KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Az önce oldum aşıyı. Nijerya'ya gideceğim haftaya.Bilmeyenlere söyleyeyim,ben bilmiyordum çünkü;Nijerya'ya girerken sarı humma aşısı olmak zorunlu.İstanbul'da sadece Karaköy Sağlık Merkezi(Karaköy Vapur İskelesi'nin hemen karşısında)bu aşıyı vuruyor.Bir de aşı karnesi veriyor.Aşının etkisi 10 gün sonra başlıyor.10 sene koruyor.Sarı hummaya neden olan sivri sinek de gündüz ısıran cins sivrisinekmiş. Korsan filmlerinde hep duyardım,aşısını oldum lan.Vay arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Nijeryada ne işin var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 hastalık kapıp getirme ülkemize çetoo dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 1dalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 BlaCk said: Nijeryada ne işin var? müşterim var,ille gel diyor. Fin said: hastalık kapıp getirme ülkemize çetoo dikkat et. 30 küsür ülke gördüm. valla gitmeden önce bu kadar gerildiğim başka ülke hatırlamıyorum. forgiver said: 1dalır hiç işim olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 30x5$ hmm iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 emanetsiz gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 böbrek gider. lord of war aklıma geldi nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 orada kimseyle yatma, AIDS var HIV var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 tavsiyeler için sağolun gençler. otelden müşterinin fabrikaya,fabrikadan otele gidip geleceğim.tek sıkıntı,adam oranın sakıp sabancısı.bana uzun zamandır ille geleceksin diye baskı yapıyordu,sebebi doğum günü için büyük bir parti düzenliyormuş. işte o parti de ne olur,ne biter,kara kara düşündürüyor beni. edit: @black...gittin mi hiç?Lagos'a gideceğim ben,başka ne önerirsin eğer gittiysen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 ciddi söylüyorum, o partide alkolun falan etkisiyle o işlere girersen gg. dayımgiller oradan mal getiriyor 1-2 kez gitmiştim, zencisi sert ama sonra alışıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 olaylar olaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Parti alkol zenci seks aıds diye gider olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Patide ne kadar çok elit tabakadan insan var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 atın ölümü arpadan olsun bi de bi kereden bişey olmaz kaç kere gelicez dünyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 afrikaya operasyon yapan bütün pilotlara yaptırıyoduk, ülkeye giriş için must have zaten. çok fena abi bi de hastalık allah korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 photographer said: Patide ne kadar çok elit tabakadan insan var ya tabii ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 photographer said: Patide ne kadar çok elit tabakadan insan var ya öro hesabında en az 100k olan, dry aged steak yemeden uyuyamayan insanlarız. ne sandın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Benim amcam gitti ortam süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Laorx said: dry aged steak yemeden uyuyamayan insanlarız. ben eve bölme kurdum her eti bu işlemden geçiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 bizde de bir kenya işi var şu aralar. benim müdürü gönderiyorum kobay olarak:D o da sarı humma aşısı olacak ama döndükten sonra da bir ilaç kullanacakmış 1 ay boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Laorx said: photographer said: Patide ne kadar çok elit tabakadan insan var ya öro hesabında en az 100k olan, dry aged steak yemeden uyuyamayan insanlarız. ne sandın? ikitelli tekstil kentteki random bir tekstilci amcanın da var o kadar parası ama adam hala mal o nolcak 100k € para ile elit olunsaydı ben çoktan olduydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Bu sarki benden cetintas'a gelsin. http://m.youtube.com/watch?v=RJNWg-MDEYk&feature=youtu.be&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DRJNWg-MDEYk%26feature%3Dyoutu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 photographer said: Laorx said: photographer said: Patide ne kadar çok elit tabakadan insan var ya öro hesabında en az 100k olan, dry aged steak yemeden uyuyamayan insanlarız. ne sandın? ikitelli tekstil kentteki random bir tekstilci amcanın da var o kadar parası ama adam hala mal o nolcak 100k € para ile elit olunsaydı ben çoktan olduydum oradaki "en az" ibaresi kibarlık, nezaket icabıydı ama neyse. edit: elitim ama virgülü koyarken zorlandım. ama param var banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 2 sene önce arkadaşım gitti. Çok leş bi yer diyim şimdiden. Çok büyük bölümünde doğru düzgün kanalizasyon sistemi bile yokmuş. Ayrıca güvenlik açısından kritik bir ülke dikkatli olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar