Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Suark said: ya bılgısayarımda calısırmı nerde gorurum i5 3130M 2.60ghz 6gig ram Geforce GT740M var. nasıl olur? High end pc istemiyor oyun, 4 yillik ekran kartim la rahat rahat oynuyorum, gtx590 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 4 yıllık ekran kartım dediğin 760ti ayarında kart yalnız dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Ben de 560TI SLI ile oynuyorum taş gibi mübarek. Bana mısın demiyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Ati 6850 ile sıkıntım yok high da.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Arkadasinki mobil grafik karti.. zorlanabilir laptop olarak. Laptopta oynayan varmi ki bunu. Daha bir aciklayici olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 MINIMUM RECOMMENDED HARDWARE SPECIFICATION: Direct X 11 Quad Core CPU ( 4 x 2Ghz is a reasonable minimum) 2 GB System RAM (more is always better) DX 10 hardware GPU with 1GB video ram Nvidia GTX 260 ATI 4870HD Internet connection Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Xenus said: 4 yıllık ekran kartım dediğin 760ti ayarında kart yalnız dsdfg Daha cift gpu lu kart almayacam :/ , Elite de SLI sanirim duzgun calisiyor ama SC de calismiyor mesela hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 uzay simulasyonlarında hala lazerın karavana gitmesi baya saçma.. o kadar hyper-space falan muhabbeti yapıyosun bari kalkana çarpsın o lazer.. hedeften sekip nereye gidiyo istaasyona mı ? attığın her lazerin hesabını vereceksin o matematiği kullanacaksın.. maganda kurşunu ile ölen masum insanların suçu ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Oyunda daha gemi patlatamadm...epic fail bir pilotum suana kadar...gemi arkadan salvoya basladı mı patlıyorum...onume gemi alamıyorum adam gibi ddffss..bi yol gosterin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 geri git :D önüne geçecek naılsa. ama düşmanın lazeri sağlamsa anında gümlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 xxbar said: Oyunda daha gemi patlatamadm...epic fail bir pilotum suana kadar...gemi arkadan salvoya basladı mı patlıyorum...onume gemi alamıyorum adam gibi ddffss..bi yol gosterin..ben de daha ilk dun patlattım, cok da zor olmadı 1v1'de, gazlayıp kacamıyosa. accuracy biraz dert, bi de motor/silah/shield arasındaki enerji dengesini aktif olarak yonetmek 400credit aldım karsiliginda, criminalmis diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 xxbar said: Oyunda daha gemi patlatamadm...epic fail bir pilotum suana kadar...gemi arkadan salvoya basladı mı patlıyorum...onume gemi alamıyorum adam gibi ddffss..bi yol gosterin.. Ticarete yönel abi. En rahatı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Hiz barinda mavi cubuklar manevranin en yuksek oldugu alan, hizi oraya cekip ters donup boost basip hizi tekrar maviye cekip tekrar geri donceniz. Boyle boyle bi sekil gecceniz artik arkasina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Learning curve u fena...daha alısma surecindeyim...bu da keyifli..hızlı manevra icin tavsiye var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Hot shots Michael sheen f16 handbrake :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Asffd kamyon gibi mubarek gemi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 esas iş lagon 6 alıp birde 15k para artmasına bakıyor. eğer (sıfırdan 255k demek) bu seviyeye geldiyseniz 3 tur sonra paralar 200k 200k (min) gelmeye başlıyor. PS solo oynayıp parayı bulunca multiplayer moda dönebilirsiniz. solo-multiplayer için aynı gemi aynı para miktar geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 xxbar said: Learning curve u fena...daha alısma surecindeyim...bu da keyifli..hızlı manevra icin tavsiye var mıdır?%50 throttle. onun da shortcut tuşunu ayarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Yuzde elli throttle dedigin nedir abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 %50 sürat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Eyvallah..bir de su docking olayını anlatabilir misiniz?tsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Daha spesifik sorayım..dock alanına sorunsuz geliyorum ,gemi istenen yerde ama havada kalıyor yere oldugu yerde indiremiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 landing takımlarını açıp yere alçaltman lazım landing home'la aciliyo galiba, indirmek de r/f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Harikasın..valla oyunu kesfetmek bile guzel zaman gecirtiyor..sole bi 5 saat daha ucarsam rookie den cıkıcam sanırım asdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Silent mode hangi durumlarda kullanılmalı?birde shieldi offline yapmanın avantajları nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar