Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Ana oyun oldugu icin indirimlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Horizonz'su olan birisinin yardımına ihtiyacım var. Daha önceden de başıma geldi bu; update etmeden önce dosya kontrol ediyor ve data.ovx hatalı diyip kapatıyor. bugün gelen fix yamasını yapabilmesi için Productselite-dangerous-64 içindeki data.ovx dosyasına ihtiyacım var. oyun saolsun repair programı yok. Dev. bana tüm oyunu sil tekrar yükle dedi; 3mb dosya için tüm 10gb'lik oyunu silmiyim diyorum. Biri bana dosyayı yollayabilir mi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 tamamdır çözümü buldum ; aynı sorunu olan bunu kullanabilir. https://support.frontier.co.uk/kb/faq.php?id=63&q=data.ovx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 bende de aynen, loyalty indirimde almadım tüh boşuna para vercez diodum neyseki steam yaptı aynı indirimi. üstüne bide enparadan stokladığım steam wallettaki parayı kullanıcam. christmas sale'de bişi olmaz heralde dimi ya buna? BlackRose said: Marty said: oyun sitede 44.99, steamde 59.99. bu nasil is Oyun steamde 119.99 bende? Ana oyun var diye mi indiriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 So hardcore; https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=210930 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 steamden normal launchlar gibi bastım, update yaptı, şimdi açmaya çalıştığımda play'e basınca launcher kilitleniyor. silip steam üzerindne tekrar mı yüklemeliyim acaba, yoksa direk hiç uğraşma, website'dan mı yükle dersiniz? şöyle bişey, launcher'ın en tepesinde (32 bit) yazıyor, ben play (64 bit)'e basıyorum. bunla alakalı bi ibişlik var herhal. e niye 64 bit launcher'ı yüklemedi ki? re-install yapsam steamden yükler mi? Edit: Heeee. kendi sitesinden steam key redeemlicekmişiz de, sonra steamde horizons diye ayrı bir oyun olarak çıkıyormuş o. onu yüklicez şimdi. bu gece de oynayamadık. neyse kısmet yarına artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 C:Users(Username)AppDataLocalFrontier DevelopmentsElite DangerousOptionsGraphicsSettings.xml Surdan fov u 75 e cektim daha bir rahatladi meger 60 mis fov.. 70-75 arasi iyi durur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 steam 8.1 gb update etti. elite dangerous play diye giriyorum login ekranında gateway falan bi hata veriyo nedendir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 yahu horizonsu almadım 8.1 gb diyor oha be. otel odasında 30kbla iniyor=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 ben bu adamların yapacağı işi yani. 8.1gb update ettirdi sevindim aa horizons'a giricem diye. sonra baktım storedan key claim ediyosun ayrı horizons indiricekmiş 6gb. 3 saattir arıyorum srv hangar, bi gittim gezegene indirmiyo. adamlara dere tepe düz gittim. ne eziyet çektirdiler yok launcher yok versiyon yok steam. küfür dağarcığımı geliştirdi adamlar. refund hakkım olsa şak diye geri alıcam ama alalı baya oldu. bi daha sazan gibi atlamamak lazım demek preorder beta vs. not:şimdi steami aradan çıkarıp launcherdan açtım horizons oldu. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 şu karambolü atlatınca girdim, ne güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Planet landing cok tatli olmus ya. İlk denememde glidedan ciktiktan sonra uzaydaymis gibi boost basa basa yere indim yer cekimini hdsaba katmadigim icin cakildim sdf. İkinci denemem basarili oldu srv ile ciritler attim. Bu vesileyle founders worlde gidip exploration fitli aspmi de aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 planet textureler bazen early acces oyunlari gibiydi. terrain quality low yapip terrain work max yaptim duzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 şey sıkıntısı var sanırım ya, textureları bazen yükleyemiyor, ya da pixel pixel yüklüyor. ayarları değiştirmedim, oyun çöküp geri açtım düzeldi görüntü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 yeni smugglee missionları yapabilen var mi scanlenmeden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Yep bir tur yaptim. Shadow olanlar degil mi? hizli bir gemi lazim arti biraz da sans. istasyona giris belli zaten silent run bok pusur. mesele jumplar esnasinda yakalanmak, yakalandigin anda 3 sansin var. 1- interdictiondan kurtulmak. 2- yakalandin hizli gemin var ise belli range altina dusmesse scan islemiyor. npc ler chaff da yemiyor zaten o da baska sacmalik ya neyse. 3- interdictiona girer girmez X e basip sifirliyorsun hizi, sen cikiyorsun interdictiondan bunun su faydasi oluyor interdiction sonrasi 20-30 sn suren FSD dolumu bu sayede 10 saniyeye dusuyor.. bu sayede boost atar atmaz fsd doluyor miss. hizli gemi sart tabii ASP ile yaptim ben ama trade e islemedigi icin biraktim simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 bende asp ile yapiim dedim topladımişte 20m'lik daha ilk junmpda interdiciton yedim ve federaller affetmedi scanledi. ama kaçmayı denemiştim ben tabi gerçi asp'a pek gerek yok gibi bu durumda gidip satacam vulture yada viperla da alası yapılır gibin çnkü 20-30 cargo olsa yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 cobra mk4 aldım. short term problemlerim var 500 ya da 700k'ydı fiyatı. üç lazer iki canon taktım. dangerous bi cobra'yı nerdeyse yarıladım ama kesti. harmles'leri falan kabak gibi yer herhalde. review falan yapabilecek olan var mı gemiyi denemişlerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 harharhar sonunda lanet olasica trade de elite olabildim. birinci bolum grind bitti. kaldi iki :( http://i.imgur.com/ojPLy6p.jpg cok grind yaptim bir cok oyunda ama elite hepsini toplar carpar falan filan. simdi combat mi yoksa exploration mi grindlesem. hmmmm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 go go combat, sıkılmadın mı abi sadece warplamaktan, az aksiyon yap paranda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 explorationa gectim. combat trade de oluyordu zaten birde onda daha fazla is var. federation imperial vs ranklari falan derken... bir exploration turu iyi gider deyip firladim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Sabahtan beri dusunuyorum bisey yapcaktim napcaktim ben diye, topigi gorunce hatirladim, bu oyunu oynicaktim. Sdf Bilmem kac hafta once aldim ama firsat olmadi denemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 ya bende bi sorun var. sadece bu oyunda, horizonstan sonra başladı. bi süre oynayınca makine donuyor. ses de donuyor ZRRRRRT kalıyor böyle, 5-6 saniyede bir bi ses düzeliyo gibi oluyor tekrar zrrt. hard reset sonra. Isınma problemi gibi geldi ama emin olamadım, başka oyunda yaşamadım bu sorunu. ekran kartı sürücüsüyle falan mı alakalı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 horayzinsta 64 bit mi oynuyosun? bi de sorunlar icin driver guncelleyin diyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 evet 64 bit. ekran kartı sürücüsünü güncellicem bi şimdi. bi de şey sorcam. Şimdi steamde hem horizons yüklü oldu, hem base game yüklü oldu. 2 adet oyun gözüküyor. base game'i sileyim mi nabayım saçma oldu böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar