Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lens Alma Siteleri


Dartanian

Öne çıkan mesajlar

Fistan said:

çapini numarasini bildikten sonra bisey olmaz

BlaCk said:

göz doktorundan tavsiyeyle veya optikçiden falan alın da soksun 50tlik lense 100 lirayı.


%0.01 bile ihtimalle göze zarar gelme ihtimali varsa 50 tl yerine 100 lira verirsin nolacak. konu sağlık ise ve göz gibi onarılması mümkün olmayan bir organdan bahsediliyorsa, paraya kıyın manyak mısınız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi lens takmayı hiç bilmiyorsan, öyle netten lens sipariş vererek başlamak pek normal değil tabi, ama doktora da gitsen eninde sonunda en büyük sorunun o lensi takmayı öğrenmek olacak. Takmayı öğrendikten sonra ve gözünün bc değerini ve numarasında saptadıktan sonra istediğin lensi sipariş edersin.

8.9 mesela benim bc, ama 8.6 lens gayet tolere ediyor e gözünün kaç derece miyop vs olduğunuda herkes bilir zaten.

bu durumda ben sürekli olarak optikçiden alırsam 50liralık lense 100 lira vermiş olurum. İlla anneye anlattırır gibi anlattırdınız ha.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zaten lens numarasıyla gözlük numarası arasında 0.25 oynayabiliyor diğer taraftan sanmıyorum ki gözlük kullanan biri hiç lens için gözüne baktırmadan dur bi lens sipariş veriyim deniyim desin, çok fazla bi hassaslığı yoksa da gözünüzün orta halli(kaliteli markanın çok fonksiyonlu olmayanı) hemen hemen tüm lensler olur çap ve derecesi uyduktan sonra, tabi bi doktora gidip doktorun yanında lens takmaca işlemini deneyin

ps: ben çizdirdim kurtuldum siz de çizdirin, bişi takmadan görmekten çok o lens nasıl bir yükmüş her gün çıkar tak nasıl rahatladım anlatamam, nispet yaptım bye :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İlk kez lens takıcam gibi düşünülmüş sanırım. Ben 3 yıldır lens kullanıyorum ve daha 6 ay önce muayene olup doktorumun önerisiyle aldığım lenslerden alıcam.

Yani o tür bir problem yok. Sadece optikçiler insanları salak yerine koyuyor. bayaa tanıdığımız bi adam bile valla 180den aşağısına verdim mi ben zarar ediyorum gibi yalanlar söylüyor. Ayrıca küçücük solisyon veriyolar falan

Netten baktım lensmarket.com'da 2 paket (göz numaraları farklı olduğu için) 150 civarı bişey + 300lük solisyon bedava.Buradan almayı düşünüyorum bi sıkıntı yaşamadıysa kimse.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 kere alışveriş yaptım ama memnun kaldım açıkçası. Lens marketle falan da birsürü fiyat farkı var arada.

Astigmat konusunda da normal numaraya 0,25 falan ekleyip astigmat sorununu da şettirmiyolarmıydı yahu.


Komodo said:

uplıyorum ama lensci.com dan dün sipariş verdim, haftasonu teslimat olmaz ama pazartesi gelir dedi. Bugün elimdeydi kargo. Helal olsun adamlara :)

Birde burda tanesini 85tl ye aldığım acuvue oasysin tanesini 35 liraya aldım. Niye bu kadar fark var aralarında anlamadım valla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 yıl sonra ...
benjani said:

aradım sordum ben, bir seferlik biz hallederiz ama bir daha reçete göndermeniz lazım dedi.


Abi senelerdir yazıyor o, senelerdir de reçetesiz alıyorum. İlk aldığımda bende sormuştum ama reçete ne iş diye.

bu arada konunun uplanması iyi oldu, hangi siteden alıyodum diye düşünüyordum. Toplu aldığım ve lens gözümü rahatsız edene kadar kullandığım için, baya bi oldu sipariş vermeyeli :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...