komikdegil Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 http://inceleme.tv/wp-content/uploads/2013/06/SONY-XPER%C4%B0A-E-%C4%B0ncelemesi.jpg telefon bu geçen gün telefonumu satmayı kafaya koymuştum evkurdan başka adam gibi bişi alıyım dediydim sonra sordum bikaç yere.konuşmalar hep şu şekildeydi -abi 2. el telefon alıyormusun? -elindeki ne ? -bu ( telefonu gösteriyorum ) -almıyoruz biz onu en iyisi buydu. bazıları '' yurt dışından mı getirttirdiniz?'' ''kimse almaz boşuna uğraşma'' ''sony bunu ne zaman çıkarttı?'' delirdim,nasıl olur.daha bir ay önce aldım. hadi tamam ,ben telefondan anlamıyorum da bu kadar mı anlamıyorum ucuz diye aldıydım çok mu kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 abi o kadar anlamıyormuşssun telefondan. :( insan bir araştırır alırken nedir ne değildir diye. satılır illa da çok bir şey bekleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 evkur'dan telefon mu aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Ayfondan başka telefon biliyormuymuş telefoncular O.o !? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 kötü telefon sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar