KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Lord doğru diyorsun da , gemiyi alırken loadout fiyatları dışında düşünmemek lazım. Yani bence süper fitli bir viper, default Diamodback den dana efektif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Kesinlikle öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 taktim bugun anacondaya, alisacagim yavas yavas.. sagda solda iki koltuk var insan oraya osuruktan npc koyar bi bok yapmasalarda guzel dururdu. http://i.imgur.com/ekH88TO.jpg guzel bir tip : CTRL+SHIFT+SPACE basarsaniz gemininin disina cikar ve istediginiz gibi gezer istediginiz acidan SS alirsiniz. astronot gibi oluyorsunuz hafiften, ama o kadar, gemi kontrolu yok o yuzden tekrar ayni tus kombinasyonu ile geri kacin bir saldiri vs olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Yahu nasıl iş bi tek bende mi oldu bu sorun patide? Forumlarına bakıyorum bi dolu insan bununla karşılaşmış adam gibi bi çözümü de yok ticket a cevap da vermiyolar :( Gelip şurda anlatmayın bari delircem :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 tam olarak verdiği uyarı ne? hata isminden bakalım bir de şuraya ticket at istersen; https://support.frontier.co.uk/kb/faq.php?id=45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 sakin ol black, bazilarimizin gezegenlerde kalmasi gerekiyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 lord_gorthaur said: tam olarak verdiği uyarı ne? hata isminden bakalım bir de şuraya ticket at istersen; https://support.frontier.co.uk/kb/faq.php?id=45 Tam da o verdiğin sayfadaki şu hata; The Game Failed to Communicate with the Authentication Server - Please send us a ticket with your TelemetryCache.log which can be found in C:UsersYOURNAMEAppDataLocalFrontier DevelopmentsElite Dangerous Ticket attım ben de bunu yazıp, date/time'dan herhangi bir server ile senkronize edin diyor onu da yaptım (Allahın cezaları ne alakası varsa artık) ama farketmedi. Oyun hem steamde hem de kendi launcherı ile kurulu ama netice aynı. Ticket için 72 saat içinde cevap verilir demişler artık 2 gün daha bekleyecem yapacak bişe yok. Da işte verecekleri cevabın sorunu çözeceğinden emin değilim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 vala hiç çözemeyenler vra bunu 1 yıldır bende bilemedim bro ama üzüldüm yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 şunu yapsana; önce laucher'dan log out ol. sonra; C:UsersYOURNAMEAppDataLocalFrontier DevelopmentsElite Dangerous 'ın sil yada başka yere taşı. öyle oyuna gir bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 diamondback scout tam olarak nedir nasıldır deneyen var mı? combat explorer diyince o ne diyorum. eagle gibi ama bi üstü diyebilir miyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 lord_gorthaur said: şunu yapsana; önce laucher'dan log out ol. sonra; C:UsersYOURNAMEAppDataLocalFrontier DevelopmentsElite Dangerous 'ın sil yada başka yere taşı. öyle oyuna gir bakalım. Yaptım tüm oyunu yeniden indirdi ama malesef sonuç aynı, ticket cevabını bekliyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Rose 10 kere dalan denedin mi ? Open playe gir olmazsa soloyu dene sonra gene open boyle dene dur zaten cok hizli deneniyor.. Bazen bende de oluyor o ama cok nadir. Fire wall kapa virus protection varsa kapa dene.. Proxy vpn varsa kapa falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Olm bu oyun çok iyi ya. Benim gazımı alıyor çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Tamam henüz çok bişe yok onda da ama star citizenin bokunu yesin be bu oyun :( Şirkette onboard boktan bi kartı olan bilgisayara kurdum hiç görmediğim ekranı gördüm oyunda. Çok büyük ihtimalle networksel veya yazılımsal (işletim sistemi bileşenlerisel) bir durum var ama yarın sabah 72 saat olacak gık diye bir cevap bile yok. Tonla bilgi yolladım SS attım ticketa ek olarak ama tıss. Neyse belki format atarım sistem kurarım da hallolur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Hic gormedim uyariyi, ama soyle bi sallamasyon tahmin yapayim. Oyun yeni 64 bite gecisler falan yapiyor. Horizons beta aldiysan 64 bit mi kurdun acaba? Boktan onboard diyince acep 32 bit isletim sistemi var falan mi dedim oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 15 aralık'ta offical release; https://www.youtube.com/watch?v=QX_E6jCGusM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Xenocide said: Hic gormedim uyariyi, ama soyle bi sallamasyon tahmin yapayim. Oyun yeni 64 bite gecisler falan yapiyor. Horizons beta aldiysan 64 bit mi kurdun acaba? Boktan onboard diyince acep 32 bit isletim sistemi var falan mi dedim oyle. Yok şimdi şöyle, zaten boktan onboard ekran kartı olan şirket bilgisayarında denedim çalıştı :D Benim evde, bana göre über bilgisayarımda çalışmadı. Gerçi kötü söz kullandım hemen ticketa cevap gelmiş onu deniyorum şimdi ama pek umudum yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 pfff gene bulastim .. aldim expansionu beles gemi varmis arti su videoda gezegende sehir gordum. SS almak icin deger gibi durdu ama cok kazikcisin coook braben. 3elite! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 lord_gorthaur said: 15 aralık'ta offical release; https://www.youtube.com/watch?v=QX_E6jCGusM AYYY HYPE trailer çok tatlı olmuş. sneak peek videoları falan biraz tırt gibi görünüyodu da ımşh bu ıslattı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 zaugnayla akıyoruz. gelen gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Arkamdan su dokun :) Ismimi verecegim yildiz bulmaya cikiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 kanuni beleş gemi hangisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Abi pre order yaparken yaziyor bir gir bak mark 4 bilmemne.. Sadece pre ordera ozelmis. Edit : cobra mark 4 mus exclusive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Mantar bir gemiymis eheh:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Yeni baslayanlara ilac gibi gelir ama varya o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar