Jezz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Yılbaşı geliyor e program yapmak lazım, ne yapıyorsunuz? Ne yapılabilir?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 kırmızı don giy otur :^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Destruction'a gidilir[signature][hline]To Live is To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Reina çılcak yılbaşında, extra daha güzel bi program çıkmassa oraya gidicez.[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Reina, Laila boş - o tür mekanlara gitmiyyorum artık bıktım milletin piyasasından. Kar olsa dağa gidilir ama kar varmı bilgisi olan?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bisürü patlayıcı patlatılır bahane var zten[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 kar zannetmem ama kesin bizim burada büyük bi sokak partysi olur, ilgilenenlere katılmalarını tavsiye ederim geçen sene bi süre uğramıştım not: bizim bura Nişantaşı gerçi kolonların önünde apachi ve komanchi tipler olmuyor değil ama elit takılmakda mümkün ;) ha elden gelsede basıp newyorka gitsek (olmıcak iş değil tabi ama gidersem dönmem die aileden ödenek çıkmaz:) )[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 içilir sıçılır tabiki..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 guzel bir yer seçilir gidilir içilir eve gidilir :pğ[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------| |---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 wAlla bhen kız arkımla ve ve bir kaç arkla toplanıp bızım yazlıka gıdıp gırıcez:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 xanthe bi an mesajını yannış anladım oha derken bi daha okudum hee dedim.. :) evet bi atraksyon yapmak lazım şimdi biz 5 kişi olaraktan boş evde toplanıyoruz ama napsak bilgisayar ps2 ikilisi bayar bi süre sora..[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 evde içilir sapıtılır kız arkadaşa yumulunur...[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 içilir , içilir , doyasıya içilir[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 her zman yapılan şeyler yapilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Yılbaşından 2 gün sonra 2 hafta aralıksız finaller var. Paşa paşa ders çalışıcam ;)[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 HAHA yapma bi kere ders çalışmayın ölmessiniz 1 gececıkten:)Walla dedim gibi alıcam bende ps2 ımı kız arkı da alıcam işte bi kaç arkda sevgilisiyle gelıcek ooohh house party sabaha kadar hem eglence içki muhabbet ve malum durum:)Sizede tabvsiye ederim dışardaben okadr eglenemıorum e tinercisi iti kopuku war kızlar olunca olmuyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: Chemical, 08 Aralık 2004 14:44 tarihinde demiş ki: bisürü patlayıcı patlatılır bahane var zten bundan daha iyi bir plan getirene diş macunu vericem yine en iyisi house party olayına girmek gibi, dışarıda milletin k.cnin dibinde eğlenilebilir mi ki? kız ark. varsa daha da iyi, eğer yoksa ps2 ve sağlam arkadaşlar da yeterli olabilir(yerini tutabilir demedim ama...)[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq [Bu mesaj Zaugna_Khaldun tarafından 08 Aralık 2004 17:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 zaugna imzana koptum kardeş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Half-Life 1 oynanabilir. Bizi test chamberda bekliyenlerin zombiye dönüşmesi izlenir, Xen'den gelen yaratıkları tepeledikten sonra Xen'e ışınlanıp Nihilanth'ı son yolculuğuna uğurlayabiliriz. Ondan sonra Opposing Force ve Blue Shift yüklenip daha bir gaz olunabilir. Üç oyunu da bitirdikten sonra tekrar Half-Life 2'ye başlayıp etrafta fizik testleri uygularken senaryoyu da inceleriz. Ya da Starcraft + Broodwar oynanabilir. Tassadar'ın ölümüyle hüzne dalar, Kerrigan'ın yaptıklarından dolayı nefret duyar, ve Jim Raynor ile birkaç dallama zerg öldürürüz. Sanitarium açıp oynayabilirsin, ilginç hikayeyi bir kere daha yaşamış gibi olursun. Garip bir boyutta tuhaflıklarla mücadele edersin. Olmadı Unreal Tournament 2004 açarsın, online olarak veya botlara karşı maç yaparsın. İlginç sound packler yüklersin, özellikle Arnold'ınkini, böylece oyuna daha çok renk gelir. 80lerin şarkılarını açıp dinlersin, nostalji olursun, o sırada TRT'deki dizileri ve çizgi filmleri düşünürsün. Açarsın Neon Genesis Evangelion'un tüm bölümlerini izlersin, depresyona girersin, ortada mal mal dolaşırsın. Hellsing'i izleyebilirsin, 13 bölümünü de heyecanla takip edersin. "Keşke başka bölümleri de çekilse" diye düşünürsün. Yani yapacak çok şey var :) Kolay gelsin.[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bunnarı normal bir gundede yapabılırsın onemlı olan deişik bişi yılbaşına ait bir şey olsun istiyor arkadaş ama senınde fikrine saygılıyız dabe:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 yılbaşını paticikte kimse kutlamıycak anlaşılan bende fırsattan istifade post kasarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 En guzeli evde tek basina kalmanin bi yolunu bulacaksin. Sonra markete gidip alisveris yapacaksin. Bu kisiye gore degisir. ben 1 sise viski ve bol cikolata alicam. tabi evde tek basina kal demek kiz arkadasin gelemez anlamina gelmiyor. :) Kiz arkadasini cagirip iyi bir yilbasi gecirebilirsin.[signature][hline]Everything has a beginning has an end... Amarcord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: forgiver1, 08 Aralık 2004 17:33 tarihinde demiş ki: yılbaşını paticikte kimse kutlamıycak anlaşılan bende fırsattan istifade post kasarım :) lol post kasınca nolcak ?[signature][hline]King Arthur demişki: Alem buysa gral benem... E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 hiçbişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 kaslı maslı bişi olucak heralde *!kaçar*[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar