Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elite: Dangerous

Exodous

Öne çıkan mesajlar

abi olmayan saclarimi yolucam birazdan, 1 tane gorevden 4k para aldim dun sabahtan beri trade vs ugrasiyorum su an 3.8k para var laaan ak o oldu bu oldu denemedigim sey kalmadi nedir abi olay lanet olası mining laser alayım mimimng yapayım diyorum Allah belssını versin para yetmiyor laan 1k credit verip mining yaptırmayan zihniyete sokayım abi refund edip ana avrat duz gidecem birazdan yaptıgınız oyuna sokayım

edit: bi istasyona quest itemi gotururken icerde patlattılar ne oldu anlamadım 2.8k kaldı adım adım uninstalla goturen bi oyun harkulade..
Sosyal ağlarda paylaş

150k'lık anaconda kill görevlerinde 2 tane C2 plasma accelerator kullanarak ne kadar hızlı nasıl yaparsınız? cevap aşağıdaki video'da. vurması çok zor ama pvpde mümkün değil kullanmak anca pve de geyik modu yapıosunuz. bunun yerine multicannon daha efektif.

bende baydım sayılır sadece arada girip, 1-2 150k'lık görev yapıp çıkıorum.
pvp kısmını geliştirmeleri ve weaponları dengelemeleri lazım biraz daha gimballed autocannon ve gimballed laser harici hiçbirini kullanan yok düzgün

http://www.youtube.com/watch?v=SwMhkZqozLE&feature=youtu.be
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada belirtmeyi unutmuşum bu plasma accelerator ile sub systemin olduğu yere denk getirirseniz, ki splash dmg olduğundan plasma ile daha kolay vuruluyor. sub systemleri çok kolay patlatıo anacondanın powersystemini tek atışta %20 götürüyor.

videoda da daha %60-70 hull varken adamın power system patlio.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet büyük gemilerde subsystem kesinlikle güzel.

Oyun solo zevkli değil bu arada. Sadece para kasıyorsun resmen. İki kişi gezdin mi daha zevkli. Aynı görevlere girmek, beraber pirating tarzı şeyler yapmak. Ama geliştirmeleri lazım. Bazen arkadaşını haritada kaybedebiliorsun. Low Wake Signal 'ına girecem diye başkasınınkine falan girebiliyorsun. Dikkat ederek oynamak lazım sürekli. Ben ne zaman böyle önüme Anaconda'yı alıp, ~2.5 km de tutsam adamı, adam Plasma Accerelator le öldürüyor direk beni. 2 defa falan oldu, böyle basit bir silahtan kaçamadım iki defa :) Şaka gibi. O yüzden 125-150k lık missionları almıyorum henüz.

Bu arada Mining ciddi karlı bir iş eğer milyonlarınız yoksa. Saatte 250-300k yapabiliyorsunuz ortalamada. Alışması başlarda biraz zor ama, güzel sistem bulmuşsanız süper. :) Ben bir planet'in Metallic Ring ( Pristine Resources ) dan çıkarıyorum (Platinium, Paladium ve Gold), sonra 35 Ls uzaklıktaki base'e götürüp satıyorum. Hem de bunları import ediyor adamlar.

Cobra MK III lazım rahat rahat mine yapabilmek için bu arada. Çok büyük gemi de zorlar, küçük gemide de fazla git gel olur 1 saatte max 100-150k yapabilir hale gelinir.

Oyuna ilk başlandığında en karlı iş köle ticareti. NGALIBA, LP 751-1 buralar dolanılması gereken sistemler. Köle almak gerekirse de SUMEL 'e gidip almak lazım. NGALIBA da arada bir istasyondan başka istasyona slave getir götür görevleri oluyor 45-50k arası :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya oyun güzel de bi yerden sonra tekrara bağlıyor sıkıntısı o, acilen content pompalamaları lazım. Ama uzun zamandır space sim özlemi içinde olduğum için epik keyif alarak oynadım bi süre. Şu anda player etkileşimini geliştirmelerini bekliyorum dönüş için. Star citizen gelene kadar gideri var.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...