=)) Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 105 sayfalık konuya baktımda bulamadım.yeni işlemci anakart vs aldımda win 8 keyimde var direk yeni kurulumu usb den yaparak kurabilir miyim bu keyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 kurarsın ama key yükseltme mi direk win8 key i mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 30 tl ye aldıklarımızdan işte hangisi oluyor bilmiyorum direk kurmuştum onla sahte win 7 den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 yükseltme o, üstüne kurduğun win7 yi kurup tekrar yükselteceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 herhangi bir win 7 olur yani o şekilde yapıcam ? baştan win 7 ondan sonra yükseltme keyi girip yükselticem öyle mi ? clean install şansım yok öyleyse dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 yükseltmeden sıfırdan da kurmuştum ben sanki ama hatırlamıyorum nasıl :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Donanım değiştiyse ve keyi eski makinede kullandıysan maalesef kullanamayacaksın. Yeni key lazım olursa uygun fiyata, topiğime beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 w8 ? http://i.imgur.com/tlLuUtS.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 o key ile 0 dan usb boot ile yeni kurdum ben sorun yaşatmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 kullanamayan yetolar da win8 e laf atsın anca....................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar