kami Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Kulaklığı içinde mikrofon da var diye aldım ama bilgisayarda kullanamıyorum, ses kaydederken cızırtıdan başka bir şey vermiyor. Ne yapmalıyım? Şaşırtıcı olarak sadece tek kablo var, ek olarak bir de mikrofon için kablo olur diye düşünüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Pff. Kimse donanimdan bu kadar uzak olamaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Ben o kadar uzağım, nasıl çözerim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 http://www.puremobile.ca/insiderblog-can/wp-content/uploads/2009/07/audiojack.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 cityscapein mikrofonu kabloda olması lazım canım benim, kontrol et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 bilgisayarin fişi takili mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 L_Zero said: cityscapein mikrofonu kabloda olması lazım canım benim, kontrol et Kablonun üstünde olduğunu biliyorum dediğim gibi cızırtıdan başka bir şey kaydetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Neyse bu kulaklıktaki mikrofon bilgisayarda çalışmıyor sanırım, geri veririm yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 bilgisayarin mic girisine herhangi bisey sokuyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 hayir çünkü sokacak bir şey yok oraya. tek kablo var dediğimde dalga geçenler olmuştu yukarıda. tek kablo var onu da yeşil ses girişine takıyorum. mikrofon girişine takarsam yine ses kaydetmiyor, üstüne bu sefer ses de alamıyorsun kulaklıktan. büyük ihtimalle sadece telefonlar için tasarlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 asıl ben seni tebrik ediyorum mesajımdan 3 saniye sonra tebrikler yazmayı başarabildiğin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Bilgisayarin desteklemesi lazim onu. Benim Macbook'da calisiyor mesela. Cok iyi kulakliktir ama. Hala 100$ alti en iyisi diyorum ama Aviator da alacagim ilk firsatta, 100$ dusmesiyle buna rakip cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Bilgisayarın desteklemesini nasıl sağlayacağız ki, bildiğin toplama bilgisayar. Driver filan aradım ama bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Donanimsal bu sanirim, saglayamazsin. Emin degilim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 kabloyu sıyır mice giden iki kabloyu bul kes bir 3,5mme bağla mic girişine tak bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 bölücü al ucuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 adam gibi mikrofon al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Su ya sundan alican yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar