Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 bozulan kameramı hollandaya yollamam gerekiyor tamir için. rma bilgisi içeren bi mail atmışlar. referans olarak bu rma numarasını bildirin diyor. bu mailin çıktısını koyucam kargoya ve kargocuyada rma kodu bu diye not aldırıcam. doğru yapmış oluyor muyum ?? 2.si hangi kargoyla nasıl daha yollamam hesaplı olur ufak bi kamera( gopro hd hero 2). tecrübesi olanların yardımına ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 yani gelen maildeki şu kısmı tam anlamadım ne demek istemiş tam olarak. YOU MUST REFERENCE RMA# #RMA-HK10200 PLEASE INCLUDE A COPY OF THE COMPLETE RMA DOCUMENT THAT HAS BEEN SENT IN A SEPARATE EMAIL, TO ENSURE YOUR PACKAGE WILL BE PROCESSED IN A TIMELY MANNER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Benim anladığım sana mailde gönderdikleri belgenin çıktısını alıp ürünle birlikte göndermen. Kargocuya not aldırman konusunda bir şey göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 rma kodunu referans gösterin demiş. ordan çıkardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 RMA - Return Merchandize Authorization said: A Return Merchandise Authorization or Return Material Authorization (RMA) is a transaction whereby the recipient of a product arranges to return defective goods to the supplier to have the product repaired or replaced or in order to receive a refund or credit for another product from the same retailer or corporation. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 anladım saol. pekii en hızlı ve hesaplı şekilde hangi kargo ile yollayabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Abi adamlara mail at anlat durumu burda kargo astarı yüzünden pahalı diye, eğer varsa sana fedex hesabını versinler, sende mng kargo şubesine gidip karşı ödemeli gönderebilirsin, ama en azından bir şahıs şirketi adı altında göndermen gerekli onun için kaşe lazım. ben us'e gönderdim mouse u karşı ödemeli gönderidğimde 7 lira çıktı fiyat adamların ödeyeceği ben göndersem 100 lira mı ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Adamlara sor abi kargo işini neyle göndereyim de hatta alıcı ödemeli göndersem olur mu filan de. Belki öyle bir policyleri vardır kargoyu da kitlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 ya çekiniyorum onu sormaya. zaten garantisi dolmuş ürünü zorla kabul ettirdim birde kargo parasını kitlemeyeyim. ters teper fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 O zmn abi go go PTT ile gönder :) Gerçi kamera diyorsun. Adamlara en azından sor hani hangi firma ile göndereyim filan diye. Adamlar belki anlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 kargo yasak hollandaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 en güvenli yolla gönder dedler biz karışmayız ona dediler. bugun aras kargoyla yollicam heralde 22 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar