Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paralı bir arkadaş bu işe girmek istemekte. Ben de ertafımda gördüğüm ve fb oyunlarına binler yatıran (6 ayda 38 bin lira yatıran gördüm) insanlar varken gayet mantıklı geldi. Aramızda vardır bu işlerle meşgul olan. Nerden başlanır, ortalama bir rpg desen maliyet nasıl bir rakamlara çıkar. Bir kaynak bir yol gösterme fena olmazdı hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Feysbuk oyununa ayda 6 bin TL vermek? Konuyu hijackliycem ama hak edecek kadar ilginç bi mevzu. Para kazanma umuduyla mı veriyorlar sıradan bi dolandırıcılık mı, yoksa fazladan can almak için falan mı veriyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Legend online diye bi oyun var gören vardır fb de ki bu parayı yatıran adam tek değil, onun gibi yüzlerce adam var bu şekilde bu oyuna para ödeyen. Çinden bu tarz bir oyunun telif maliyeti ne kadardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 fb oyununa o paralar zor ya o kadar bağımlılık yapan facebook oyunu yok ofiste zaman geçirmelik şu cadılı balonlu şekerli oyunlar var işte.para kazanmak istiyorsanız ios a oyun yapın clash of clans gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Flameoffear said: Legend online diye bi oyun var gören vardır fb de ki bu parayı yatıran adam tek değil, onun gibi yüzlerce adam var bu şekilde bu oyuna para ödeyen. Çinden bu tarz bir oyunun telif maliyeti ne kadardır. 40-50K dolar gibi fiyatlar cekiyorlar duyduguma gore. Diger yandan ne kadar hareketli, ne kadar komplex bir oyun istedigine gore degisiyor development suresi. Mesela genel olarak text based browser game isterseniz ben bile talip olabilirim sirket olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Sıkıntıdan ofiste bi bakim diye girdim ben de bu oyuna ciddi ciddi bu paraları ödüyorlar. Gerçek parayla satılan oyun içi parası fiyatlarını ve milletin aldıklarını görünce dedim millet boşa kasıyor single oyun yapıcaz diye. Dandik bir oyun içi item 100 lira ve nerdeyse almayan adam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 di said: Flameoffear said: Legend online diye bi oyun var gören vardır fb de ki bu parayı yatıran adam tek değil, onun gibi yüzlerce adam var bu şekilde bu oyuna para ödeyen. Çinden bu tarz bir oyunun telif maliyeti ne kadardır. 40-50K dolar gibi fiyatlar cekiyorlar duyduguma gore. Diger yandan ne kadar hareketli, ne kadar komplex bir oyun istedigine gore degisiyor development suresi. Mesela genel olarak text based browser game isterseniz ben bile talip olabilirim sirket olarak. Abi baştan yapma değil de hazırı tercüme etmek daha mantıklı geliyor şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Cin mali olm onlar. Kalitesiz olur. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Çin malı filan da millet parayı kafa göz demeden gömüyor hacım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Fin said: fb oyununa o paralar zor ya o kadar bağımlılık yapan facebook oyunu yok ofiste zaman geçirmelik şu cadılı balonlu şekerli oyunlar var işte.para kazanmak istiyorsanız ios a oyun yapın clash of clans gibi Ben bizzat oyun lisansı alıp Türkiyede oynatan biri olarak durumu şöyle izah edeyim. EPIN şirketlerinden birisi benim arkadaşım ve sadece Legend Online'dan sattıgımı EPIN miktarı 20k TL aylık. Kaldı ki onlar ne kadar satıyordur bilinmez. Çinde bu işi yapan bikaç firma var. Hatta adamlar artık istek üzerine mmo yapmıyor. Sürekli mmo çıkarıp sana bir katalog tarzı birşey gönderiyorlar ve oradan seçiyorsun. Başlangıç olarak 50.000$ - 200.000$ arası bir lisans ücreti istiyorlar. Bu miktar oyununa göre değişiyor. Sonrasında sana server dosyalarını gönderip aylık olarak %40 komisyon talep ediyorlar. FB oyunu diye birşey yok bu arada. Oyunu fize flash tabanlı gönderip FB'ye kendiniz gömmesi gerek. Ayrıca oyun Çince geliyor ve yine kendi ekibiniz Türkçeleştirmesi gerekiyor. Şuan hali hazırda üzerinde çalıştığım bir proje var. Yani adamlardan aldık ve bizim development süremiz 3-4 ay gibi bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Flameoffear said: Paralı bir arkadaş bu işe girmek istemekte. Ben de ertafımda gördüğüm ve fb oyunlarına binler yatıran (6 ayda 38 bin lira yatıran gördüm) insanlar varken gayet mantıklı geldi. Aramızda vardır bu işlerle meşgul olan. Nerden başlanır, ortalama bir rpg desen maliyet nasıl bir rakamlara çıkar. Bir kaynak bir yol gösterme fena olmazdı hani. İki kişilik bir takım olarak bu işe girmeye çalışıyoruz. İlk oyunumuzu 3 ayda tamamladık: MafiaQuest. Bilgi var, hırs var fakat oyundan da görebileceğin gibi para yok. Veritabanı, sunucu, client tarafı, grafik vs hepsini kendimiz yapmak zorunda kaldık. Facebook entegrasyonu da şu anda tam olarak gerçekleşmedi. İstersen bi iletişime geçip konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Nosfe said: Flameoffear said: Paralı bir arkadaş bu işe girmek istemekte. Ben de ertafımda gördüğüm ve fb oyunlarına binler yatıran (6 ayda 38 bin lira yatıran gördüm) insanlar varken gayet mantıklı geldi. Aramızda vardır bu işlerle meşgul olan. Nerden başlanır, ortalama bir rpg desen maliyet nasıl bir rakamlara çıkar. Bir kaynak bir yol gösterme fena olmazdı hani. İki kişilik bir takım olarak bu işe girmeye çalışıyoruz. İlk oyunumuzu 3 ayda tamamladık: MafiaQuest. Bilgi var, hırs var fakat oyundan da görebileceğin gibi para yok. Veritabanı, sunucu, client tarafı, grafik vs hepsini kendimiz yapmak zorunda kaldık. Facebook entegrasyonu da şu anda tam olarak gerçekleşmedi. İstersen bi iletişime geçip konuşalım. Oyunu satmayı düşünürseniz alabilirim. Özelden skype adresinizi yada tel numaranızı gönderir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Valla kendiniz yapmayacaksınız pek bulaşmayın derim oraya buraya yaptırmaya. Böyle ufak bir grubu bünyenize katıpta ilerleyebilirsiiz ama öteki türlü boşuna para harcama olasılığınız yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Out-source etmek cok sikintili ya, hele oyun gibi non-functional requirementlarin cok etkili oldugu bir seyi etmek daha da sikintilidir heralde. Olan bir urunu aliyor olsan orasi baska tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 yap tavla okey batak keyfine bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 axedice said: Feysbuk oyununa ayda 6 bin TL vermek? Konuyu hijackliycem ama hak edecek kadar ilginç bi mevzu. Para kazanma umuduyla mı veriyorlar sıradan bi dolandırıcılık mı, yoksa fazladan can almak için falan mı veriyorlar? sen ne kadar naifmişsin öyle kıyamam ya kırk bin dolarlık balinanın anlatıldığı bir video vardı ya. neredeydi o acaba? bulamıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Kumara para vermeyi anlayabiliyorum da, facebook oyunu... Bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 FB oyunu olunca da kumar olabiliyor iste. Ya da hirs yapiyor millet bi sekilde vesaire... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar