sheref Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 denemeden bilemessin.. kamu huzurunu bozmaktan ceza yeme de :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 fabrika tüplerinin içine nitrogliserin doldurup atsan???[signature][hline]Vazivazi bir ayıydı Vazivazi çok dayıydı Ve bu yüzden Vazivazi dayak yedi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 patlayabilir.yani yere çarpmasıyla açığa çıkan ısı ateşleyebilir. olmadı patlar,gaz çıkar alev malev olmaz. eğik atış daha başarılı olur. ayrıca madem psikopatsın,benzin dök yak yanarken at.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 :):):):):):):):):):):)[signature][hline]Vazivazi bir ayıydı Vazivazi çok dayıydı Ve bu yüzden Vazivazi dayak yedi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 absolutun dediği gbi etrafında doner eğer dalgıç tüpü atarsan o tüp bi insana çarparsa delip geçer[signature][hline]John_Petrucci, 03 Kasım 2004 20:11 tarihinde demiş ki: Bide Nükleer başlıklı kız var o daha iyi bence... If Lıfe IS A MIRACLE THEN WHY IS EVERYONE SO BREAKBLE ---Noname-- THE SHADOWLORD OF THE UNDEAD WORLD LETS DANCE ALL AROUND UNTIL WE PUKE AROUND Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Valla tam emin değilim ama patlamaz gibi geliyo. Sonuçta bi reaksiyon yok veya herhangi bir şey yok , sadece enerji dönüşümü var orda. Potansiyelin kinetik enerjiye dönüşerek cisme hareket ederek iş yapma gücü sağlıyor. Ama düştüğünde tüpün hacmi azalırsa yani üst tarafı alta biraz baskı falan yaparsa , gazın basıncı artar o zaman patlayabilir hayvanlar gibi[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları --**-- SATILIK FENDER SQUIER --**-- Burada asayiş benden sorulur... Çünkü Beeen Kaslıyım - Album Resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 olm anlamıosun sen bu işi : ) ehhe :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 niye canım tüp de ezilme sıkışma olsursa tüp de tam dolu olursa ki bu imkansız sıkışıp patlasın sen en iyisi tüpü al kumsal gibi bir yere götür etrafın boşsa gazı sal ateşi at bi de piknik tüpümü normal tüpmü yoksa sanyi tüpümü seni daha çok uçurcak[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 said: armra, 09 Aralık 2004 23:32 tarihinde demiş ki: patlamaz ! o diğer saydıkların farklı tüpler, onlardan bir tek dalgıç tüpü patlar. ben geyik yapmıştım içinde yanıcı parlayıcı gaz olan tüpün patlama ihtimali elbetteki kat kat fazladır.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bence bole seyler dusundugune gore deneylerle uurasma bi bomba falan icad edersin :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: armra, 09 Aralık 2004 23:32 tarihinde demiş ki: patlamaz ! o diğer saydıkların farklı tüpler, onlardan bir tek dalgıç tüpü patlar. Bi kere lpg evlerde bulunan tuplerin çok hızlı bir şekilde yokuş aşagı yuvarlanıp taş a çarptıgını gordum ve hiç bişe olmadı.. Hangisi patlar bilmiyorum ama kıvılcım çıkması şart o yuzden taşa at kum filan olmasın aslında hiçdeneme ya da şoyle birşey dene Duduklu tencereye su koy sonra ocagı aç sıkı sıkı kapa ama duduklu tencereyi sonra evden çık 2 saat sonra gel ev yok:) [signature][hline]RHnet.. www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] Saygılarımla şimdi oyun sunucularına web hosting sponsorlugu.. KJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Düdüklü tencerede ki basınçı düşününce belki de evdeki en tehlikeli aparat diyebilirim. İlk zamanlar düdüklü kullandığımızda açılma zamanı eşim içerki odaya giderdi ben açardım. Patlarsa birimiz sağ kalsın diye :) Hala da bebek mutfakta iken düdüklüyü açmıyoruz hatta düdüklü pişerken bile bebeği mutfağa sokmuyoruz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 düdüklü cok feci aman dikkat. ben attım şimdi tüpü yarısı doluydu sanırım 6. kattan attım birinci kata kadar sekti. ama yan düşmüş ezildi azcık aygazı cagırdım geri alamayız dediler bunu[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Bıshop, 11 Aralık 2004 14:18 tarihinde demiş ki: ben attım şimdi tüpü yarısı doluydu sanırım 6. kattan attım birinci kata kadar sekti. ama yan düşmüş ezildi azcık aygazı cagırdım geri alamayız dediler bunu yuh öküz[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Absolut, 10 Aralık 2004 11:55 tarihinde demiş ki: 2 bavul C4 ile herşeyi patlatabilirsin. Peki ya sabun sensei ? =P[signature][hline]S e p t i m u S [Noctuabundus] says: Quid vesper ferat, incertum est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 sabunla yapılıyor zaten bildiğim kadarıyla o destructive bombalar. ayrıca sabun demenin bi anlamı yok. edit: imla.[signature][hline]john the insane fork. [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 11 Aralık 2004 15:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 donmuş yağ ve portakal suyu lol :) sabunda da yağ var zaten bildiğim kadarıyla[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 o deneyı halka kapalı bı alanda yapman laızm yannız 10. kattan asagı bırakırken asagıda kapıdan cıkmakta olan bırısının kafasına duserse pek hos olacagını tahmın etmıyorum :P[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar