fenn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Yurt dışından iphone getirmeyi düşünüyorum. Sanırım 350 euro civarı iphone 5-16 gb veya 64 gb. Nasıl yol izlenir. Nasıl sorunlar çıkartır. Pasaport ve kilit kırdırma nasıl olur vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 10 eylülde yeni iphone tanıtılacak bekle getirtme 5si getirtirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Yurt dışında kontratsız olarak satılan telefonu alıyorsun. Pasaport veya o ülkeye giriş-çıkış yaptığını kanıtlayan herhangi bir belge gerekiyor.(örneğin gürcistan veya kıbrıs gibi) Daha sonra vergi dairesine gidip telefonun emei numarasını vererek 115TL vergi ödüyorsun. E-devlet sitesine giriyorsun. Şifren yoksa Ptt'den alınıyor 1TL. Eğer şifreni daha önce aldıysan ve unuttuysan 4TL ödeyerek alıyorsun. Son olarak e-devlet'de BTK bölümünden telefon kayıt ettirme kısmına geliyorsun. Gerekli bilgileri girip telefonu kayıt ediyorsun. Formu doldurduktan sonra BTK sana bir takip numarası veriyor. Onu not et bir yerlere ilerde lazım olabilir. Bu işlemden sonra içinde bulunduğun yıl ve sonraki yıl dahil olmak üzere, kendi ismine başka kayıt yapma hakkın kalmıyor. Sonra sim kartını takıp kullanıyorsun. Üstteki e-devlet kısmını operatörler 30TL karşılığında yapıyor. Çok basit bir işlem için 30TL vermene gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 kontratlı telefon alsak peki? şuradaki ilanda AT&T simli iphoneları unlock ettiğini söylüyor. http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/apple-iphone-factory-unlock-simkilit-islemi-93138027 yani ben 100-200 dolara iphone alıp daha sonra burada kullanabilir miyim? adam %99 müşteri memnuniyeti almış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bunu ben de merak ediyorum aslında ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Orda yasamiyosan, kontrati ne beyan ederek baslatabilmeyi dusunuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 adam gg den alıcak zaten hazır kontratlı tel i bişey beyan etmek zorunda değil ha simlock u açmak ve jb le kullanmak zorunda o ayrı bi konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 ne kontratlı telefonu ya. 200 dolara cidden almayı mı düşünüyorsunuz o aleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar