Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

deney yapmak istiyorum , düşünceleriniz.

Head

Öne çıkan mesajlar

absolutun dediği gbi etrafında doner eğer dalgıç tüpü atarsan o tüp bi insana çarparsa delip geçer[signature][hline]John_Petrucci, 03 Kasım 2004 20:11 tarihinde demiş ki:
Bide Nükleer başlıklı kız var o daha iyi bence...
If Lıfe IS A MIRACLE THEN WHY IS EVERYONE SO BREAKBLE
---Noname-- THE SHADOWLORD OF THE UNDEAD WORLD
LETS DANCE ALL AROUND
UNTIL WE PUKE AROUND
Sosyal ağlarda paylaş

Valla tam emin değilim ama patlamaz gibi geliyo.
Sonuçta bi reaksiyon yok veya herhangi bir şey yok , sadece enerji dönüşümü var orda. Potansiyelin kinetik enerjiye dönüşerek cisme hareket ederek iş yapma gücü sağlıyor. Ama düştüğünde tüpün hacmi azalırsa yani üst tarafı alta biraz baskı falan yaparsa , gazın basıncı artar o zaman patlayabilir hayvanlar gibi[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD
Paticik StarCraft Forumları
--**--
SATILIK FENDER SQUIER

--**--
Burada asayiş benden sorulur... Çünkü Beeen Kaslıyım - Album Resmi
Sosyal ağlarda paylaş

niye canım tüp de ezilme sıkışma olsursa tüp de tam dolu olursa ki bu imkansız sıkışıp patlasın sen en iyisi tüpü al kumsal gibi bir yere götür etrafın boşsa gazı sal ateşi at bi de piknik tüpümü normal tüpmü yoksa sanyi tüpümü seni daha çok uçurcak[signature][hline]:))) !!!
........................
Sosyal ağlarda paylaş

said:
armra, 09 Aralık 2004 23:32 tarihinde demiş ki:
patlamaz !

o diğer saydıkların farklı tüpler, onlardan bir tek dalgıç tüpü patlar.

Bi kere lpg evlerde bulunan tuplerin çok hızlı bir şekilde yokuş aşagı yuvarlanıp taş a çarptıgını gordum ve hiç bişe olmadı.. Hangisi patlar bilmiyorum ama kıvılcım çıkması şart o yuzden taşa at kum filan olmasın aslında hiçdeneme
ya da şoyle birşey dene Duduklu tencereye su koy sonra ocagı aç sıkı sıkı kapa ama duduklu tencereyi sonra evden çık 2 saat sonra gel ev yok:)
[signature][hline]RHnet..
www.RankHosting.net
bilgi için msn: [email protected]
Saygılarımla
şimdi oyun sunucularına web hosting sponsorlugu..
KJ.
Sosyal ağlarda paylaş

Düdüklü tencerede ki basınçı düşününce belki de evdeki en tehlikeli aparat diyebilirim. İlk zamanlar düdüklü kullandığımızda açılma zamanı eşim içerki odaya giderdi ben açardım. Patlarsa birimiz sağ kalsın diye :)
Hala da bebek mutfakta iken düdüklüyü açmıyoruz hatta düdüklü pişerken bile bebeği mutfağa sokmuyoruz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bıshop, 11 Aralık 2004 14:18 tarihinde demiş ki:
ben attım şimdi tüpü yarısı doluydu sanırım 6. kattan attım birinci kata kadar sekti. ama yan düşmüş ezildi azcık aygazı cagırdım geri alamayız dediler bunu

yuh öküz[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...