scorch Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 bir soru sorduk kimse sallamadı garbıç daha içten daha underdog en azından bişeyler yazarlar soru şu; yiğit özgür'ün diye düşündüm ama tüm aramalarıma rağmen bulamadım. sahne şu, kedi gerinmektedir, poposu yukarı doğru kalkmıştır. adam da der ki; biz bir melis'e bir pelin'e yaptıramadık şu hareketi. kimdir bunu çizen hatırlayamadım da karikatürü bulan çıkar mı acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 http://img809.imageshack.us/img809/1020/5vy6x.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 storm komşuyu naptın, kıstırdımı abla seni kuytuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 adam kurtulamayacak komşu olayından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 http://www.karikaturbul.com/6160 link kırılıyor olabilir umut sarıkaya seçip kedi diye arat çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Bir kahve ısmarlicam dostluğumuz pekişsin diye de kadın her hafta sonu gece 1 de gelip sabaha kadar arkadasıyla karaoke yapıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 edit: mesaj veriyordur belki melis varsa umut sarıkayadır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 sen sabaha kadar ne karaokeler kaçırdın bi bilsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar