Somon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 şu olay bir toparlayın mekan adresi saati günü tam toparlayında sımıntı yaşamayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 FFXIV oynayacak pc ayarlayın mekana anca o zaman gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 sigara içiliyor benim bilgisayarda oynayabilirsin. Yüklü filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 30 agustos tatil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 @nutella yerim valla cesit bol barmene sormak lazim onu ama olmaz aga oyle is derse de eyvallah derim yani mekan onun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 @bellow sağol @aquila evet @somon kendi adıma saat 14:00'da orada olacağım,1 saat daha öne aldım geliş saatimi,bok gibi sıcak olacakmış zaten hafta sonu,evde ne yapacağım,gelir sizi görür soğuk biramı içerim. mekanın adı da CAKA imiş.bellow isimli arkadaşın çalıştığı yer(ya da sahibi olduğu yer). Adres: Kumbaracı Yokuşu No: 57A , 34900 Taksim, Istanbul, Türkiye kadroda aşağı yukarı belli zaten. KuddusiMavra Nutella yerim Somon Vidar Pascalnouman Cantug Deno Seele Lyv BabacumMostors Komodo Cuma günü görüşmek üzere arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Bi ihtimal uğrayabilirim adalara gitmezsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 gazdanadamfestivaligel.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Bu yarın kesin mi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 öyle gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 evet,ben geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 karı kız varsa gelim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 kontenjanımız var ama fiili olarak şüphelerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 planlarim suya dustu, bir ihtimal gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Benim suya dusebilir mahallede forum varmis oraya cagirdilar illa gel diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 ben gelemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 oo yançizmeler başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 öğlen İKİ biraz acımasız olmuş. akşamüstü gibi denoyu da kapar gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 bira dürüm kim ısmarlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 cagirdigina gore ceto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 bellow'u nasıl tanıyacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 kırmızı karanfilinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Pingu said: bira dürüm kim ısmarlıyo aquila said: cagirdigina gore ceto. KuddusiMavra said: bellow'u nasıl tanıyacağız? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Lyv said: öğlen İKİ biraz acımasız olmuş. akşamüstü gibi denoyu da kapar gelirim. Yarın sabahın köründen ertesi gün sabahın körüne kadar yapacağım işleri anlatırsam dudağın uçuklar.Tatil günü.11de kalk, duşunu al,kahvaltını yap,kalk gel gözüm.Zaten sıcaklar manyak derecede insanı zorluyor.Bari buzzzz gibi biramızı içer,muhabbet ederiz. Kadrodanun son şekli şöyle oldu sanırım.İlave ya da gelmeyen varsa söyleyebilir. 17:00'da kalkacağım. Sonra gelen arkadaşlarla görüşemeyeceğim(edit: muhabbetin durumuna göre sabaha kadar yolu var :) ). KuddusiMavra Nutella yerim Vidar Cantug Deno Seele Lyv BabacumMostors Komodo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 abi kadro bu kadar mı ! yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar