mardox Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 oyun fena değil ama pek vaktim olmadığı için zor geldi bana.. hesap boş ama odin'de marauder veya lancer açmak isterseniz ikisi de mevcut ( levelları 5-10 flndır :) ) şu an itibariyle 25 günü daha varmış. 35 tl düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 başlığına da yaz abi, arayanlar oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 oke, hemen link atayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 mardox said: oyun fena değil ama pek vaktim olmadığı için zor geldi bana.. hesap boş ama odin'de marauder veya lancer açmak isterseniz ikisi de mevcut ( levelları 5-10 flndır :) ) şu an itibariyle 25 günü daha varmış. 35 tl düşünüyorum email değiştirebiliyor muyuz oyun için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 mardox said: oyun fena değil ama pek vaktim olmadığı için zor geldi bana.. hesap boş ama odin'de marauder veya lancer açmak isterseniz ikisi de mevcut ( levelları 5-10 flndır :) ) şu an itibariyle 25 günü daha varmış. 35 tl düşünüyorum catze dürttü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 direk lönk diye girdim düzeldi herhalde lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar