Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elite: Dangerous

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Suark said:

ya bılgısayarımda calısırmı nerde gorurum

i5 3130M 2.60ghz
6gig ram
Geforce GT740M var.

nasıl olur?

High end pc istemiyor oyun, 4 yillik ekran kartim la rahat rahat oynuyorum, gtx590
Mesaj tarihi:
MINIMUM RECOMMENDED HARDWARE SPECIFICATION:
Direct X 11
Quad Core CPU ( 4 x 2Ghz is a reasonable minimum)
2 GB System RAM (more is always better)
DX 10 hardware GPU with 1GB video ram
Nvidia GTX 260
ATI 4870HD
Internet connection
Mesaj tarihi:
Xenus said:

4 yıllık ekran kartım dediğin 760ti ayarında kart yalnız dsdfg

Daha cift gpu lu kart almayacam :/ , Elite de SLI sanirim duzgun calisiyor ama SC de calismiyor mesela hala.
Mesaj tarihi:
uzay simulasyonlarında hala lazerın karavana gitmesi baya saçma.. o kadar hyper-space falan muhabbeti yapıyosun bari kalkana çarpsın o lazer.. hedeften sekip nereye gidiyo istaasyona mı ? attığın her lazerin hesabını vereceksin o matematiği kullanacaksın.. maganda kurşunu ile ölen masum insanların suçu ne ?
Mesaj tarihi:
Oyunda daha gemi patlatamadm...epic fail bir pilotum suana kadar...gemi arkadan salvoya basladı mı patlıyorum...onume gemi alamıyorum adam gibi ddffss..bi yol gosterin..
Mesaj tarihi:
xxbar said:

Oyunda daha gemi patlatamadm...epic fail bir pilotum suana kadar...gemi arkadan salvoya basladı mı patlıyorum...onume gemi alamıyorum adam gibi ddffss..bi yol gosterin..
ben de daha ilk dun patlattım, cok da zor olmadı 1v1'de, gazlayıp kacamıyosa.

accuracy biraz dert, bi de motor/silah/shield arasındaki enerji dengesini aktif olarak yonetmek

400credit aldım karsiliginda, criminalmis diye :P
Mesaj tarihi:
xxbar said:

Ticarete yönel abi. En rahatı. :)
Mesaj tarihi:
Hiz barinda mavi cubuklar manevranin en yuksek oldugu alan, hizi oraya cekip ters donup boost basip hizi tekrar maviye cekip tekrar geri donceniz. Boyle boyle bi sekil gecceniz artik arkasina
Mesaj tarihi:
esas iş lagon 6 alıp birde 15k para artmasına bakıyor. eğer (sıfırdan 255k demek) bu seviyeye geldiyseniz 3 tur sonra paralar 200k 200k (min) gelmeye başlıyor.

PS solo oynayıp parayı bulunca multiplayer moda dönebilirsiniz. solo-multiplayer için aynı gemi aynı para miktar geçerli.
  • Yeni Oluştur...