kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 prince of persia'nın yenisi, bloodlines, bloodrayne 2, GTA san andreas nerde bu oyunlar! araştırılıyor, strateji guideları falan çıkıypr ama almaya gelince yok. uyuz oldum, PC çıkacak mı bu oyunlar?[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 GTA San Andreas için "yaz aylarına..." diye bir şeyler hatırlıyorum.[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bloodlines çıktı. yeni gta, prince ve bloodrayne konsollara çıktı pc için 2005 yazı diyorlar..[signature][hline]Okuyun okutturun (Paticik FAQ) http://forum.paticik.com/view.php?id=100154 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 prince pc de de çıkmadı mı ? çıkmadıysa neden bu bölümde konusu var beni mi kekliosunuz el birliği yapıp heheh[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 prince, bloodlines pcde var gta ps2de var bloodraynede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 prince de çıkmış olabilir evet, ondan emin değildim bir tek. ama bloodrayne ve gta daha pc'ye çıkmadı...[signature][hline]Okuyun okutturun (Paticik FAQ) http://forum.paticik.com/view.php?id=100154 [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 08 Aralık 2004 07:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 kardeşim sen amerikada diil misin yok mu senin X mbit bağlantın aç bi p2p aban, şöyle yurt dışındaki adamlar oyun aramıo mu pingleyesim gelio sizi eheh[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Prince PC de cikali 2 hafta oluyor ve hatta bitirdim...P2P programlariyla cekeblirsin...[signature][hline] EVIL When we are in its power is not felt as evil But as a necessity Or even a duty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: arcane, 08 Aralık 2004 07:26 tarihinde demiş ki: mu pingleyesim gelio sizi ponglanmada arcane T3 ler tarafından :P[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Prince çıktı PC'ye, dün geldi kadiköye aldım, 2 hafta falan olmadı çıkalı yani. Battle for Middle Earth'ün orjinali çıkmış, warez olarak henüz yok. Vampire: Bloodlines'ta çıkalı 2 hafta oluyor fakat değişik bir yöntemle release edildiği için bilgisayarcılara gelmiyor.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 nette var middle earth[signature][hline]İki Krekır ve Hekır Plan Kurarlar: -Mahoo ! Gel Nasayı heckhliyekh -La salla Uo oyniaghk [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Gta ocakta.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: LathspeLL, 08 Aralık 2004 13:54 tarihinde demiş ki: Prince çıktı PC'ye, dün geldi kadiköye aldım, 2 hafta falan olmadı çıkalı yani. Vampire: Bloodlines'ta çıkalı 2 hafta oluyor fakat değişik bir yöntemle release edildiği için bilgisayarcılara gelmiyor. adamlardan dayak yiyecem diye gitmiyodum, bi ara bir daha gitmek lazım:) vampire ı gidip orjinal mi almak gerekecek şimdi.... oooof[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: LathspeLL, 08 Aralık 2004 13:54 tarihinde demiş ki: Prince çıktı PC'ye, dün geldi kadiköye aldım, 2 hafta falan olmadı çıkalı yani. Eger senin icin bir oyunun cikmasi yanibasindaki blgisayarciya gelmesi anlamindaysa evet 2 hafta önce cikmadi, ama ben 2 hafta önce torrentten dl ettim bu oyunu :)[signature][hline] EVIL When we are in its power is not felt as evil But as a necessity Or even a duty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 niye lol[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 prince of persia çıktı hatta levelda incelemesi vardı ama hiçbiyerde görmedim henüz[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 GTA: San Andreas Eylül 2005'te çıkacak, Rockstar'ın verdiği tarih bu. Gerçi GTA3 ve GTA:VC hep Mayıs ayında çıkmıştı. Neden daha uzun sürede port ediliyor anlamadım.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 oh oh eylül mü yuha yani.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 battle for middle earth cok gusel bişiye benziodu videolardından walal onu bekliyorum[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 said: Azmodai, 08 Aralık 2004 20:27 tarihinde demiş ki: gta for pc: haziran - eylul 2005 arasi peki biz sizi ararız....:) boşuna beklemiyim madem, neredeyse 1 yıl var. "deyyusun teki çıktı çıkıyo ehue" demişti de gidip döveyim bi ara:) prince of persia yı da bugün hayırlısıyla aldım (7.5 milyon mu neydi, gidip netten indirirdim bilsem) ama oyunun takılmak gibi iğrenç bi huyu var... acaba arkada e-donkey deli gibi download yaptığı için mi yoksa bilgisayar artık kesmiyor mu( ki 9600 ATI rodeon falan var miss gibi herşeyi çalıştırıyodu) bloodlines nereden bulabilirim, kadıköye daha gelmemiş. "kopyasını yapamıyolar bi türlü, hede hödö höbele yapmışlar oyunda, git orjinaliniş al" gibi duyumlar aldım inanmak işime gelmiyor. var mı bunun korsanı:)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 orjinaline de razıyım ben ulan :D[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ona göre para biriktirecem, bir yığın dollars isteyeceklerse işimiz var :) *!simit satmaya gider*[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 mgs3 ve san andreasi ps2de oynuyorum emir. bi ara gökçenlere getirirsem oynarsın eha. pirates! da bitti pop2 de yanımda duruyor şu an. sinanpaşada ghostta bloodlineı da görmüştüm. hepsi çıktı yani güllerim.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bende geçen sene yaz aylarında middawn mettnes 3 ün görüntülerini görmüştüm. çıkar diodum ama 1 sene oldu hala ses seda yok:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar