arcane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2002 hoca ben bu oyunda hızlı vuramıom ya boş masa bile olsa 8 bant hayatta yapamam mouse u neredeyse fırlatıcam ama hızlı gitmio[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2002 mouse sensitivty i en sona ayarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2002 :) hoca ben sensitivity manyağıyım zaten en sonda :) oyunun görselliği bana az geldiğinden dolayı bıraktım eğer birgün virtual pool grafik kalitesinde 3 topa sahip multisi olan bir bilardo oyunu çıkarsa görüşmek üzere :)[hline]Pieces are falling I can't seem to make them stay Everything happens for reasons I just don't know Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Azmocum gece onlayn olucaksan kapisalim her turlu :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Locklear Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Walla ben butun gun oynuyorum acıkcası Nickim gene Locklear gold ring'im de ya bu yıldızlar ne olunca alınıyor bilior musunuz ?[signature][hline]Tomorrow never comes untill' it's too late .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 3topu olan bi virtual pool versiyonu vardı bi ara bende ama sonra kaybettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Nerden buldunuz be bu topici ???[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 azmo her türlü.. :P eskiden snooker oynardım 386 da hatırlıorum kuralları biticeksin[signature][hline]oyunuzu bana verin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 ben download yerini bulamadım ayrıca bu topicin 7. sayfasını okuyamıyorum[signature][hline]oyunuzu bana verin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 3 top maçı yapacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 said: arcane, 20 Nisan 2004 22:43 tarihinde demiş ki: ben download yerini bulamadım ayrıca bu topicin 7. sayfasını okuyamıyorum harbi nerden download edecez giriyom download hariç herşey var bide bende 7. sayfayı okuyamıyorum????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 buldum dll ekranını ok:) umarım ücretli yapmamışlardır haberde öle diyo çünkü 2 yıl geçmiş... [Bu mesaj Heffer tarafından 21 Nisan 2004 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 7. sayfayi okuyamiyorum diyosunuzda (bende okuyamiyorum bu arada) attiginiz mesajlar 6. sayfada cikiyor. 7. sayfaya gelmedik galiba daha ehehe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 bilemm hangi sayfadasın (: bunu nedeni o sayfadaki yazıların silinmesi dir[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 şu an gözüküyor sayfa 7 ve evet gelmemişiz ama dün sayfa 7 gözüküyordu tıklayınca yazı çıkmıyordu :D[signature][hline]oyunuzu bana verin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 oyunu patchledim oynuyom ii güsel de: bazı türkler afedersiniz öküzlük edip yabancılara küfrediyorlar. türkçe küfür ettikleri için adamlar bişey anlamıyor tabi. düşünün oynuyosunuz adamla geyik kurmuşsunuz oynarken türkün biri gelip hepiniin anasını s**im diyip kaçıyo (başıma aynen bu geldi) küfrettiği adam nasılsa anlamayacağı için sorun olmayabilir ama bana edince ben anladım tabi anın şokundan ss alamadım alsaydım adminlere yollamıştım burayada koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beagle Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paticik Guild tarafımdan kurulmuştur.tıklarsanız üye olabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 hemen oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 said: Azmodai, 24 Nisan 2004 02:26 tarihinde demiş ki: brezilyalilar falan cok farkli sanki :) salla. ben snookerda adam ezdikce yedigim kufurleri gorsen aglarsin 2 tane brazilyalı ve bi tane fransızla beraber oynadım küfür ettilerse de bilmiyom ispanyolca konuşuyolardı:) siteye girdimmi ilk işim guild aramak olmuştu paticik die hemen katılıyom :) (orda adım Gilious bu arada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Oyun zor sildim.[signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek. Icq:161010949 Ben Kurallarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 kaybetmeyi hazmedemeyenler Azmodai ile oynamasın gece gündüz kasmış ustası olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Super oyun isteyenle kapısalım snookerda amansızca[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Akşama bi maça varım :-) freedeyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ben oynuyom hala walla bronze ring oldum ama hala çok iyi becerebildiğim söylenemez:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 bende uplıyorum daha çok pati e hadi yaws Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar