di Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Selam, Yemeksepeti gibi lakin siparisi verirken odemeyi site ustunden yapabilecegimiz bi servis var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 zaten biliyorsundur belki, bazı satıcılar site üzerinden ödeme alıyordu Yemeksepeti'nde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Haberim yok valla, rahat bi 2 sene oldu ben kullanmayali. =] Girip bakayim dedim, username/email bile hatirlamiyorum o derece. Arkadas icin vericem siparisi de simdi adama da dukkan ara bul demeyeyim. Haliyle 2. soru ozman; var midir Kucuk Bakkalkoy tarafinda bu sekilde alim yapilabilen yer ? Ya da bu sekilde filtrelenebiliyo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 ödeme şeklini online kredi kartı olarak aratırsan çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Filtrelerde var. Odeme turune gore filtreleyebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 yemeksepetinde online ödeme seçeneği geldi ama daha önceden o adrese sipariş verilmiş olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar