Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #12

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Black-ice said:

beyler doğru mu anladım şimdi dylana saldıranın da adı yavşıyora çıkıyor onu koruyanın da değil mi.

kim ne yapıyor lan o zaman kafam karıştı.

Hem koruyup hem saldıran adamlar da var.
Mesaj tarihi:
neutrino eğer sen dilan'a taktik değiştirdiğimi falan düşündüğünden meme kullanıyorsan ben de whiteknight.jpg yükliyim mi?

Dilan bi ara bana mesaj atmıştı da Antalyasporlu futbolcuları tanıyorum, bir rop falan ayarliyim mi diye, ben de işe yarar belki diye eklemiştim facebook'dan şimdi de mesaj attığını görünce aklıma geldi hala duruyor mudur lan diye açsam mı hesabı diye dalga geçmek için yazmıştım.

al bu da wot olsun sana.
Mesaj tarihi:
küheylan said:

neutrino eğer sen dilan'a taktik değiştirdiğimi falan düşündüğünden meme kullanıyorsan ben de whiteknight.jpg yükliyim mi?

Dilan bi ara bana mesaj atmıştı da Antalyasporlu futbolcuları tanıyorum, bir rop falan ayarliyim mi diye, ben de işe yarar belki diye eklemiştim facebook'dan şimdi de mesaj attığını görünce aklıma geldi hala duruyor mudur lan diye açsam mı hesabı diye dalga geçmek için yazmıştım.

al bu da wot olsun sana.

Whiteknight.jpg'i daha önceki sayfalarda yükledim ben, bak istersen. Hiç işim olmaz yani, tanımam etmem banane dflgj
Mesaj tarihi:
aquila said:

Vingthor said:

x-whiplash mı ne onun sevgilisiydi öyle geldiydi. oda çok garip adamdı ya o nerde abi?

antalyada harleyci acti, bi mesaj at.

Yok rusyada paris hiltona kürk vizon falan filan tasarlamakla meşgul şuan
Mesaj tarihi:
dylanN said:

küheylan said:

dylan bi ara benim facebook'da ekli miydin sen, hesabı açıp bakiyim de foto spamliyim asfbasf.

beyler?

Olabilir tam hatırlamıyorum

Ben de ekliydim ama silmiş nedense. Kaldı ki buradaki conconlar gibi yerden yere vurmuyorum kendisini, hep arkasındaydım. Hayırlısı ne diyim.
Mesaj tarihi:
Esh said:

kaldı ki fake değilsen bu saplama forumu nereden buldun ?

abi wastirix miydi neydi model sevgilim var dedi millet sg dedi elemanda üye yapti foruma deno da olabilir
xwiplashx mis tam kolpa oda
Mesaj tarihi:
Esh said:

dilan bu sen misin asfdsa

kova kadını olum, canını seven kaçsın

o ne la okcupid'den falan mı stalkladın sdfsd

o ibareyi seçen bicurious bağyanlar işte onlar dünyanın sonunu getirecek. bucket listlerinden I kissed a girl'ü silsinler diye sirkülasyon aksıyor.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...