aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 daha cok mimar sinanin ustalik, ciraklik olayindan dolayi kullaniyo galiba. tabi, o da mason olabilir, neticede bi nevi duvar ustasi adam asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 awsghdshdsuhduju adam assassin creed wikisinden link vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 http://www.solidprinciples.com/blog/wp-content/uploads/2010/06/Goebbels.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Orhan Gencebay da zaten az olan kredisini bitirmek için olanca gücüyle çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Bu belgeseli özellikle izleyip, ne kadar halktan olduğunu dşündürüp bir o kadar halkı silken medya kişisi varsa hepsini ezberleyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 buyuk usta demek ılla masonluk deil, adam büyük usta abi döktürmüş kanunla, gibi sayısız kullanımı var. ama bir insanın zanaaatıu, sanaatı, ilimi, bilimi, yetkinliği, falan yokken buyuk usta evet anca yarı cultist liderliği tanımlıyan bi lakap olur anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 akp medya departmanı çalışıyor. Ağlar birde yayında oh gelsin oylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Adam kokodan içeri giricekti napsın garibim 180 derece döndü pardon 360 sadfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Aynen bende izliyeceğim belgeseli, bakalım kimler varmış bunların yolunda, görelim karşımızdakini :) Umarım çok uzun olmamıştır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Esnaf said: imirzalıoğlu nun olacağı zaten söyleniyordu.büyük ihtimal tehdit ettiler adamı yoksa içeri girecekti garibim asfjlhasfGözaltı olayından sonra yurt dışına çıkıp bir süre kimseyle görüşmediği ,psikolojisinin bozulduğu ve sevgilisinden ayrıldığı haberlerde geçmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Usta muhabbeti bu dönem ustalık dönemimiz demişti seçildikten sonra, oradan geliyor. Mimar Sinan hesabı.. Diğer yandan Kenan da bir başka tür Şafakmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 2dk dır acık ekran yazıcak birşey bulamadım cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 beyaz tv lol. bir de kendisinin yayın saatinde beyaz tv'de olması da bi garip. bırak sen iş yaparken belgeselini yapsınlar madem o kadar çalışkan birisn, premier'de senin ne işin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 biz bir usta biliriz ! http://i21.photobucket.com/albums/b288/reflex_ssc3/master.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 kenan ışık'ın ne olduğunu bugüne kadar farketmeyenler epey bakar körmüş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 blackhavvk said: kenan için bbp li zaten çok uzak değil erdoğana falan diyorlardı. Kenan , Ankara / Balâ 'lı değil mi ? Orası kürt köyü diye biliyorum. BBP olduğunu zannetmiyorum. Yanılıyorda olabilirim. Edit : imirzalıoğlu'ndan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 şurada admin olacaksın deseler bu kadar basit bir şey için kimlerin nelere sırtını dönebileceğine emin olduğum için, bence ünlü insanların hapis vs ile tehdit edilmesini çok küçümsüyorsunuz. ha duygusal milletiz, herkes der yok ben yapmazdım, dönmezdim. ama kaçınız bu derece tehdit ediliyorsunuz ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Aynen, kaybedeceğiniz şeyler ne kadar büyük olursa, dönüşler de o kadar keskin olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Dilleri kurumamis mi hala bunlarin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 aquila said: memlekette tassak kalmamis. var Şükrü,var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 loop said: Aynen, kaybedeceğiniz şeyler ne kadar büyük olursa, dönüşler de o kadar keskin olur :) kesinlikle katılmıyorum.ve bu söylem belki farkında değilsiniz ama zararlı bir söylem. hem yanlışı kabullenmenin zihinsel alt yapısını yaptığı için ve hem de harbiden yanlış olduğu için. direnişe katılan milyonlarca insanın kaybedecekleri bu imirzalıoğlundan,şafak sezer çirkininden çok daha fazlaydı.hala da öyledir...kimse geri adım attı mı? direnişe katılan herkes şu an takip ediliyor. şu forum bile mutlaka ilgili birim tarafından düzenli olarak kontrol ediliyor. bundan kimsenin en ufak şüphesi olmasın. zaten ilk anda, sonrasında ve hala periyodik gözaltılar,tutuklamalar yapılıyor. amaç gözdağı vermek çünkü milyonlarca kişiyi atacak hapishaneleri hala yok çok şükür. levent kırcanın, ferhan şensoyun, tarık akanın, müjdat gezenin ve birkaç sanatçının daha kaybedecekleri şey yok mu bu yukarıdaki sanatçı bozuntuları kadar? fazlaları var emin olun.zaten senelerdir mücadele ediyorlar iktidarın her türlü engellemeleri ile. ergenekondan içeriye tıkılan gencecik gazeteciler var, yaşlı gazeteciler var. onlar tehdit edilmediler mi? onlar neden dönmediler, eğilmediler, doğru bildiklerini yazmaya ve söylemeye devam ettiler? ama işte karakter farklı bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 KuddusiMavra said: loop said: Aynen, kaybedeceğiniz şeyler ne kadar büyük olursa, dönüşler de o kadar keskin olur :) kesinlikle katılmıyorum.ve bu söylem belki farkında değilsiniz ama zararlı bir söylem. Dogru , ahlaki . olması gereken bu degil tabii ki. Ama bence zaten gozumuzun onundeki figürlerin hepsi yalan. Hangi dönemde nasıl görünmeleri gerekiyorsa öyle görünüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 dünyadaki bütün sırları bütün 180 derece dönüşleri biliyoruz sanki. kim bilir kimler nelere geri vites atmıştır tarihte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 düşündüm de; usta belgeseli ne yav? ya bu adamlar harbiden uçmuşlar he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 marketing abi işte, neticede markalaştırıyorlıyor söylem.kitleler için etkileyici etiket ve söylem gerek. -dünya lideri -büyük usta vb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar