Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Yaklaşık 3 ay kadar önce beyoğlu telekom müdürlüğünden aylardır kullanmadığım bir mail adresime şöyle bir mail gelmiş, "lan noluyo" tantanası içinde her yeri didiklerken gördüm. Degerli Musterimiz, Hattinizin odenmemis faturalari bulunmaktadir. Odemediginizde, avukat ve icra masraflari eklenerek hukuki islem baslatilacaktir. Ödeme kolaylıkları ve borç bilgisi için 2122963052 i arayınız. Saygılarımızla. Şu anda telefon hattını kesmişler, haliyle internet de kesildi. Verdikleri numarayı günlerdir arıyorum ama kimseye ulaşmama imkan yok, 3-5 kere çalıyor kapanıyor. 4441444'ü aradım bilgilerinizi göremiyorum telefonu kesme emri gelmiş diyorlar. İnternet şubesine giriyorum borcumu ödeyeyim diye telefon numarası yok diyor. Ben böyle gerizekalıca bir olay görmedim, ne eve kağıt geliyor, ne cepten bir telefonla aranma var. Yüksek ihtimal otomatik ödeme düşmüş bunlar bana haber bile vermemişler şimdi bekletip bekletip ayakta sikmeye çalışacaklar. Var mı böyle bir olay gelen başına? Ne yapmak lazım sinirden kendimi sikicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Ulaştım dingillere şimdi uğraş dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 o telefon büyük ihtimal avukatlık bürosunundur. bence direk bir avukata danış. hayır banka filanda mı haber etmedi ödemeyemedik filan diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Yok hukuka sevk edilmemiş daha ama hat kesildiği için internetten ya da telefondan ödeme alamıyorlar, illa oraya gidip ödemem gerekli, yarın sabah işe gitmeden halledicem de kaçta açılıyor bu yerler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 8'de resmi mesai başlar ama yaz maz muhabbetine götlerini yayarlar, 8:30 gibi git öde. öğlen 12~ gibi kapatırlar, 2'ye kadar fonksiyon bekleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 ödenmediği zaman telefona mesaj gelmiyor muydu ? ben hattı kapattım 3 ay oldu hala borç mesajı geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Abi ev telefonu olduğu için ve aslında kullanmadığımız için, borcunuz var la diye ev telefonundan arayıp ulaşamıyormuş kerizler. Yarın hemen açılmasına gerek yok zaten, işe gitmeden ödiycem akşam geç gelirim, gün içinde geri gelsin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar