aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 /ignore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Black-ice said: beyler doğru mu anladım şimdi dylana saldıranın da adı yavşıyora çıkıyor onu koruyanın da değil mi. kim ne yapıyor lan o zaman kafam karıştı. Hem koruyup hem saldıran adamlar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 off o kadar iltifat ettim iplenmeyen yazar oldum resmen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 neutrino eğer sen dilan'a taktik değiştirdiğimi falan düşündüğünden meme kullanıyorsan ben de whiteknight.jpg yükliyim mi? Dilan bi ara bana mesaj atmıştı da Antalyasporlu futbolcuları tanıyorum, bir rop falan ayarliyim mi diye, ben de işe yarar belki diye eklemiştim facebook'dan şimdi de mesaj attığını görünce aklıma geldi hala duruyor mudur lan diye açsam mı hesabı diye dalga geçmek için yazmıştım. al bu da wot olsun sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 x-whiplash mı ne onun sevgilisiydi öyle geldiydi. oda çok garip adamdı ya o nerde abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 dilan feys'den ekliyorum kabul et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Vingthor said: x-whiplash mı ne onun sevgilisiydi öyle geldiydi. oda çok garip adamdı ya o nerde abi? antalyada harleyci acti, bi mesaj at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 küheylan said: neutrino eğer sen dilan'a taktik değiştirdiğimi falan düşündüğünden meme kullanıyorsan ben de whiteknight.jpg yükliyim mi? Dilan bi ara bana mesaj atmıştı da Antalyasporlu futbolcuları tanıyorum, bir rop falan ayarliyim mi diye, ben de işe yarar belki diye eklemiştim facebook'dan şimdi de mesaj attığını görünce aklıma geldi hala duruyor mudur lan diye açsam mı hesabı diye dalga geçmek için yazmıştım. al bu da wot olsun sana. Whiteknight.jpg'i daha önceki sayfalarda yükledim ben, bak istersen. Hiç işim olmaz yani, tanımam etmem banane dflgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 dilan tiradı fln açsanıza abi yeter ya öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 aquila said: Vingthor said: x-whiplash mı ne onun sevgilisiydi öyle geldiydi. oda çok garip adamdı ya o nerde abi? antalyada harleyci acti, bi mesaj at. Yok rusyada paris hiltona kürk vizon falan filan tasarlamakla meşgul şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ben koruyorum diye ayri bi hirsla saldiriyosunuz sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ben geçen harley in orda da gördüm ama demek arada gidip geliyo çocuk afferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Esh said: Abi generic gfb li tipin var diye ilgi gostermiyoruz. Skyrimde default char acmak gibi 2. cümle abi ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 dylanN said: küheylan said: dylan bi ara benim facebook'da ekli miydin sen, hesabı açıp bakiyim de foto spamliyim asfbasf. beyler? Olabilir tam hatırlamıyorum Ben de ekliydim ama silmiş nedense. Kaldı ki buradaki conconlar gibi yerden yere vurmuyorum kendisini, hep arkasındaydım. Hayırlısı ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Esh said: Abi generic gfb li tipin var diye ilgi gostermiyoruz. Skyrimde default char acmak gibi Dis. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 dilan bu sen misin asfdsa kova kadını olum, canını seven kaçsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Esh said: kaldı ki fake değilsen bu saplama forumu nereden buldun ? abi wastirix miydi neydi model sevgilim var dedi millet sg dedi elemanda üye yapti foruma deno da olabilir xwiplashx mis tam kolpa oda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Esh said: dilan bu sen misin asfdsa kova kadını olum, canını seven kaçsın o ne la okcupid'den falan mı stalkladın sdfsd o ibareyi seçen bicurious bağyanlar işte onlar dünyanın sonunu getirecek. bucket listlerinden I kissed a girl'ü silsinler diye sirkülasyon aksıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Esh said: dilan bu sen misin asfdsa kova kadını olum, canını seven kaçsın arkadaş kova burcu ile alıp veremediğin nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 kadınına denk gelmediğin çok açık abi. ben de kovayım ordan biliyorum sdfs. yoksa burçların kıralı yani, ama erkekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 denk gelmedim galba cidden. 2 3 akrep, gerisi yengeç, başak, boğa (galiba tabii çetele tutmuyoruz zira). son kararımı boğadan yana kullandım. du bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 boğa en iyi burç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 oha kova erkeği olarak ikizlere denk gelmediğin için repimi kazandın. ben 10 senede 3 ikizlere denk geldim, hayatım kaydı amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 geçmiş olsun bilader dasjdl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Esh hala burç muhabbeti yapıyor olman http://m.memegen.com/flufy4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar