Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elite: Dangerous

Exodous

Öne çıkan mesajlar

trade nasıl yapıyosunuz, yani interdict ve sonrasından nasıl sağ çıkıyorsunuz. interdict yeme oranı çok yüksek. neler önerirsiniz savaştan çok kaçmama yeterli olacak kadar. hangi modüller mesela. kargo ve fsd abanıp hauler'e dönmek istiyorum yüksek miktarda para biriktirene kadar. bikaç yüz bin yaparsam cobra'ya dönücem fitleyip.

en fazla 300k falan görmüş biriyim cobra almıştım combat bilmiyodum öyle mal gibi gezdim sonra bari adder fitleyip explore yapim dedim. combatı çözünce cobra alim dedim ama para kalmadı. eagle takılıyorum şu an. planım yine cobra alıp trade combat karışık gitmek.

oyun niklerinizi eklesem, online falan yakalarım sorarım ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

benim sana tavsiyem cobra alıp resource extraction site'lara gitmek. orada wanted npc'leri öldürerek bounty kazanabliirsin, system security force'lar da olduğu için sana epey yardımcı oluyorlar öldürürken, öyle öyle para biriktirip ASP alabilirsen benim yukarıda dediğim işe giriş sonrasında.

interdict yiyorsun her türlü, bir de iyice zorlaştırdılar kaçmasını. ben şahsen interdict yedikten sonra full engine'e basıyorum power'ı sonra boostlaya boostlaya uzaklaşıyorum targettan, FSD cooldown bitene kadar kaçıyorum. arada damage falan yiyorum tabi ama shield düşürecek kadar değil. Zayıf gemilerde bu iş daha zordur ama.

bazen çok deli edebiliyor, kaçıyorum tekrar interdictliyor, o zaman da anaconda falan değilse dönüp dalıyorum kafa göz.
Sosyal ağlarda paylaş

Gecen seneye gidersen boyle seyler var konuda..

Kanuni said:

ngaliba > sumel arasinda saatte baslangic geminizle 80-100k kazanabilirsiniz.

ngaliba it gibi slave ariyor sumelde de var. oradan aliyorsunuz satiyorsunuz. 1 saat falan suruyor gidis gelis. cargoyu 8 e yukseltip fuel scoop takiyorsunuz. ngaliba sistemindeki iki istasyon arasinda slave tasima geliyor bazen o da isin bonusu. 45 k falan. 10k slave alimi 2 slave e gorevler 40-45k veriyor. solo mode ve open mode arasinda gecis yaparak questleri resetliyorsunuz ve 2-3 dakika da 4 gorev alinca zaten 8 cargoluk slave isiniz doluyor.

anarchy den anarchy bolgesine tasima oldugu icin arama tarama vs de yok.

bunu denedim bugun sikintidan oldu. gunesten fuel cekerken dikkat acele etmeyin patlarsiniz (like me)

10 saatte 600-800k rahat olur.

yani 2-3 haftaya max gemiyi almaniz olasi cunku para kazandikca geminin cargosu artacak ve saatlik 80k limiti 400k lari falan cok rahat bulur.

ngalibaya gidis rahat ancak sumeldeki christian prospecte gidis baya uzun suruyor bayiyor hafif. uzundan kastim 5 dakka falandir..

test ettim 50-60 dk suruyor bu olay.
Sosyal ağlarda paylaş

ubersiniz.

off dun gece hayatimin challengeini yasadim oyunda. 500k lik slave gorevi ile 100k lik stabiliser gorevi aldim birlikte. ayni sisteme goturmek icin.

daha 50k gorunce sevinen biri olarak 500k ya oha dedim. aldim gittim. sisteme geldim bikac jump. daha girer girmez nalet olasi federaller anons gecti. 4 ya da 5 kere interdict evade yaptim. iki kere tekrar fsd attim.

istasyona ulastim ter doke doke. silent run actim. ama taklalar ata ata paldir kuldur giriyorum :D gemi donuyo savruluyo sekiyo filan. bi yandan yanmak uzere. gum diye gotu vurdum indim. 15 dk icinde toplam param 1m oldu. hemen cobra alip dosedim. lakon alicaktim 1m ama 18 ton kargo falan cobra akar dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

bastım 30 euroyu pre-orderladım horizonsu

bu arada bahsettiğim smuggle missionlarını nerflemişler. daha nadir çıkıyormuş artık. az evvel gittim o istasyona, 1 tane 5 milyonluk vardı o da rankim yetmediği için alamadım.

gerçi ben 80 milyon yaptım zaten, phyton'u da aldım benden geçti sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Anlaşılana göre çok emek isteyen bir oyun gibi duruyor, tabiki kasmak için oynuyorsan. Peki oyunda hileciler yokmu beyler, nebiliyim her attığını vuran pvp de hilecilere karşı hiç şansımızın olmadığı durumlar oluyor mu? Ne biliyim işte hile ile para, level kasanlar falan. Bu tip oyunlarda bilindiği gibi en büyük sıkıntı hileciler. Arkadaşa alalım takılalım dediğimde, oyunu anlattıktan sonra ilk sorduğu soru bu oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...