Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 selamlar. işyerimde iş göremezlik belgesi ile istirahat aldım. bunun parası maaşımdan falan kesilmiş bu parayı sskdan alabiliyor(muş)um. nasıl oluyoki bu? ayrıntılı bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 7 gunden fazla rapor oldu mu aynen ssk ya basvuruyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 verilmese bile sen alırsın illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 fizban said: 7 gunden fazla rapor oldu mu aynen ssk ya basvuruyorsun. 5 gün hacıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 ben 7 diye biliyorum da yanlis olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 5 işgünü olabilir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 sen bişiye başvurmuyorsun, bildiğim kadarıyla raporunu muhasebe ye ulaştırıyorsun o giriyor.temiz 30 gün sonra falan galiba alıyorsun parayı ptt den yamulmuyorsam öyle.3 den az olursa rapor günü ozaman vermiyorlar.%100 emin değilim ama böyle galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Arada bir sürü belge trafiği oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 benim bildiğin 3 iş gününü geçtikten sonra maaştan kesiyorlar devlettende öyle tam miktarını alamıyorsun maksimum seviye filan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 3 iş günü içinde başvuruyorsun maaşının 50%sini çalışmadığın günler için ödüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 3 iş günü, iş yeri raporunu yollar parayı ssk dan alırsın ama sana muhtemelen çift maaş çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 geçmiş olsun noldu ki ? özel değilse eğer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 3 iş günü. Raporunu şirkete verdikten sonra, raporlu olduğun günlere ait maaş senin için Ziraat Bankası'nda açılan hesaba yatırılıyor. TC Kimlik ile gidip Ziraat Şubelerinden alıyorsun. Belli bir oranda kesinti yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Bitek Gangren adam gibi cevap vermiş. Geri kalan herkes sallamış duyduğunu. Yemin ederim dakka başı açılan bloglardan daha beter oldu şu forum. Bilgi kirliliği. Bu arada, yatan miktar brütmaaşın üzerinden net yatacak. Yani vergi kesintisi felan olmadan. Dolayısı ile atıyorum günlüğün 45 lira brüt'den 35 lira net alıyosun, yatacak miktar 45*3=135 TL olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 gangren ik cı çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 adam gibi adam gangren başkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Foruma mod alimlarinda da gangren mulakat etsin once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 isgöremezlik raporunu muhasebe veriyorsun.ssk bildirimi yaparken raporlu günleri belirtiyor günlük maaşın 2/3 gibi düsün bi rakamalıyorsun evrakları ssk ya veriyorsun.15-20 gün sonra ziraatbankasına yatırıyorlar. Kimliğin ile gidip alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 NİYE TEKRAR EDİYOSUN SÖYLENEN ŞEYLERİ!??! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 herkes bir ağızdan birşey söylediği için ilk önce biraz bekledim. 170 hattını arayıp böyle bir mevzunun olduğunu açıkladım. hemen kayıt oluşturdular, 3 iş günü içerisinde lütfen tekrar arayın takip numarası ile sorgulayalım dediler. 3 gün sonra aradım siz raporunuzu devlet hastanesinden değil de aile hekimliğinden aldığınız için işgörmezlik raporunuzu manuel olarak bıdı bıdı sgk müdürlüğüne dilekçe ile götürmeniz gerekiyor dediler. neyse, ik'dan raporu alıp gittim. orada da aile hekimliğinizce üst yazı yazılmamış ve tarafmızda yok, bunun için aile hekimliğine gidip üst yazı yazdırıp tekrar gelmeniz gerekiyor didiler (meh emenike). onu da alıp tekrar sgkya gittim dilekçe, rapor ve üst yazı şeklinde kabul ettiler. 5 iş günü içerisinde ziraat bankasında didiler ama beklemedeyiz. e-sgm'den bakıyorum merkeze gönderildi diyor, ne kadar daha beklerim bilmiyorum. iş tamamlanınca buradan yine yazarım. http://i44.tinypic.com/2nlscn7.jpg fuck the system. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 meh 16.45'te baktım halen aynıydı. 16.56'da refresh atim dedim hop son dakika golüyle ziraat bankasına gönderilmiş. ulan her türlü vatandaşı kanser etme peşindeler bunlar yahu. şaka gibi. iş yine yarına kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar