Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 no name burçlardan mısın baltazar? asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Çin takvimine göre fare burcuyum, bu yüzden çok kızgınım burçlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 doğum tarihinden kişilik tahlili yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 axedice said: Çin takvimine göre fare burcuyum, bu yüzden çok kızgınım burçlara. http://www.travelchinaguide.com/intro/social_customs/zodiac/rat.htm Strengths People under this sign are usually smart and wealthy and will work for success. They are sanguine and very adaptable, being popular with others. Rat girls have a flair for cleanliness and tidiness. They are clever and adorable, personable and materialistic. They are also by nature thoughtful, sensible, judiciously and curious. Weaknesses They are usually timid, lack of concentration and stability. They are in need of courage introspection, principles and responsibility. The do not look authoritatively, incapable of assuming a leading position. They stick fast and refused to be influenced. They are easily guided only by their private interests. They have natural goodness but look unpolite. They are also iobstinate and selfish. They are likely to speculate and they profess their greed as a virtue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Burç muhabbeti ne leş ortayaş bunalımında karı düşürmeye çalışan adam tesellisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 işte bu yüzden burç muhabbeti için paticik yanlış yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 ortayaş bunalımındaki kadından uzak durmak için burçları kullanacaksın olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Bi dakka karı düşürmeye yarıyorsa bütün değer yargılarımı hiçe sayıp burç muhabbeti yapmaya başlayabilirim. Evet ya fare burcunu okuyunca aslında bana ne kadar benzediğini fark ettim. Çok güzel çıkmışsın burcucum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 burç ve fal her türlü yakınlaştırır karşı cinse ama friendzone olma ihtimalini de doğru orantılı arttırır gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 olm bir erkek kari düsürmek disinda niye ilgilensin burçla ilahi axe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 o dengeyi ustalıkla ayarlayan adam götürüyor abi işi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 domuz çıktım.. ama tuttu amk.. bana tutuyor sikecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 ayrıca burç çok iyi bir sohbet konusu lak lak gırgır yapmak için birebir spor konusunda kavga eden görürsün ama burç konusunda kavga eden henüz görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 çünkü burç yorumlarında genelde "sen böyle iyisin" diye bir pohpohlama var. "şu burç da tiksinçtir abv sizin" diyen yorum okudun mu şimdiye kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 oğlak balık aslan başak gibi burçlar tiksinç mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 http://i.imgur.com/zdafNy2.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 noyan mı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Esh said: oğlak balık aslan başak gibi burçlar tiksinç mesela yok gazete dergi vs yorumlarda diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 kova kizlari kendi teklif ediyormus diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Dworgian said: çünkü burç yorumlarında genelde "sen böyle iyisin" diye bir pohpohlama var. "şu burç da tiksinçtir abv sizin" diyen yorum okudun mu şimdiye kadar? okudum.. ekşide yerden yere vurmuşlar sdf ama doğru da yani abi kovayım ve evet bir gözüm dışarıda ama buna rağmen hayvan gibi de sadığım.. çok kıskanç insanlarla olamadı zaten bir türlü hayır ortada kıskanılacak bir şey de yok.. (sabitlik burada devreye giriyor) ben en dersem doğru amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 ekşide ikizler kadini diye aratin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 abi biraz daha burç devam ederse yeşil yerine pembe fon gelecek yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 aslan kadını direk problem bana mesela.. "HAYIR BENİM DEDİĞİM OLACAK SENİN HAyATINI DA KONTROLEDECEM!!!" diye gleirlerse olmaz o iş bir de balık erkeği arkadaşım pek olmuyor.. zorlanıyoruz bir yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Esh said: noyan mı o bence tarkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 BabacumMostors said: aslan kadını direk problem bana mesela.. "HAYIR BENİM DEDİĞİM OLACAK SENİN HAyATINI DA KONTROLEDECEM!!!" diye gleirlerse olmaz o iş bir de balık erkeği arkadaşım pek olmuyor.. zorlanıyoruz bir yerde ikizlere ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar