Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Hangisi güvenli? Lensal.com ve lensmarket.com güvenli mi? ya da önerebileceğiniz hangi site var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 yıllardır lensmarket ten alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 benjani said: yıllardır lensmarket ten alıyorum aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 aralarında çok tırt olan çok sorun çıkartan problemli olan siteler var. sikayetvar.com'dan aratın lens diye çıkacaktır zaten sitelerin ismi. Çok şikayetli gözükenlere bir göz atıp uzak durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 daha 1 saat önce bi anahaber bülteninde haber vardı, göz doktoruna gitmeden internetten verilen lens siparişleri çok tehlikeli, kör bile olabilirsiniz vs diye :D manyak mısınız olm, göz bu. gidin adam gibi güvenilir yerden gözünüzle görerek alın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 göz doktorundan tavsiyeyle veya optikçiden falan alın da soksun 50tlik lense 100 lirayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 çapini numarasini bildikten sonra bisey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Fistan said: çapini numarasini bildikten sonra bisey olmaz BlaCk said: göz doktorundan tavsiyeyle veya optikçiden falan alın da soksun 50tlik lense 100 lirayı. %0.01 bile ihtimalle göze zarar gelme ihtimali varsa 50 tl yerine 100 lira verirsin nolacak. konu sağlık ise ve göz gibi onarılması mümkün olmayan bir organdan bahsediliyorsa, paraya kıyın manyak mısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 evin tuvaletinde sahte lens yapip mi satiyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Şimdi lens takmayı hiç bilmiyorsan, öyle netten lens sipariş vererek başlamak pek normal değil tabi, ama doktora da gitsen eninde sonunda en büyük sorunun o lensi takmayı öğrenmek olacak. Takmayı öğrendikten sonra ve gözünün bc değerini ve numarasında saptadıktan sonra istediğin lensi sipariş edersin. 8.9 mesela benim bc, ama 8.6 lens gayet tolere ediyor e gözünün kaç derece miyop vs olduğunuda herkes bilir zaten. bu durumda ben sürekli olarak optikçiden alırsam 50liralık lense 100 lira vermiş olurum. İlla anneye anlattırır gibi anlattırdınız ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 aquila said: evin tuvaletinde sahte lens yapip mi satiyolar? çinden getirtiyorlar 5 kuruşa, okutuyorlar sonra burada mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 ahahaah evet sahte lens krizi peydah olsa negzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 ucuz diye kalitesiz urun almakla, netten almak bir degil. doktora gidip marka model aliyosun, gozune uygun zaten, ona gore veriyon siparisi. gidip aa bu ucuzmus diye bilmedigi seyi alan zaten kor olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 lensmarket sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Ben lensci.com dan alıyorum uzun süredir, bir problem yaşamadım. Diğer sitelere göre daha uygun fiyatları benim kullandığım lenslerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 zaten lens numarasıyla gözlük numarası arasında 0.25 oynayabiliyor diğer taraftan sanmıyorum ki gözlük kullanan biri hiç lens için gözüne baktırmadan dur bi lens sipariş veriyim deniyim desin, çok fazla bi hassaslığı yoksa da gözünüzün orta halli(kaliteli markanın çok fonksiyonlu olmayanı) hemen hemen tüm lensler olur çap ve derecesi uyduktan sonra, tabi bi doktora gidip doktorun yanında lens takmaca işlemini deneyin ps: ben çizdirdim kurtuldum siz de çizdirin, bişi takmadan görmekten çok o lens nasıl bir yükmüş her gün çıkar tak nasıl rahatladım anlatamam, nispet yaptım bye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 hiç siteye bakmadan söylüyorum 1 günlük olandan acuvue marka içinde 30 çift var 60 veya 69 tl gibi bişeydi. dün aldım iyi kazıklandık mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 İlk kez lens takıcam gibi düşünülmüş sanırım. Ben 3 yıldır lens kullanıyorum ve daha 6 ay önce muayene olup doktorumun önerisiyle aldığım lenslerden alıcam. Yani o tür bir problem yok. Sadece optikçiler insanları salak yerine koyuyor. bayaa tanıdığımız bi adam bile valla 180den aşağısına verdim mi ben zarar ediyorum gibi yalanlar söylüyor. Ayrıca küçücük solisyon veriyolar falan Netten baktım lensmarket.com'da 2 paket (göz numaraları farklı olduğu için) 150 civarı bişey + 300lük solisyon bedava.Buradan almayı düşünüyorum bi sıkıntı yaşamadıysa kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Bende 0.50 astigmat çıktı, o kadar düşüğü lense yapıştıramıyorlarmış ama fark ediyor ya resmen lens ve gözlük arasında görüntü. Takamıyorum artık lens göremediğim için, dev çile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 1 kere alışveriş yaptım ama memnun kaldım açıkçası. Lens marketle falan da birsürü fiyat farkı var arada. Astigmat konusunda da normal numaraya 0,25 falan ekleyip astigmat sorununu da şettirmiyolarmıydı yahu. Komodo said: uplıyorum ama lensci.com dan dün sipariş verdim, haftasonu teslimat olmaz ama pazartesi gelir dedi. Bugün elimdeydi kargo. Helal olsun adamlara :) Birde burda tanesini 85tl ye aldığım acuvue oasysin tanesini 35 liraya aldım. Niye bu kadar fark var aralarında anlamadım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 reçetesiz alınmıyor mu artık? Lensmarket "Türkiye’deki yasal düzenlemelere göre kontak lensler reçete ile satılmaktadır.Siparişleriniz reçete onayının ardından işleme alınacaktır. Lütfen reçetenizi göndermeyi unutmayınız." yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 ne güzel alıyorduk netten. neyse ki stoğum var daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 aradım sordum ben, bir seferlik biz hallederiz ama bir daha reçete göndermeniz lazım dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noyan_ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 fotoğraf makinası lensi sandım arabistanda bedava diyecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 benjani said: aradım sordum ben, bir seferlik biz hallederiz ama bir daha reçete göndermeniz lazım dedi. Abi senelerdir yazıyor o, senelerdir de reçetesiz alıyorum. İlk aldığımda bende sormuştum ama reçete ne iş diye. bu arada konunun uplanması iyi oldu, hangi siteden alıyodum diye düşünüyordum. Toplu aldığım ve lens gözümü rahatsız edene kadar kullandığım için, baya bi oldu sipariş vermeyeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar