fizban Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 KuddusiMavra said: tavsiyeler için sağolun gençler. otelden müşterinin fabrikaya,fabrikadan otele gidip geleceğim.tek sıkıntı,adam oranın sakıp sabancısı.bana uzun zamandır ille geleceksin diye baskı yapıyordu,sebebi doğum günü için büyük bir parti düzenliyormuş. işte o parti de ne olur,ne biter,kara kara düşündürüyor beni. edit: @black...gittin mi hiç?Lagos'a gideceğim ben,başka ne önerirsin eğer gittiysen?benim bir arkasasim niheryada kalmisti. Otelde surekli hatunlar geliyomus. Odadan cikaramamislar. Paralarini verip yollamislar lol. Bi de indiginde onun adinin oldugu panoarti tasiyan iki kisi varmis. Arayip sormus hangisi gercek diye. Digeri kacirmak icin gelmis ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 @fin aha,işte bu. bu da benim başka bir önlemim.helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 fizban said: Bi de indiginde onun adinin oldugu panoarti tasiyan iki kisi varmis. Arayip sormus hangisi gercek diye. Digeri kacirmak icin gelmis ahha ahahhahhahah... yav peki arkadaşının geleceğini o kaçıracak olanlar nereden öğrenmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 E yanindakinin elindeki dovize bakip hemen yazmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 vay arkadaş yahu :) neyse,benim adamlar bizzat almaya gelirler beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 http://www.wordsoverpixels.com/images/d33c92039e5e60d02814af1835c9d65a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 halimize şükredelim ne ülkeler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 KuddusiMavra said: tavsiyeler için sağolun gençler. otelden müşterinin fabrikaya,fabrikadan otele gidip geleceğim.tek sıkıntı,adam oranın sakıp sabancısı.bana uzun zamandır ille geleceksin diye baskı yapıyordu,sebebi doğum günü için büyük bir parti düzenliyormuş. işte o parti de ne olur,ne biter,kara kara düşündürüyor beni. edit: @black...gittin mi hiç?Lagos'a gideceğim ben,başka ne önerirsin eğer gittiysen? ya şu yazıyı görünce dayanamadım lütfen http://i.imgur.com/gzxwnw4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 KuddusiMavra said: vay arkadaş yahu :) neyse,benim adamlar bizzat almaya gelirler beni. Forumda 2-3 kişiyi de al götür yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Fotolarını bekliyoruz çetin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 sanssizsansli said: KuddusiMavra said: tavsiyeler için sağolun gençler. otelden müşterinin fabrikaya,fabrikadan otele gidip geleceğim.tek sıkıntı,adam oranın sakıp sabancısı.bana uzun zamandır ille geleceksin diye baskı yapıyordu,sebebi doğum günü için büyük bir parti düzenliyormuş. işte o parti de ne olur,ne biter,kara kara düşündürüyor beni. edit: @black...gittin mi hiç?Lagos'a gideceğim ben,başka ne önerirsin eğer gittiysen? ya şu yazıyı görünce dayanamadım lütfen http://i.imgur.com/gzxwnw4.jpg ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Foto bombaymis. Iyi yolculuklar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 tifo, menenjit , hepatit a ve b aşıları da oldun mu? Afrika sakat yer. Nijerya da var mı gerçi bilmiyorum ama sıtma için de hap alman gerekebilir her gün. Nijerya suç oranının yüksek olduğu bir yer, dikkatli olmak lazım. Sarı humma aşısını yaptırdığın kolun bir iki hafta ağrıyabilir güç kaybı olabilir normaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 KuddusiMavra said: tavsiyeler için sağolun gençler. otelden müşterinin fabrikaya,fabrikadan otele gidip geleceğim.tek sıkıntı,adam oranın sakıp sabancısı.bana uzun zamandır ille geleceksin diye baskı yapıyordu,sebebi doğum günü için büyük bir parti düzenliyormuş. işte o parti de ne olur,ne biter,kara kara düşündürüyor beni. edit: @black...gittin mi hiç?Lagos'a gideceğim ben,başka ne önerirsin eğer gittiysen? Sir only ten dollars sir olayı olmasın partide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Tori said: sanssizsansli said: KuddusiMavra said: tavsiyeler için sağolun gençler. otelden müşterinin fabrikaya,fabrikadan otele gidip geleceğim.tek sıkıntı,adam oranın sakıp sabancısı.bana uzun zamandır ille geleceksin diye baskı yapıyordu,sebebi doğum günü için büyük bir parti düzenliyormuş. işte o parti de ne olur,ne biter,kara kara düşündürüyor beni. edit: @black...gittin mi hiç?Lagos'a gideceğim ben,başka ne önerirsin eğer gittiysen? ya şu yazıyı görünce dayanamadım lütfen http://i.imgur.com/gzxwnw4.jpg ahahah https://www.youtube.com/watch?v=q8zWh9SDeIA&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Saki faki fayv dalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 ulan video yu entegre edemiyorum forum'a ya ne geri kaldı paticik. Nedenko'ya yük olmamız gerek artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 KuddusiMavra said: Az önce oldum aşıyı. Nijerya'ya gideceğim haftaya.Bilmeyenlere söyleyeyim,ben bilmiyordum çünkü;Nijerya'ya girerken sarı humma aşısı olmak zorunlu.İstanbul'da sadece Karaköy Sağlık Merkezi(Karaköy Vapur İskelesi'nin hemen karşısında)bu aşıyı vuruyor.Bir de aşı karnesi veriyor.Aşının etkisi 10 gün sonra başlıyor.10 sene koruyor.Sarı hummaya neden olan sivri sinek de gündüz ısıran cins sivrisinekmiş. Korsan filmlerinde hep duyardım,aşısını oldum lan.Vay arkadaş. wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 forgiver said: 1dalırahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Osuran_boğa said: gelirken elmas,böbrek filan getir dağıtırsın burada bize saat getirecekmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Bi kere de düzgün biyere git be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Soris said: Fotolarını bekliyoruz çetin abi kesinlikle gözüm,sağlam fotolar olacak,merak etme. Gallant said: Foto bombaymis. Iyi yolculuklar:) teşekkürler Daemir said: tifo, menenjit , hepatit a ve b aşıları da oldun mu? Afrika sakat yer. Nijerya da var mı gerçi bilmiyorum ama sıtma için de hap alman gerekebilir her gün. Nijerya suç oranının yüksek olduğu bir yer, dikkatli olmak lazım. Sarı humma aşısını yaptırdığın kolun bir iki hafta ağrıyabilir güç kaybı olabilir normaldir dün sarı hummayı oldum. sıtma için de senin dediğin tableti önerdiler,eczaneden alacağım gitmeden.hijyene de dikkat edeceğim ama tüm bu aşıları da yaptırmayacağım,kasar abi o kadar aşı. Nigger_of_the_sand said: Bi kere de düzgün biyere git be ah be panpa,ben de istemem mi isveçe,norveçe,rusyaya,ukraynaya gitmeyi? ama bizim müşteriler hep böyle memleketler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Bana otel önermelerini istemiştim benim adamlardan. Az önce gelen eposta B)- Dear Kuddusi, My boss has taken up the responsibility of your accommodation and logistics while in Nigeria. You will be staying at Raddison Blu Hotel on Victoria Island, Lagos. We will be glad to receive you. Regards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 ingilizceye gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 nijeryali prense para mi yolladin yoksa? lan gercek miymis o olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar