Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 2005 hrv'm var 100binde, boyasız vs servis bakımlı, satsam 30 31 eder, aynı paraya 2005 subaru forester xt dusunuyorum, varmı kullanan? bagaj boyutları aynı, hrv galba bıraz daha yuksek sadece. hrv akıllı dort ceker subaru awd.. yedek parca canımı sıkıyor subaruda. yoksa hemen alıcamda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 al hrv den sonra baya seversin tam sana gore bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Bence alma ama model yılından ötürü bu yorumu yapıyorum. 2005 çok eskidi artık. Benim tavsiyem biraz daha yeni bir model araç alman yönünde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Disko 3 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Servisteki tanidigima konuyu gosterdim. (subaru yetkili servis) subaru = siki tuttun diye ozet gecti. Motorlar luzumsuz yakiyormus muadili hacimdeki sirali motorlara gore, parcasinin pahali oldugunu ztn biliyoruz bir de ustune forester in parcasini bulma macerasi var dedi. Boxer motora lpg donusumu de saglikli yapilmiyormus,valfleri uzatip bozuyormus, tekleme yapiyormusmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Subaru forester I olan bir yakinim demisti ki, "aldiktan 1 ay sonra sattim. Iciyor benzini" Ahah, ustte de yazilmis zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 alma range rover al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 2010 model var, bir sıkıntısı görmedik, servisede gitmedi, motorda da bir sorun yok, servise istinyeye götürüyoruz ortalam servislerden iyidir, diğer markaların fazla yakıyor mu, yakıyor, ama o kadarda abartı değil, değer mi değer, biz arabayı aldığımızda, o fiyata alınacak en iyi arabaydı, hala iyi simetrik 4 çeker, 4 ileri otomatik vitese göre aslında az bile yakıyor 2.0 motor o modeli bilemem ama 2010 modeli ve subaruyu tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 outlander veya L200 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Amarok satiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 tüp taktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 2005 ten 2009 a kadar olan kasa cok kotu dizayn olarak. neyse crv bakayım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Zegna said: niye? abi savas cikicak, masrafa girme simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Crv bok gibi sakin alma Rav4 cokguzel onu tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 4x4 çok gereksiz. crossover al konfor ve biraz büyüklük istiyorsan. Tiguan bakabilirsin. çok güzel araç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 crv de bakma o da çok yakıyor. forester da öyle. deviri biten arabalar ikisi de vardı bende. ben alamadım, alabilirsen juke al evet crossover iyidir. captur var bende de sana dar gelir o araba. ki bana kalsa çılgınlık yapıp navara + kapalı kasa yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 juke çirkin ya. büyük gözüküyor dışardan bakınca ama içi ufak. Tiguan'ın içi mesela CRV'den daha büyük gelmişti bana. Araca giriş, çıkış, içinde hareketlilik baya farketmişti denediğimde. Bagaj hacmi az okadar. Ama arka koltukları yatırabiliyorsun kalabalık yolculuk etmiyorsan çok sorun olmuyor. Ben çok memnunum açıkçası 3 ay oldu alalı. Performansı olsun, konforu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Tiguan çok tatlı araba cidden ya. Yakışı nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 ne alırsan al, aynı fiyata muadil subaru almanı tavsiye ederim, kaliteli araba kolay kolay arıza vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 l200 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 SeaGle said: Tiguan çok tatlı araba cidden ya. Yakışı nasıl? iyi yakıyor. ben çok devirli kullandım, baya bi şehir dışına çıktım, yolda basmam gerekti falan şu anda 10lt uzun süre. 4600km yol yaptım daha. Şehir dışında ama 6lt ortalamaya indim gittiğim mesafe 420km falandı. Bakırköy'den Edremit-Akçay'a gittim. CC'i kullanırsan ve abartmazsan aslında baya düşürebiliyorsun tüketimi. yani şehir içi 70-80km otobanda 120km'i çok geçmezsen ve sollamakla çok uğraşmazsan rahatsız etmiyor tüketim. Rahatlıkla 7-8lt arasında tutabilirsin klima dahil. Ama işte dur kalk sorun. Girersen trafiğe feci gerçi start-stop var. full depoyla 700-800km yaptım diyen var ben denedim daha full depoyla max kullanma olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Amarok da aynı. Sıkıştırırsam işte 10 litre vs, normalde 7-8 arası. Şehiriçi 8.5 belki. Seviyorum tdi motorları ya. Performans desen var sakin sürüşte ekonomi de var. Daha ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar