Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

forester alayımmı

Zegna

Öne çıkan mesajlar

2005 hrv'm var 100binde, boyasız vs servis bakımlı, satsam 30 31 eder, aynı paraya 2005 subaru forester xt dusunuyorum, varmı kullanan?

bagaj boyutları aynı, hrv galba bıraz daha yuksek sadece. hrv akıllı dort ceker subaru awd..

yedek parca canımı sıkıyor subaruda. yoksa hemen alıcamda :)
Sosyal ağlarda paylaş

Servisteki tanidigima konuyu gosterdim. (subaru yetkili servis)

subaru = siki tuttun diye ozet gecti.

Motorlar luzumsuz yakiyormus muadili hacimdeki sirali motorlara gore, parcasinin pahali oldugunu ztn biliyoruz bir de ustune forester in parcasini bulma macerasi var dedi. Boxer motora lpg donusumu de saglikli yapilmiyormus,valfleri uzatip bozuyormus, tekleme yapiyormusmus.
Sosyal ağlarda paylaş

2010 model var, bir sıkıntısı görmedik, servisede gitmedi, motorda da bir sorun yok, servise istinyeye götürüyoruz ortalam servislerden iyidir, diğer markaların

fazla yakıyor mu, yakıyor, ama o kadarda abartı değil, değer mi değer, biz arabayı aldığımızda, o fiyata alınacak en iyi arabaydı, hala iyi

simetrik 4 çeker, 4 ileri otomatik vitese göre aslında az bile yakıyor 2.0 motor

o modeli bilemem ama 2010 modeli ve subaruyu tavsiye ederim
Sosyal ağlarda paylaş

juke çirkin ya. büyük gözüküyor dışardan bakınca ama içi ufak. Tiguan'ın içi mesela CRV'den daha büyük gelmişti bana. Araca giriş, çıkış, içinde hareketlilik baya farketmişti denediğimde. Bagaj hacmi az okadar. Ama arka koltukları yatırabiliyorsun kalabalık yolculuk etmiyorsan çok sorun olmuyor. Ben çok memnunum açıkçası 3 ay oldu alalı. Performansı olsun, konforu olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Tiguan çok tatlı araba cidden ya. Yakışı nasıl?

iyi yakıyor. ben çok devirli kullandım, baya bi şehir dışına çıktım, yolda basmam gerekti falan şu anda 10lt uzun süre. 4600km yol yaptım daha. Şehir dışında ama 6lt ortalamaya indim gittiğim mesafe 420km falandı. Bakırköy'den Edremit-Akçay'a gittim.

CC'i kullanırsan ve abartmazsan aslında baya düşürebiliyorsun tüketimi. yani şehir içi 70-80km otobanda 120km'i çok geçmezsen ve sollamakla çok uğraşmazsan rahatsız etmiyor tüketim. Rahatlıkla 7-8lt arasında tutabilirsin klima dahil. Ama işte dur kalk sorun. Girersen trafiğe feci gerçi start-stop var.

full depoyla 700-800km yaptım diyen var ben denedim daha full depoyla max kullanma olayını.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...