Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

deney yapmak istiyorum , düşünceleriniz.

Head

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar ben 10. kata çıkıp aşağıya tüp gaz bıraksam ilk hızsız patlar mı?

piknik tüpü , sanayi tüpü , dalgıç tüpü ile de gerçekleştirilebilen bu deneyin olma şansı var mı?

ilk hızla bıraksam , eğik atış yapsam sonuç değişir mi?

acaba tüp gazlar bomba mıdır?[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Sosyal ağlarda paylaş

Onun yerine 2 bavul dolusu c4 koy işte.
Tutanı patlatırsın.

"Aha toplumdan pislik temizledim." dersin.

Ama ya o şirin amca bu çanta kimin demek için yapıcaktıysa?Ya o şirin teyze karakola götürmeyi düşündüyse ?

O yüzden diyorum hayat bir minority report değildir arkadaşlar yani demek istediğim heb...[signature][hline]S e p t i m u S [Noctuabundus] says:
Quid vesper ferat, incertum est...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 09 Aralık 2004 23:33 tarihinde demiş ki:
e arabalar haşat olur o zaman

noldu

öyle oldu, olmus yani ben daha 5 yasindaydim pek hatirlamiyorum babam askerlik anilarini anlatirken arada bunuda sikistirmisti bilmem niye.Arkadan gelen kamyon carpmis tupe ama buyuk bi etkisi olmamis önü dagilmis biras.ama tüp patlamamis yani :)[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
daverc, 09 Aralık 2004 23:32 tarihinde demiş ki:
patlamaz zannetmem, biz otobanda 160 la giderken bagajdaki tüp bagajin acik kalmasi sonucu cesme otobaninda uctu arkadan arabalarin geliyo olmasi dahada bir hostu , ama allahtan tupun ici bostu.

bagajta tup ne ariyo? eger ariosa niye bagaji siki kapamadiniz? eger kapadiysaniz tup nasi uctu? eger tup uctuysa nasil patlamadi? eger patlamadiysa ici bosmuydu? eger bostuysa niye goturuyodunuz? :P[signature][hline]uyumak istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
daverc, 09 Aralık 2004 23:32 tarihinde demiş ki:
patlamaz zannetmem, biz otobanda 160 la giderken bagajdaki tüp bagajin acik kalmasi sonucu cesme otobaninda uctu arkadan arabalarin geliyo olmasi dahada bir hostu , ama allahtan tupun ici bostu.

Ehgehheh çok şiirsel, :D :D[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler, işte onlar ateşin arkadaşlarıdır. Kuran 2/39
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe yola düşen tüp süper olur ha tenk tönk çtönk *GARÇ* diye seke seke:D

evet tüp yamulur ve basınç yüzünden içindeki yarabilir demiri ama patlamaz çok aşırı basınç yok içinde

dalgıç tüpü fena yapar ama delinirse uçar girer bi taraflara[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...