Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sağlık Raporu hk. bir soru


Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Bitek Gangren adam gibi cevap vermiş. Geri kalan herkes sallamış duyduğunu. Yemin ederim dakka başı açılan bloglardan daha beter oldu şu forum. Bilgi kirliliği.

Bu arada, yatan miktar brütmaaşın üzerinden net yatacak. Yani vergi kesintisi felan olmadan. Dolayısı ile atıyorum günlüğün 45 lira brüt'den 35 lira net alıyosun, yatacak miktar 45*3=135 TL olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
herkes bir ağızdan birşey söylediği için ilk önce biraz bekledim. 170 hattını arayıp böyle bir mevzunun olduğunu açıkladım. hemen kayıt oluşturdular, 3 iş günü içerisinde lütfen tekrar arayın takip numarası ile sorgulayalım dediler. 3 gün sonra aradım siz raporunuzu devlet hastanesinden değil de aile hekimliğinden aldığınız için işgörmezlik raporunuzu manuel olarak bıdı bıdı sgk müdürlüğüne dilekçe ile götürmeniz gerekiyor dediler.

neyse, ik'dan raporu alıp gittim. orada da aile hekimliğinizce üst yazı yazılmamış ve tarafmızda yok, bunun için aile hekimliğine gidip üst yazı yazdırıp tekrar gelmeniz gerekiyor didiler (meh emenike). onu da alıp tekrar sgkya gittim dilekçe, rapor ve üst yazı şeklinde kabul ettiler.

5 iş günü içerisinde ziraat bankasında didiler ama beklemedeyiz.

e-sgm'den bakıyorum merkeze gönderildi diyor, ne kadar daha beklerim bilmiyorum. iş tamamlanınca buradan yine yazarım.

http://i44.tinypic.com/2nlscn7.jpg

fuck the system.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...