matama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Beyler etimizi kendimizin getirip , hazir mangal gelen bir yer var mi adalarda? ozellikle buyukadada vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 kocaman bir alan var büyükadada. Hoş 5 sene evvel gittiydim yasaklandı mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Ayı gibi her sene orman yaktığı için mangalvıları yasaklamış lardı enson umarım halen yasaktır orman düşmanlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 kınalı'da jarden vardı eskiden. rahat bir 7-8 senedir gitmemişimdir duruyor mu bilmem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Heybeliada'da degirmen burnu var. Sessiz sakin, gidilesi bi yer. Mangal falan da kiralanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Yazin mangal yasak abi yurt geneli ormanlarinda? Ben mi yanlis biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 beyler anilariniza saygim cokta :) yani islevsel bir yer bilen var mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 cikin sahilyoluna katilin sark kulturunun mangal zevkine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 hahaha sahilyolu mangalı gezi parkına karşı çık ondan sonra kavşak peyzajında mangal yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 neyse heybelide guzel bir piknik yeri bulduk tekne parki icinde yardim ediyorlar buyukada haric hemen hemen hepsinde irili ufakli guzel yerler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 büyük adada vardı işte piknik alanı masalar falan. Hatta çarşı içinden kilim falan kiraladık biz yayıldık dönüşte bıraktık adama :D Ama 5 yıl önceydi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 goldbären said: hahaha sahilyolu mangalı gezi parkına karşı çık ondan sonra kavşak peyzajında mangal yap. gezi parki mangala acik olsa karsi cikmazlardi, hem mangal yok hemde yasadiklari gettolardan cook uzakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar