fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Eyvallah saolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 abi olmayan saclarimi yolucam birazdan, 1 tane gorevden 4k para aldim dun sabahtan beri trade vs ugrasiyorum su an 3.8k para var laaan ak o oldu bu oldu denemedigim sey kalmadi nedir abi olay lanet olası mining laser alayım mimimng yapayım diyorum Allah belssını versin para yetmiyor laan 1k credit verip mining yaptırmayan zihniyete sokayım abi refund edip ana avrat duz gidecem birazdan yaptıgınız oyuna sokayım edit: bi istasyona quest itemi gotururken icerde patlattılar ne oldu anlamadım 2.8k kaldı adım adım uninstalla goturen bi oyun harkulade.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Dinleyeydin beni :) Onceki sayfalarda var trickler. Slave ticareti vs ama milyon kazansanda oyun bayik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 abi her oyunun bi bayma noktası var sonucta bir sure eglenmek benim icin amac ama o asamaya gecemedim henuz, bide kole ticareti nassı oluyor abey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 150k'lık anaconda kill görevlerinde 2 tane C2 plasma accelerator kullanarak ne kadar hızlı nasıl yaparsınız? cevap aşağıdaki video'da. vurması çok zor ama pvpde mümkün değil kullanmak anca pve de geyik modu yapıosunuz. bunun yerine multicannon daha efektif. bende baydım sayılır sadece arada girip, 1-2 150k'lık görev yapıp çıkıorum. pvp kısmını geliştirmeleri ve weaponları dengelemeleri lazım biraz daha gimballed autocannon ve gimballed laser harici hiçbirini kullanan yok düzgün http://www.youtube.com/watch?v=SwMhkZqozLE&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 bu arada belirtmeyi unutmuşum bu plasma accelerator ile sub systemin olduğu yere denk getirirseniz, ki splash dmg olduğundan plasma ile daha kolay vuruluyor. sub systemleri çok kolay patlatıo anacondanın powersystemini tek atışta %20 götürüyor. videoda da daha %60-70 hull varken adamın power system patlio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Evet büyük gemilerde subsystem kesinlikle güzel. Oyun solo zevkli değil bu arada. Sadece para kasıyorsun resmen. İki kişi gezdin mi daha zevkli. Aynı görevlere girmek, beraber pirating tarzı şeyler yapmak. Ama geliştirmeleri lazım. Bazen arkadaşını haritada kaybedebiliorsun. Low Wake Signal 'ına girecem diye başkasınınkine falan girebiliyorsun. Dikkat ederek oynamak lazım sürekli. Ben ne zaman böyle önüme Anaconda'yı alıp, ~2.5 km de tutsam adamı, adam Plasma Accerelator le öldürüyor direk beni. 2 defa falan oldu, böyle basit bir silahtan kaçamadım iki defa :) Şaka gibi. O yüzden 125-150k lık missionları almıyorum henüz. Bu arada Mining ciddi karlı bir iş eğer milyonlarınız yoksa. Saatte 250-300k yapabiliyorsunuz ortalamada. Alışması başlarda biraz zor ama, güzel sistem bulmuşsanız süper. :) Ben bir planet'in Metallic Ring ( Pristine Resources ) dan çıkarıyorum (Platinium, Paladium ve Gold), sonra 35 Ls uzaklıktaki base'e götürüp satıyorum. Hem de bunları import ediyor adamlar. Cobra MK III lazım rahat rahat mine yapabilmek için bu arada. Çok büyük gemi de zorlar, küçük gemide de fazla git gel olur 1 saatte max 100-150k yapabilir hale gelinir. Oyuna ilk başlandığında en karlı iş köle ticareti. NGALIBA, LP 751-1 buralar dolanılması gereken sistemler. Köle almak gerekirse de SUMEL 'e gidip almak lazım. NGALIBA da arada bir istasyondan başka istasyona slave getir götür görevleri oluyor 45-50k arası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 köle taşıyınca UO ağzıyla gri olmuyor muyuz? yok mu bir bedeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Denk gelmedim hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 scan'e yakalanmazsan sorun yok yoksa ton başı 2k bounty yiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Yakalandinmi ki sen. 10k kole tasimisimdir herhalde o kadar scan ettiler her turlu istasyonda bi allahin kulu naapiyon kardes demedi. Smuggling gorevleri oyleymis ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 scan yiyince 2k bounty gelmiyor, malzemeyi satabileceğin fiyatın x2'si geliyor. ama bu bountyi ödemezsen ölene kadar bi zararı yok sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Scanliyorlar slave varken hic bir sey yazmiyor ama. Ayni istasyondan cikarkende scan yapiyor bu sefer temizsin kaptan isine bak diyor. Bozuk sanirim o is slave icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=qO7LGwRJdys&feature=youtu.be (tu) star citizen elite vs icin. http://www.deltathrottle.com/ guzel bir seymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 toplamda 300,000 unit satmış oyun ks dahil, £14.1 milyon kazanmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Şu trade routelara baktığımız site neydi ya? Betada ne güzel kasmıştım para. Şu an bi sidewinder ve 1000 cr var. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 http://www.elitetradingtool.co.uk/ Kendim cevap vereyim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 nasıl oyun beyler şöyle esaslı bir paragrafla özetleyebilir misiniz? star citizena para verdim fakat onun daha yılları var diye tahmin ediyorum ve yokluktayım ama biraz tuzlu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 ya oyun güzel de bi yerden sonra tekrara bağlıyor sıkıntısı o, acilen content pompalamaları lazım. Ama uzun zamandır space sim özlemi içinde olduğum için epik keyif alarak oynadım bi süre. Şu anda player etkileşimini geliştirmelerini bekliyorum dönüş için. Star citizen gelene kadar gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 acc satan olursa haber edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 2 kısa sorum var şöyle alıntılayıp çakın cevabı panpalar. 1- kaç lira en basic versiyon 2- ilerde, beta bitiminde falan karakter reset gelecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 arcane said: 2 kısa sorum var şöyle alıntılayıp çakın cevabı panpalar. 1- kaç lira en basic versiyon 2- ilerde, beta bitiminde falan karakter reset gelecek mi? 45 euro bildiğim kadarıyla şu anda beta biteli 1 ay oldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 beta bitiminde reset yemedi bu arada karakterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Ben de yeni basladim bide thrustmaster hotas x aldim asiri eglenceli. Bide oculus rift consumer version ciksa tadindan yenmicek. Bide voice attack diye bir program varmis onunla sesli komutla oyunda makro yapabiliyosun, landing gear, jump falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Yahu 64 sayfayı üşenmedim öğleden beri okudum, bitirdim, gaza geldim... Son 10 sayfada bütün hevesimi kırdınız be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar