kalkıpta tersleşsen hep iş yaptığın firmalar bu defa ticaretin bozulacak. dürrük gibi kaldım. herşey ard arda geldi.
sıkıntı olmuş valla, umarım çözülür bi an önce. az bi para değil.
hangi şehirdesin? istanbul'daysan içelim.
sağol abi.
sana da fikir danışmak için aramıştım geçen. 2 yarışmaya sokacağım 3 proje var karar veremiyorum hangisine neyle başvursam diye bir türlü
sana da fikir danışmak için aramıştım geçen. 2 yarışmaya sokacağım 3 proje var karar veremiyorum hangisine neyle başvursam diye bir türlü
Öne çıkan mesajlar