Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

I.E.T.T'nin Külüstür Otobüsleri

UltraPsycho

Öne çıkan mesajlar

Ya sen büyük bir kuruluşsun.Hala nasıl gacırt gucurt diye giden otobüsleri trafiğe sürersin?
Bahsettiğim otobüsler hani şu bordo-mavi renkteki klasik belediye otobüsleri..Kendimi bildim bileli o otobüsler hayatta ve bence iett otobüslerinin %80'ini oluşturuyor :)
Otobüste uyumanın zevkini bir türlü tadamıyorum.Tam kafamı cama koyuyorum.Bir motor sesi rooagghh diye,beynimin hücreleri seks yapıyo sanki biririyle :)Aklım gidio daha çok uykum kaçıyo sabahları..
Neyse ki son senelerde o yeşil abs'li otobüsleri çıkardılar.Onlarda olmasa bombalayacaktım binayı :-P

Siz ne düşünüyorsunuz bu külüstürler hakkında?[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!

Spector, 02 Aralık 2004 15:23 tarihinde demiş ki:
cok zor durumdayim herkez bi kere döt verse olurmu bap piliz lutfen

Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Sosyal ağlarda paylaş

hepsini gömmek istiyorum.. cam açıkken yanımdan geçerlerse.. bütün üstüm başım egzos oluo.. nefret ediorum.. şöförlerinden de nefret ediorum[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Sosyal ağlarda paylaş

İzmirde 1960 tan kalma otobusler var boyayip boyayip saliyolar sokaga,ayni zamanda MAN in yeni otobuslerindende var , sansin yoksa ogun bi kulusture binersen gürültüden yanindakiyle bile konusmak zor, zaten bi rivayete gore insanlar cep telefonu kullanmasinlar diye o otobusleri devam ettiriyolarmis hizmete.[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
Sosyal ağlarda paylaş

izmir'de de var öyle külüstürler. hatta külüstür bile değil artık, araba mezarlığından filan arak yapmışlar heralde. bi kere bindim öyle bi tanesine gidiyorum, şöför amcam bi vites değiştirdi, kedi gibi tavana yapışıyodum az kaldı. bi an çok korktum yani.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mortis, 07 Aralık 2004 23:51 tarihinde demiş ki:
ve o arabaların şöförleir de sinirli oluo böle dandik arabarlara sahip oldukları için falan. ben de hiç sevmiom ya
:)

sen sus.. o otobüslerde çok güzel hopluorum zevke geliorum diyen sen değil miydin? ....[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

Sosyal ağlarda paylaş

yeni motor rodajdadır yazıyo onlarda
walla derse geç kalınca ne yeşili farkediyo ne külüstürü zaten tek ders onada geç kalırsam ben niye güzel uykumdan fergat ediyom
bid eo külüstürler yan yoldan değil,e5 ten gider hepte işlek güzargahlara verirler
birde eklemelisi vardır onların ortasında durunca zıplıyosun filan
ama yeşil otobüsler en güzeli :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ha bide bugün şöför yüzünden AKBİL'im OTOBÜSTE KALDI..:hrr: Orta kapıdan bindim.akbili öne doğru uzattım 2 durak sonra inecektim.Şoför sola donmesi gerekirken düz gitti.Bende okula geç kalcam diye bir hışımla düğmeye bastım..Daha akbil gelmemişti geri bana ve indim :)
Sonra şoför hiçbişi olmamış bibi geri vitese taktı ve soldan girdi..İşin garip tarafı akbilimin otobüste kaldığı okulda aklıma geldi.O karambolde düşünemiyosun

Bide yardım edin bana ya napıcam yeniden akbil mi çıkaracam?[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!

Spector, 02 Aralık 2004 15:23 tarihinde demiş ki:
cok zor durumdayim herkez bi kere döt verse olurmu bap piliz lutfen

Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ra_tyillustrious, 07 Aralık 2004 23:53 tarihinde demiş ki:
" hepsini gömmek istiyorum.. "

- onlar senide bizide gömerler cnm

cnm?

evet biraz laubali olmazsan sevinirim[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

Sosyal ağlarda paylaş

olmam olmasınada olduğumu kim söyledi?
sesdaş diye birşey duydunmu daha önce?
onuda geç bakkal amca "para üstünü unutdun canım" dediğinde onada lubali olma mı diyorsun?[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim

Ra

[Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ra_tyillustrious, 08 Aralık 2004 00:03 tarihinde demiş ki:
olmam olmasınada olduğumu kim söyledi?
sesdaş diye birşey duydunmu daha önce?
onuda geç bakkal amca "para üstünü unutdun canım" dediğinde onada lubali olma mı diyorsun?

evet diyorum..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

Sosyal ağlarda paylaş

oglum psycho sen her gun o muhtesem suspansıonlu hava yastıklı nitrolu kanatlı otobuslerle gitmiomusun mılleti kandırma aaa ayıp hem devletine boyle dusuncelerde bulunma onu ublamayanlarda var cok ayıp coook[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan!
*üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur*
Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo
Sosyal ağlarda paylaş

allah bizi amerika gibi yapsinda 16 yasindan sonra her gencin arabasi olsun

duzgun yollarimiz olsun trafigimiz aksin
toplu tasima sistemimiz demiryollarindan olussun

bu otobusle kimse ugrasmasin

p.s biriktirin para kotu motu bir araba alin hemen
o ikaruslardan kurtulus yok oz macar mali[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE

[Bu mesaj onlyreal tarafından 08 Aralık 2004 00:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu eskiler 1991 yanlız, bazıları 1987. Belki çok kötü yerlerde eski var, o bordo maviler 91- 92- 93 filan
zaten yazar 92-456 filan diye numara olarak
o 92 senesi onun.

Yani aslında bir yenilenme olmuş ama çok ağır olduğundan anlaşılamamış.

Birde şimdi ki kırmızı beyaz , sizin için yenilendi denenler, gene gürültülü ama içi filan biraz adam olmuş. Renkler sinir bozmuyor.
Zaten bordo lacivert kimin seçimiyse, bu kadar kötü 2 renk yani takdire şayan.

kısa mesafe olduğundan bazen levent maslak arası binerim,
yahu yeni levent te her seferinde içerisi konserve olana kadar biner millet, arkadan korna filan çalar yok banamısın demez, durak görevlisi kalk der, o da yok.
Zaten para ile akbil alanlarda bir gecikme olurken kuyruk iyice uzar, içerisi takriben 100 kişi olmadan kalkmaz. Ayıp günâh, ondan dolayıda yer verilmez...

Minibüs ayrı dert, 2 büklüm konserve[signature][hline]sonunda yeniledim.

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...