Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 msi yada asus olur iletişime geçersiniz benle adam gibi fiyat isteyen varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Ben donunce satarim da , gokalpe satmam. 20ekimi bekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 pm'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 asus 560 gtx ti istermisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 neden herkes özellikle adamlık vurgusu yapıyor ? aforizma napoleon bonapart ispanya'yı savasta yendiginde ispanya kralı napoleon'a: - "siz sadece para, ganimet, altın ve toprak elde etmek için savaşırsınız, oysa biz şerefimiz ve namusumuz için savaşırız" demiş. napoleon bu durur mu, yapıştırmış cevabı*: -"doğru, herkes neye ihtiyacı varsa onun için savaşır!..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 ugurz said: neden herkes özellikle adamlık vurgusu yapıyor ? aforizma napoleon bonapart ispanya'yı savasta yendiginde ispanya kralı napoleon'a: - "siz sadece para, ganimet, altın ve toprak elde etmek için savaşırsınız, oysa biz şerefimiz ve namusumuz için savaşırız" demiş. napoleon bu durur mu, yapıştırmış cevabı*: -"doğru, herkes neye ihtiyacı varsa onun için savaşır!..." sonunda da (qapaq) demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Hallettik arkadaşlar teşekkürler. Ama ben 1-2 güne 2 tane 560ti satmaya kalkabilirim, gözünüz ekranlarda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Zarf attım kimse istemedi lan mis gibi 560ti, hem de 2 tane, hem de MSI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 7 varken 5 ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 sli yaparsın oluyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 SLI zaten de 7 serisine geçicem ondan elden çıkarmak istiyorum kısa zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 gel yavrum, 7 cok guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 yok şükrüye dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Şükrü gerizekalı anlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 evet. allaha sukur bi gokalp degilim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 560 lardan birini bana hediye edebilirsin istersen <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Diğerini iki katı fiyatına birine kakalamayı başarırsan neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Evdeki desktopta ayni anda ekran karti ve 2 hdd beni terk etme karari aldigindan beri steam acmiyorum. Banka hesaplarina musallat olan karadeligin cekim gucunden ciktigimda hala satmadiysan ben talibi olurum 560 lardan birine. Cok uzun boylu biseye gerek yok cs,q3, tropico bir de bir kac indieyi nazlanmadan calistiran bisey benim isimi gorur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 560 ların fiyatı nedir, e6600 c2d sistemde şu an olan gts250 nin üzerine iyi bir etki yapar mı? (evet biliyorum makinem öldü ama dalga geçmezsek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Abi ben 2 tane 560ti ile hala her şeyi ultra, bilemedin high oynayabiliyorum çok çok rahat şekilde öyle düşün. Fiyatını bilemiyorum, garantisi bu ay bitiyor ama makinelerin. Tertemizler ama, alanı 2 sene daha götürür. Fiyatını araştırın gelin çok meşgulüm ben sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Tam modeli ve kodu yazarsan ilgilenecek olanlar için daha iyi olur bence. Neticede bir sürü farklı versiyonu var piyasada. Ti, Ti Oc, Ti Hawk vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Dworgian said: 560 ların fiyatı nedir, e6600 c2d sistemde şu an olan gts250 nin üzerine iyi bir etki yapar mı? (evet biliyorum makinem öldü ama dalga geçmezsek) bende e8400 işlemci gtx260 bi makina var hala oynuyom herseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Valla ben anca medium ayarda va oynayabiliyorum high end grafikli olanlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar