Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

C.L. Playoff | Arsenal-Fenerbahçe | 27.08.2013 Saat 21:45

benjani

Öne çıkan mesajlar

Komodo said:

DoGMeaT said:

Komodo said:

selçük kadar odun bi adam yok

ezberden eleştir.

selcuk olmasa 10 atıcak takım sanki selcuk aşşagıya cekiyor

2 fener maçı izle de konuş koçum benim. Adam atamadığından odun demiyorum hareketlerinden odun diyorum, beyin kullanıp yazın şuraya.

şu selçuk'un çektiğini de bu alemde çok az topçu çekmiştir.
yahu adam 6 maç kenarda oturur,en ufak mesele etmez,çıkar yine oyununu oynar,saçma sapan pas hataları yapar ama kendisinden 7-8 kat fazla para alan baroni,emre,meireles'in hepsinden daha şahsiyetli top oynar.bir sürü açığı kapatır.
geçen hafta bütün takım döküldü.bu hafta ise maçın en iyi oynayan 2 adamından birisiydi selçuk.
eleştirelim de göz var,izan var be kardeşim.
Sosyal ağlarda paylaş

kötü dediğin takım 4 ay önce uefa finaline çıkıyordu,baroni penaltıyı atsaydı.fener kadrosu kötü bir kadro değil.fenerin başına ya daum gibi bir adam,ya yılmaz vural gibi bir deli veya yeni baştan aykut lazım.

selçuk'un fener'de yanılmıyorsam 9uncu sezonu.bu da iyi bir oyuncu olduğunu gösterir.3 büyüklerde 9 sezon top oynayan adam iyi oyuncudur dostum.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

kötü dediğin takım 4 ay önce uefa finaline çıkıyordu,baroni penaltıyı atsaydı.fener kadrosu kötü bir kadro değil.fenerin başına ya daum gibi bir adam,ya yılmaz vural gibi bir deli veya yeni baştan aykut lazım.

selçuk'un fener'de yanılmıyorsam 9uncu sezonu.bu da iyi bir oyuncu olduğunu gösterir.3 büyüklerde 9 sezon top oynayan adam iyi oyuncudur dostum.

Öyle düz mantık mı olur ya. Teknik direktörlerin aptallığından bu kadar değer gördü. Bi bok yol selçukta. Anadolu takımlarında bile her zaman forma bulamayacak bi adam çoğu zaman selçuk. Bin yılda bir coşacak da leo franco'ya gol atıcak. 5 yıllık sözleşmeyi kapıp yatıcak işte. Olayı o kadar.

Fenerin kadrosu kötü değil evet. Yönetimi kötü. Başkanından td'sine.
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

GS de hiç olmayacak yerde suni gündemler çıkıyor. Ego sorunu çıkarsa GS karışabilir. Ama normal şartlarda GS çok önde.

abi ne var çok önde allah aşkına? bursa maçında gördük ne kadar önde olduğunu.geçen sene ki galatasaray işte.

sorun fener geçen seneki fener değil.çok saçma sapan top oynuyor fener.hiçbir şekilde akıcılık yok.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

souldarkorn said:

GS de hiç olmayacak yerde suni gündemler çıkıyor. Ego sorunu çıkarsa GS karışabilir. Ama normal şartlarda GS çok önde.

abi ne var çok önde allah aşkına? bursa maçında gördük ne kadar önde olduğunu.geçen sene ki galatasaray işte.

sorun fener geçen seneki fener değil.çok saçma sapan top oynuyor fener.hiçbir şekilde akıcılık yok.

Bursa dediğin o oyunla fenere tıklatırdı çok rahat. Beşiktaşı 3'lerdi.

Şu an ligi istese domine edebilecek tek takım yine galatasaray. Gözünüzü seveyim biraz objektif bakın ya.

Bursa maçından 1 puan çıkardıysak bizim kötü olmamız değil olay pek, bursanın aşırı iyi oynaması.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

KuddusiMavra said:

Öyle düz mantık mı olur ya. Teknik direktörlerin aptallığından bu kadar değer gördü. Bi bok yol selçukta. Anadolu takımlarında bile her zaman forma bulamayacak bi adam çoğu zaman selçuk. Bin yılda bir coşacak da leo franco'ya gol atıcak. 5 yıllık sözleşmeyi kapıp yatıcak işte. Olayı o kadar.

arkadaş.aziz yıldırımı sevdiğimden değil ama bir adama kötü demek için karnesine bakmak lazım...baktığın zamanda (sayısını arkadaşlar daha iyi bilir)10 senede takım ya şampiyon,ya 2inci.uefa yarı finali var.şampiyonlar ligi çeyrek finali var.

selçuk konuşunda uzatmayacağım tartışmayı.görüşüne saygı duyuyorum.ama katılmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

KuddusiMavra said:

abi 1 değil 2 değil kaç TD selcugu oynatıyor

hiddink te oynattı

işte bütün bu adamlar aptal biz akıllıyız

70 milyon td var bu ülkede dedikleri olay bu

buy maç selcuk sahada geri kaln 10 kişiden cok daha etkiliydi

görevini yaptı kapasitesi dahilinde

şöyle anlatayım kapasitesi 5 se selcugun, 5/5 oynadı

selcukla ugrasacagımıza kapasitesi 8-9 olan adamlar niye 3-5 le oynuyor onu düşünmemiz lazım

emenike karabükte bize salya akıttırırken böyle miydi

sow gönüllere taht kurarken böyle miydi

baroniye girmiyorum zaten
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...