Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ücretsiz 3D Bilardo (Carom 3D) Şiddetle Tavsiye Olunur...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hoca ben bu oyunda hızlı vuramıom ya
boş masa bile olsa 8 bant hayatta yapamam
mouse u neredeyse fırlatıcam ama hızlı gitmio[hline]Guns don't kill people...We do!
Let the bodies hit the floor!
SBGG!
Mesaj tarihi:
:)
hoca ben sensitivity manyağıyım zaten en sonda :)
oyunun görselliği bana az geldiğinden dolayı bıraktım
eğer birgün virtual pool grafik kalitesinde 3 topa sahip multisi olan bir bilardo oyunu çıkarsa görüşmek üzere :)[hline]Pieces are falling I can't seem to make them stay
Everything happens for reasons I just don't know
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Azmocum gece onlayn olucaksan kapisalim her turlu :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Mesaj tarihi:
Walla ben butun gun oynuyorum acıkcası Nickim gene Locklear gold ring'im de ya bu yıldızlar ne olunca alınıyor bilior musunuz ?[signature][hline]Tomorrow never comes untill' it's too late ..
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 20 Nisan 2004 22:43 tarihinde demiş ki:
ben download yerini bulamadım
ayrıca bu topicin 7. sayfasını okuyamıyorum

harbi nerden download edecez giriyom download hariç herşey var
bide bende 7. sayfayı okuyamıyorum?????
Mesaj tarihi:
buldum dll ekranını ok:) umarım ücretli yapmamışlardır haberde öle diyo çünkü 2 yıl geçmiş...

[Bu mesaj Heffer tarafından 21 Nisan 2004 19:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
7. sayfayi okuyamiyorum diyosunuzda (bende okuyamiyorum bu arada) attiginiz mesajlar 6. sayfada cikiyor. 7. sayfaya gelmedik galiba daha ehehe[signature][hline]
Mesaj tarihi:
oyunu patchledim oynuyom ii güsel de:
bazı türkler afedersiniz öküzlük edip yabancılara küfrediyorlar. türkçe küfür ettikleri için adamlar bişey anlamıyor tabi. düşünün oynuyosunuz adamla geyik kurmuşsunuz oynarken türkün biri gelip hepiniin anasını s**im diyip kaçıyo (başıma aynen bu geldi) küfrettiği adam nasılsa anlamayacağı için sorun olmayabilir ama bana edince ben anladım tabi anın şokundan ss alamadım alsaydım adminlere yollamıştım burayada koyardım.
Mesaj tarihi:
said:
Azmodai, 24 Nisan 2004 02:26 tarihinde demiş ki:
brezilyalilar falan cok farkli sanki :) salla. ben snookerda adam ezdikce yedigim kufurleri gorsen aglarsin

2 tane brazilyalı ve bi tane fransızla beraber oynadım küfür ettilerse de bilmiyom ispanyolca konuşuyolardı:)
siteye girdimmi ilk işim guild aramak olmuştu paticik die hemen katılıyom :) (orda adım Gilious bu arada)
Mesaj tarihi:
Super oyun isteyenle kapısalım snookerda amansızca[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
  • 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...