Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık PS3 Fat, Xbox Elite 120, Wii Black

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Hacıtlar, elimde ki konsolları satmaya karar verdim. Zaten eskisi gibi konsol takılmıyorum, evde anca kalabalık ediyor, ondan elimden çıkaracam. Tek tek konu açmak yerine hepsini buraya koyuyorum. Hepsi çalışır durumda.

PS3 - 300 TL
[list]
[*] Alet fat, ilk nesil 40 gb versiyonu. Ben sonradan 160gb disk taktım.
[*] Bi adet orjinal dualshock bi tane de düz sixaxis var.
[*] Oyunları oraya buraya dağıttım, yanında verebileceğim sadece Force Unleashed II var.
[*] Cihazda mod, chip filan yok. Vanilla. Yanılmıyorsam kırılabilenlerden.
[*] Teknosadan almıştım, garanti filan bitti çoktan malum. Yok illa fatura görecem derseniz evi kurcalar çıkarırım.
[*] HDMI kablosu falan filan var.
[*] uzun zamandır açmadığım için firmware versiyonu hatırlamıyorum, isterseniz güncelleriz.
[/list]

XBOX Elite 120 - 350 TL
[list]
[*] 120 GB Elite cihaz, bansız.
[*] Bi adet orjinal controllerı var, controller için bide thehut'tan extra sarjlı batarya getirtmiştim.
[*] Mod, chip yok, vanilla.
[*] Yanında Fable III, xmen origins: wolverine, monsters vs aliens var.
[*] Kulaklığı, hdmi kablosu falan filan tam.
[*] Media Markt'tan almıştım, garanti çoktan bitti, fatura görmek isteyene arar bulurum.
[*] Doğru düzgün kullanmadım aleti, fable 3 oynamıştım bi ara, XNA ile geliştirdiğim bi kaç oyunu test etmek için almıştım.
[*] Yanında bide plastik boktan bi dock verecem isteyene :D
[/list]

Wii Black Limited Edition - 300 TL
[list]
[*] Wii Sports Black Limited edition cihaz.
[*] Bi adet orjinal controller, bi adet nun-chuck var.
[*] Kabloları, aksesuarları tam.
[*] Yanında Wii Sports, WiiSports resort, WeSing (mikrofonu filan mevcut) var.
[*] Cihazı ex-hatuna almıştım vakti zamanında giderken götür demiştim götürmemiş. Normalde WiiFit'te var da resimde görüldüğü gibi board'u bulamadım. Evi bidaha ararım, çıkarsa onu da veririm.
[*] Mod & chip yok, vanilla.
[*] Bu da doğru düzgün kullanılmadı. Herhalde ya 10 kere ya 15 kere açmıştır o kadar.
[*] Nerden aldığımı hatırlamıyorum, garanti filan gg, fatura görmek isteyene yine bulur çıkarırım.
[/list]

[hr]

[list]
[*] Ankara'dayım, kargo filan uğraşasım pek yok, elden veririm.
[*] Dediğim gibi hepsi çalışıyo ama eğer isterseniz, gelirsiniz evimde misafir ederim, takarız cihazları tv'ye dener, kontrol edersiniz.
[*] Takas filan düşünmüyorum.
[*] Harbiden fotoları hesap makinesi ile çekseymişim daha iyimiş.
[*] Konsol manyağıyım, internet kafem var masa üstünde ne var ne yok alayım diyene bişiler yaparız, eşek değiliz.
[/list]

• 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...